çizim yetenegi olanlar??

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
merhaba bayanlar kendimi bildim bileli karakalem ve kiyafet model tasarimlarini cok iyi cizerim, ama maalesef guzel sanatlarda okumadim. suan evliyim ve merak ettim evde cizipte para kazanan varmi? stilist arkadaslar varsa yardimci olabilirmi? neyapmam lazim acaba?

Bunun eğitimini alıp güzel bir okul bitirmeden çok zor.. Öyle sıradan kimselerle çalışmıyorlar. Çiziminiz güzel olabilir ama bunun bir sürü tekniği, ince detayı var. Kafadan yapılacak bir şey değil.

instagramda sayfa aç çizdiklerini koy.Böyle yapan insanlar var yani..
siparişle karakalem çizim yapıp satabılırsın. başka bir şey gelmedi aklıma zira ben satmak için değil zevkim için çiziyorum.

Bu işin eğitimini alıp diploması olanlar bile Zor para kazanıyor.siZin iş olmaz , yeteneğiniz varsa keşle eğitimini alabilseydiniz .sanatsal yeteneği olup değerlendirilemeyenlere çok üzülüyorm

Bir tanıdığımız 10 yıl önce filan belediye ya da işkur tarzı biryerde çizim kursu alıp stilistliğe başlamıştı. Şimdiki iş olanakları nasıldır bilmiyorum tabi, bir de bizim yaşadığımız yer tekstilin cennetiydi, daha krizde başlamamıştı muhtemelen o işe girdiğinde.

Back
X