Cizre'de özel harekatçıların bıraktığı bomba çocuğun elini kopardı!

Nasıl alınacakki mune böyle bir şey olabilir mi,o aileler verirmi çocuklarını,zorla mı alacak devlet ... Keşke mümkün olabilse, ama öyle bir durumda dünya ayağa kalkar.
Çocukları koruma yasası altında alınabilir dusduru, bu çocukların beyni yıkanıyor, el kadar çocuk askere polise taş atıyor, daha ınga demeyi öğrenmeden molotof yapmayı öğreniyorlarsa devlet alacak, yok başka yolu, Avrupa'da nasıl alıyorlar, ayağa kalkabiliyorlar mı? Avrupa'da yaşayan Vatandaşlarımızın bile çocukları alınmadı mı?
Devlete düşman çocuk yetiştirilemez, dediğim gibi biz burada siyasileri eleştiriyoruz eyvallah ama devlete düşman çocuk yetiştirme hakkımız yok, devlet düşmanlığı çok başka birşey.
Bu kabul edilemez.

O bizzat birileri pkk yanlısıdır, çamur atıyordur, sizinde işinize geliyor demek ki inanıyorsunuz böyle safsatalara, pes valla...
Aynen isine geliyor.kac kere bu tarz yorumlarina denk geldim sadece bu kisi degil bunun gibi bir kac kisi daha,ama kimse sesini çıkarmadi.
sustukca konusuyorlar bu resmen bölücülüktür.asker polis katil bunlarin gozunde.kimisi cok sosyalistlikten humanistlikten sacmalar,kiminin dilinde Allah,öbür dilinde bu sacmaliklar var.
tamam dogulusun ama oradaki her soylenene nasil inanirsin,buraya yazarsin.
su bolumde bir kac dogulu daha var aksine tam tersi seyler soyluyorlar.askeri kotulemiyorlar.
bu safsatalara inananlari Allah bildigi gibi yapsin.

Keske ellerinden o cocuklar alinsa ama bu hayal olur ancak.bizi avrupa gibi desteklemezler.hemen dış basin,ve icimizdekiler Türkiye
kürt cocuklarini alikoyuyor ailelerine gostermiyor diye yaygara cikarirlar.
10 cocuk dogururlar kendileri gibi vatan haini yaparlar.baslari sıkışınca da devlet,polissss askerrr yok.bize yardim etmiyorlar.sen devletin askerine polisine düsman gozuyle bak ama.bunlara ragmen bu devlet bunlara kucak aciyor.

Ben o haberi izledim ve ne hikmetse haberciler de oradaydı AKP bin polisi çocugun elini goparmiştır ... Gerizekalılar
Hemen de orada siz haber yaptınız demi
Ben o çocuğa çok üzüldüm ama bir anne Olduğum için ve sizin gibi vatan hainlerinin soyundan olduğu için

Ben o haberi izledim ve ne hikmetse haberciler de oradaydı AKP bin polisi çocugun elini goparmiştır ... Gerizekalılar
Hemen de orada siz haber yaptınız demi
Ben o çocuğa çok üzüldüm ama bir anne Olduğum için ve sizin gibi vatan hainlerinin soyundan olduğu için

Kim gerizekali ?
kim cocugun kolunu kopardi ?
Vatan hainlerinin soyundan ?

Kim gerizekali ?
kim cocugun kolunu kopardi ?
Vatan hainlerinin soyundan ?
O haberi yapan spiker tam bir provokasyon manyağı o bombayı oraya özel harekat mı koymuş
Sonra o çocuk için üzüldüm
Ben hiçbir zaman Kürt Türk Laz Çerkez ayrımı yapmadım ki mazimde babama yapılanlar var
Ama bu kadar provokasyona da dur dememiz Lazım

O haberi yapan spiker tam bir provokasyon manyağı o bombayı oraya özel harekat mı koymuş
Sonra o çocuk için üzüldüm
Ben hiçbir zaman Kürt Türk Laz Çerkez ayrımı yapmadım ki mazimde babama yapılanlar var
Ama bu kadar provokasyona da dur dememiz Lazım

Simdi anladim cnm . Tskler .

Kentten ayrılan özel harekatçılar derken kimden bahsediyor? Kimsenin kentten ayrıldığı yok kimse dönmedi henüz dönmeleri de söz konusu değil. Polisin bıraktığı bombayla eli kopmadı el yapımı patlayıcının patlaması sonucu yaralandı bu çocuk. Hiçbir polis asker geride bomba bırakamaz her biri zimmetli. Zaten onların bombaları silahsız çalışmaz el yapımı bombaları yok onların evime de kaç kere getirdi eşim benim elim neden kopmadı. Karalama yapılsın da nasıl yapılırsa yapılsın. Yorumları okuyunca şok geçiriyorum bazen. Siz bu cizre halkını ne sanıyorsunuz kundaktaki masum bebek mi 80 bin keleş dağıtıldı orada, atılan roketin haddi hesabı yok, daha 2 gün önce zırhlı araç hazırladıkları mayına bastı çok şükür ki sadece yaralılar var. Pkk telsizden halk sokağa çıksın direnen olursa vurun diyor hala su bidonlarını keskin nişancılar patlattı susuzluktan ölecekler diyorsunuz. Suyla polisin ne alakası var belediye başkanı iç savaş çıkarana kadar halkın su sorununu gidersin hakkaride 3 günde bir 1 günlüğüne su gelirdi 3 sene önce hala da aynı.Neyse ya neye inanmak istiyorsanız ona inanın
hiç açıklama yapmana gerek yok, tc düşmanlarının yaydığı habere körükörüne inanıyoruz. yazık polisler ailesini habersiz bırakıp, terörist kovalasın günlerdir, bizde burda polisi suçlayalım. ağlamak istiyorum!

Bugun bir gazetede gordum olmeden once paralelci hain oldukten sonra sehit mehmetcik oldu diye...Ikilem degil o kadesa ikiyuzluluk o.
gezi zamanı akyeniçeri, sarayın köpeği, iktidar uşağı, ölünce vah vah şehit oldu demek gibi.

edit: lafım sana değil chlzy, iki yüzlülere.

Back
X