Çizik çıkan mobilya!

diamond5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
48
0
6
İstanbul
iyi akşamlar öncelikle hemen derdimi anlatmak istiyorum çünkü çok kafamız bozuldu annemle. Şimdi biz yaklaşık 7000 liraya koltuk takımı aldık istikbalden, 9da montaj falan bitti ve annem ya mobilyalarda bir sorun çıkarsa diye sordu adamda ben burdayım abla bakın söyleyin dedi öyle lafta işte kağıt imzaladık kağıtta da ürün de hata yok diye altına imzalamışız, ama sonra adam gitti bir baktık masa çizik, hemde belirgin bir şekilde adam hem akşam yaptı montajı hemde biz bakamadan hoop imzalattı kağıdı gitti çok moralimiz bozuldu ya hemen aradık mağazayı ama kapanmıştı tabii. Kabul ederler mi sizce lütfen yardımm :(

istikbalin 7binlik takımı var mıymış yaw:27:
keşke adam bakın dediğinde iyice inceleseydiniz. belli bir süre hiçbir sebep bildirmeden iade yada değiştirme hakkınız var diye biliyorum.
hayırlı olsun:3:

Bilim sanayi ve ticaret bakanlığı tüketici haklarına başvurursun istikbalkabul etmezse
Ürün ayıplı olduğu taktirde garanti süresinden itibaren 30 gün içerisinde değişim yapmak zorundalar
Ben de bellonayla uğraştım baya araştırdım ordan biliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım degıstırmelerı lazım teslım kagıdını herkese ımzalatıyorlar yenı aldıgınız ıcnde garantı belgesını hazır tutun buyuk ıhtımalle almaları lazım bellona da calıstım ıkısıde aynı yerlerde uretılıyorlar prosedurlerı aynıdır sanırım.Ama coko gecmeden arayın.

evet istikbalde 7000 liralık koltuk takımı var... :))) zaten inceleme fırsatımız olmadı ki hemen imzalattı adam.
Çook teşekkürler yorumlar için, içimiz rahatladı biraz :)

Bence hemen ertesi gün arayacağınız için imzalamış bile olsanız değiştirirler merak etmeyin. Olmadı sorun çıkarırlarsa şikayetimvar.com'a ağır bir şekilde msj yazarsınız hallolur.

mutlaka değiştirirler.
biraz uğraşmanız gerekebilir.

koçtaştan aldığım yatak odasının şifoniyer aynası gelmemişti bizim de.
tabi hepsi kutularda geldiği için biz 1 ay sonra fark ettik. (kendimiz kurmuştuk 1 ay boyunca açmamıştık paketleri)
aradım 4-5 sefer geç de olsa gönderdiler sonunda ;)

yoknaz'a ne oldu bu arada?
acayip bişeyler yazıyor mesaj kısmında.

Bizim düğün için aldığımız mobilyaların geneli öyle şuanda mahkemelik olduk ama sen degistirmezlerse sikayetvar.com a yaz onlar iletişime geçer kesin.insallah sorunsuz halledersiniz.

mutlaka değiştirirler.
biraz uğraşmanız gerekebilir.

koçtaştan aldığım yatak odasının şifoniyer aynası gelmemişti bizim de.
tabi hepsi kutularda geldiği için biz 1 ay sonra fark ettik. (kendimiz kurmuştuk 1 ay boyunca açmamıştık paketleri)
aradım 4-5 sefer geç de olsa gönderdiler sonunda ;)

yoknaz'a ne oldu bu arada?
acayip bişeyler yazıyor mesaj kısmında.

aaa..o ne öyle?:26:

İSTİKbalin en güzel uygulamalarından biri problem olan parçanın özel olarak üretilip gönderilmesi. diyelim ki koltuğunuzun bir ayağı kırıldı, direk kırılan ayağı ilgili bayinizden temin edebilirsiniz. sizinde; masanızın çizik parçasını değiştirirler bence...
baktınız olmuyor, bayi ilgilenmiyor; İstikbalin merkezine bi mail atın ;) bu arada ii günlerde kullanın inş.

iyi akşamlar öncelikle hemen derdimi anlatmak istiyorum çünkü çok kafamız bozuldu annemle. Şimdi biz yaklaşık 7000 liraya koltuk takımı aldık istikbalden, 9da montaj falan bitti ve annem ya mobilyalarda bir sorun çıkarsa diye sordu adamda ben burdayım abla bakın söyleyin dedi öyle lafta işte kağıt imzaladık kağıtta da ürün de hata yok diye altına imzalamışız, ama sonra adam gitti bir baktık masa çizik, hemde belirgin bir şekilde adam hem akşam yaptı montajı hemde biz bakamadan hoop imzalattı kağıdı gitti çok moralimiz bozuldu ya hemen aradık mağazayı ama kapanmıştı tabii. Kabul ederler mi sizce lütfen yardımm :(

Biz de o markadan cok sey aldik ve illa bir yerinde bir sey cikti. Tovbe bi daha. Biz de de cizik cikmisti degistirdiler. Az cizik olan baska bir yeri de boyadilar. Yalniz parcanin tamamini degil cizik kismi degistirdiler.

Yanliz ilk basta zorluk cikardilar magazaya mudure kadar ciktik oyle geldiler hallettiler yani.

Son düzenleme:
Hiç ihmal etmeyin hemen arayın,peşini bırakmayın...
Evlenirken aldığım yatak oda mı yanlış gönderdiler,binlerce kez aramama rağmen değiştirmediler,,Ha bugün ha yarın oyaladılar en sonunda bende pes ettim:ssz: sizinde başınıza aynı şey gelmesin:ssz:

Back
X