Çizgiler

Önerebilceğiniz yağ vs var mı

Bol su icip kalsiyum tuketmeniz gerekir.
Catlaklar genelde kalsiyum eksikliginden olusur, derinin elastikiyeti kayboldugu icin.
Olusmus catlaga cok care yok malesef.
Benim bacak arkamda vardi, ben buz terapisine gittim, yani buzla yaktirdim, baya duzelmisti.
Gunes gormemesi lazim tabi bolgenin.
Bu uygulama boyuna yapilmaz yalniz.

Bol su icip kalsiyum tuketmeniz gerekir.
Catlaklar genelde kalsiyum eksikliginden olusur, derinin elastikiyeti kayboldugu icin.
Olusmus catlaga cok care yok malesef.
Benim bacak arkamda vardi, ben buz terapisine gittim, yani buzla yaktirdim, baya duzelmisti.
Gunes gormemesi lazim tabi bolgenin.
Bu uygulama boyuna yapilmaz yalniz.
Boyunda çatlak tek bende var sanırım.. ben ilk herkeste çıkan çizgiler sanmıştım ama artış olunca bunun başka bir çaresi yok mudur? İğne mi birşeyler yapıyorlar :KK64:

Aaa boyunda çatlak mı olurmuş ya. Sasırtıcı. Çok mu kilo almıştınız?
Valla şuan kaç kiloyum bilmiyorum. Ama çok aşırı yedim hep dışarıdan tükettim ve aç olmadığım halde bile yedim. Gözümü doyuramadım. tahmini 60 65 kiloyumdur herkese göre normalim ama eski halimi biliyorum ben kilo almayan kollarım başladı almaya sallanmaya iskelet gibiydiler doyumsuzluğun sonu bu şimdi de birşey yemiyorum spora başladım

Bacaklarda, kalçada, üst kollarda, karında ve göğüste olur çatlak.. Geriye de bişey kalmadı sanki :KK70:
Ama boyunu ilk kez duydum.
İlk oluşmaya başlarken kırmızı çizgi halinde olur ama o çizgiler gittikçe beyazlasir.
Beyaz tenliysen daha az belli olur, esmer tenlilerde daha çok belli oluyor.
Boynunu merak ettim gerçekten çatlak mi değil mi ?
Boyunda çatlak olması imkansız gibi bişey

Bacaklarda, kalçada, üst kollarda, karında ve göğüste olur çatlak.. Geriye de bişey kalmadı sanki :KK70:
Ama boyunu ilk kez duydum.
İlk oluşmaya başlarken kırmızı çizgi halinde olur ama o çizgiler gittikçe beyazlasir.
Beyaz tenliysen daha az belli olur, esmer tenlilerde daha çok belli oluyor.
Boynunu merak ettim gerçekten çatlak mi değil mi ?
Boyunda çatlak olması imkansız gibi bişey
Aynen ilk bende sanırım ilginç birşey nasıl becerdiysem artık. Valla ben beyaz tenliyim ama bildiğin ben burdayım diyor çatlaklar. Bende 1 2 hafta önce aniden aynaya bakarken farkettim. Ondan önceki haftalarda aylarda çekilmiş fotoğraflarıma baktım böyle bir çizgi var yok arası birşey varmış şimdi daha belirgin

Back
X