Çizgimi gören var mı ? 😁

ssummer

Anne diye abartmayın büyümedim ben 🙃💃
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
1.630
3.190
83
merhaba kızlar,
Adetime 2 gün kaldı test yaptım tek cıkınca bakmadım 3 dakika sonra silik çizgi gördüm. Sizce durum nedir ? teşekkürler 😌

Eklentiler

• 3977AEAA-3022-4DF8-BBAE-99B98F245EB5.webp
    3977AEAA-3022-4DF8-BBAE-99B98F245EB5.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 231
merhaba kızlar,
Adetime 2 gün kaldı test yaptım tek cıkınca bakmadım 3 dakika sonra silik çizgi gördüm. Sizce durum nedir ? teşekkürler 😌
Merhaba.. Evet silik bir çizgi var 3 dakika içerisinde çıktıysa. Yarın bi kan verin isterseniz netlesmis olur. Bende gördüm çizgiyi. Inşaallah vardır 🙏🏼😊

Adet günüm daha gelmedi 2 gün var biraz daha bekleyeyim mi 🥲

Aynen canım seni umutlandıran istemem ama bu şekilde gebeliği belli olan arkadaşlar var. Sen istersen sabah ilk ıdrar ile testini yenile duruma gorede gidip kan verirsin.
Ben zaten ihtimal bile vermiyordum bu konularda çok gerilmiyorum her seyin yeri ve zamanı olduguna inananlardanım bu kadar erken beklemiyordum umarım bizimledir 😌

Ben zaten ihtimal bile vermiyordum bu konularda çok gerilmiyorum her seyin yeri ve zamanı olduguna inananlardanım bu kadar erken beklemiyordum umarım bizimledir 😌
Umarım seninledir. Hakkında hayırlısı olsun dediğim gibi sen kaset testini sabah yenile istersen.

doğrudur

çok minnacık oda farkedermi bide reglden önce etmiş okadar erken o testte belli olurmuki
Canım kaset test ile regl e 5 gun kala öğrenen arkadaşlarımız oldu burada.😊erken döllenme olmuştu hep. Buda öyledir umarım.

• Beğen
Reactions: Jou
15 gündür kasık ve bel ağrısı çektim ara ara adetim düzenlidir her zaman max bir gün ileri ya da geri atar. Uyku hali ve göğüs şişmesi oldu onun dışında yemek bol bol 😁 ama hala olacağına dair bi beklentim yok 😁
Bunlar normal zamanda adetin yaklaştığı zamanlardada olur mu

Canım kaset test ile regl e 5 gun kala öğrenen arkadaşlarımız oldu burada.😊erken döllenme olmuştu hep. Buda öyledir umarım.
olabilirr canımmm ben daha hamile kalamadımda oyüzden sordum oluyormu öyle dedim
erken döllenme olursa tabiiki belki kimisindede hiç belli olmuyo erkenden teste 🤗
kişiden kişiye değişiyor o zaman 😊

Back
X