- 11 Eylül 2021
- 1.630
- 3.190
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba.. Evet silik bir çizgi var 3 dakika içerisinde çıktıysa. Yarın bi kan verin isterseniz netlesmis olur. Bende gördüm çizgiyi. Inşaallah vardırmerhaba kızlar,
Adetime 2 gün kaldı test yaptım tek cıkınca bakmadım 3 dakika sonra silik çizgi gördüm. Sizce durum nedir ? teşekkürler![]()
Hamilesiniz hayirli olsunmerhaba kızlar,
Adetime 2 gün kaldı test yaptım tek cıkınca bakmadım 3 dakika sonra silik çizgi gördüm. Sizce durum nedir ? teşekkürler![]()
Merhaba.. Evet silik bir çizgi var 3 dakika içerisinde çıktıysa. Yarın bi kan verin isterseniz netlesmis olur. Bende gördüm çizgiyi. Inşaallah vardır![]()
gören olmuşta ben pek göremedim umarım inşallah vardırrrmerhaba kızlar,
adetin geciktiği zaman birdaha dene canım bide öyle bak bakalımAdet günüm daha gelmedi 2 gün var biraz daha bekleyeyim mi![]()
Bu çizgi ile beklemene hiç gerek yok canım. Ister acile git şimdi istersen de sabah aile hekimine git ver. Bariz çizgi var çünkü.Adet günüm daha gelmedi 2 gün var biraz daha bekleyeyim mi![]()
YaaBu çizgi ile beklemene hiç gerek yok canım. Ister acile git şimdi istersen de sabah aile hekimine git ver. Bariz çizgi var çünkü.![]()
Canım resmi biraz büyüt istersen orada bir cizgicik var göreceksindir.gören olmuşta ben pek göremedim umarım inşallah vardırrr![]()
Aynen canım seni umutlandıran istemem ama bu şekilde gebeliği belli olan arkadaşlar var. Sen istersen sabah ilk ıdrar ile testini yenile duruma gorede gidip kan verirsin.Yaacidden mi
Ben zaten ihtimal bile vermiyordum bu konularda çok gerilmiyorum her seyin yeri ve zamanı olduguna inananlardanım bu kadar erken beklemiyordum umarım bizimledirAynen canım seni umutlandıran istemem ama bu şekilde gebeliği belli olan arkadaşlar var. Sen istersen sabah ilk ıdrar ile testini yenile duruma gorede gidip kan verirsin.
Umarım seninledir. Hakkında hayırlısı olsun dediğim gibi sen kaset testini sabah yenile istersen.Ben zaten ihtimal bile vermiyordum bu konularda çok gerilmiyorum her seyin yeri ve zamanı olduguna inananlardanım bu kadar erken beklemiyordum umarım bizimledir![]()
doğrudurReelde belli oluyor biraz daha ama fotoğraf çekince yoktesekkürler
çok minnacık oda farkedermi bide reglden önce etmiş okadar erken o testte belli olurmukiCanım resmi biraz büyüt istersen orada bir cizgicik var göreceksindir.![]()
Bu arada herhangi bir belirtin varmi
15 gündür kasık ve bel ağrısı çektim ara ara adetim düzenlidir her zaman max bir gün ileri ya da geri atar. Uyku hali ve göğüs şişmesi oldu onun dışında yemek bol bolBu arada herhangi bir belirtin varmi
Canım kaset test ile regl e 5 gun kala öğrenen arkadaşlarımız oldu burada.doğrudur
çok minnacık oda farkedermi bide reglden önce etmiş okadar erken o testte belli olurmuki
Bunlar normal zamanda adetin yaklaştığı zamanlardada olur mu15 gündür kasık ve bel ağrısı çektim ara ara adetim düzenlidir her zaman max bir gün ileri ya da geri atar. Uyku hali ve göğüs şişmesi oldu onun dışında yemek bol bolama hala olacağına dair bi beklentim yok
![]()
olabilirr canımmm ben daha hamile kalamadımda oyüzden sordum oluyormu öyle dedimCanım kaset test ile regl e 5 gun kala öğrenen arkadaşlarımız oldu burada.erken döllenme olmuştu hep. Buda öyledir umarım.