• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çizik buzdolabı

ELXIXFNAZ

Meleklerim
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
118
Yer
İstanbul
arkadaşlar yeni buzdolabım taşınma sırasında çizildi.. ön kapakta bir kaç çizik var. bi çizik içinde değiştirmek istemiyorum. ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

Süs yapıştırsan canım buzdolabı süslerinden veya fotoğraf

Aldığın yere bi danış o zaman canım belki onların bi önerisi olur

Beyaz boya sÜrsen Çızık olan yere

buzdolabı stıcker alabilirsin cnm,yapı marketlerinde bulabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:

bende tam bunu diycektim benden çok yaşıkcaksın:))bunlar çok güzel duruyor...eğer pahalı gelirse sana 3 ytl ye olanlarıda var

Sticker iyi fikirmiş.Benim dolaptada çizik var, araştırmak lazım.

canım benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan ayrıca benim buzdolabımda beko olan ikinci resim çok güzel olmuş, güzel fikir..:dance:

ben buzdolabı için sticker olduğunu bilmiyordum netten araştırdım tam kaplananları bile varmış tablo gibi :))

Benimde bulaşık mak.kapağı paslandı ne yapabilirim diye araştırırken stickerları gördüm ve hoşuma gitti.

3 tl olanlar buzdolabına olurmu canım zira benim baktıklarım 80 tl falan

ben 3 tl ye aldım duvara yapıştırdım fayansalara felan buzdolabada olur heralde ama sen iice araştır istersen koçtaş ta çok çeşit vardı

Koçtaşta sprey boyalar war.9.50 TL sanırsam (ben akrilik almıştım duvar için aldım ben)metalik olanlar vardı bide bu Pc kasalarını , arabaları falan boyuyolar sen onlardan al sık okadar...

beyaz oje sürdüm ben fırına

bizim de buzdolabına yapıştırdığımız mıknatıslı bir şey yüzünden büyükçe bir nokta gibi aşınma olmuştu. anneme demiştim beyaz oje diye ciddiye almamıştı beni :umursamaz: bir sorun çıkmadıkysa sizin ojede anneme baskı yapacağım da :jeyyar:

Koçtaşta sprey boyalar war.9.50 TL sanırsam (ben akrilik almıştım duvar için aldım ben)metalik olanlar vardı bide bu Pc kasalarını , arabaları falan boyuyolar sen onlardan al sık okadar...

bu da güzel bir bilgi daha büyük alana yayıldığında bundan yaparız artık. bayanssulusmile

buzdolabı için görmemeiştim hiç . ama güzel durmuşlar

Back
X