CKB takimi sandikli mi olmali ?

Zumzum_20

Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek... <3
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
1.057
759
208
Kizlar merhabaaa :KK24:

Bir sorum olacak, Nehir'den 2 CKB arasinda kaldim (Deniz ve Safir Sade 89 parçali) hemen resimleri asagiya yüklüyorum.
Sorum da su : CKB takimini ahsap sandikli mi aldiniz yoksa sade kutulu mu ? Sandigin çok fazla yer almasindan korkuyorum, ama hem şık hem CKB 'lari çizilmekten daha iyi korur diye de düsünmeden duramiyorum... Fiyatta çok fazla fark yok dogrusu... :KK8::KK28:

Siz nasil aldiniz ? Fikirleriniz nedir bu konuda ?

Sagolun varolunnnn :KK68:
Nehir Deniz sade.webp
Nehir Safir sade.webp

Sandık olayını bilmem o konularda çok yetkin biri değilim henüz ama üstteki takımı daha çok beğendim. Ucu yuvarlak olunca sanki bana basitmiş gibi geliyor, belki o tamamen bilinçaltımla alakalı bilemiyorum, çocukken bizim ÇTB takımının arasında bir tane yuvarlak uçlu karışmıştı artık nereden geldiyse hala durur bütün çatallar bitmeden onu eline almaz kimse, elde yıkarız bazen yine de onunla yemeyiz. Belki de o yüzden sadece bize öyle gelen bir durumdur :)

Yine de üstteki daha şık duruyor :)

Üstteki daha şık duruyor bence sandık çokta önemli değil

Sandık olayını bilmem o konularda çok yetkin biri değilim henüz ama üstteki takımı daha çok beğendim. Ucu yuvarlak olunca sanki bana basitmiş gibi geliyor, belki o tamamen bilinçaltımla alakalı bilemiyorum, çocukken bizim ÇTB takımının arasında bir tane yuvarlak uçlu karışmıştı artık nereden geldiyse hala durur bütün çatallar bitmeden onu eline almaz kimse, elde yıkarız bazen yine de onunla yemeyiz. Belki de o yüzden sadece bize öyle gelen bir durumdur :)

Yine de üstteki daha şık duruyor :)

Üstteki daha şık duruyor bence sandık çokta önemli değil
Kizlar cevaplariniz için tesekkürler, sizleri seviyorumm :KK60:
Aslinda bu 2 CKB takimi ile 2 farkli kombin var aklimda. Cok begendigim 2 misafir yemek takimi var, resimleri yüklüyorum :

Ilk fotoraftaki paylastigim CKB takimi (Deniz) bu yemek takimi ile yakistiriyorum, daha modern bence :
Emsan Moon Alba 12 kisilik takim.webp

Emsan Moon Alba 86 Parça

Ve 2. CKB takimiyla (Safir) asagidaki misafir yemek takimi ile çok yakistirdim, daha klasik :
Kütahya Porselen ZÜMRÜT 12 kisilik takim.webp

Kütahya Porselen Zümrüt modeli, 83 parça, fiyati daha uygun Emsan'a göre ... :confused:

Sizce bu kombinasyonlar nasil ? :):KK53:

Aslinda bu 2 CKB takimi ile 2 farkli kombin var aklimda. Cok begendigim 2 misafir yemek takimi var, resimleri yüklüyorum :

Ilk fotoraftaki paylastigim CKB takimi (Deniz) bu yemek takimi ile yakistiriyorum, daha modern bence :
Eki Görüntüle 1221464
Emsan Moon Alba 86 Parça

Ve 2. CKB takimiyla (Safir) asagidaki misafir yemek takimi ile çok yakistirdim, daha klasik :
Eki Görüntüle 1221478

Kütahya Porselen Zümrüt modeli, 83 parça, fiyati daha uygun Emsan'a göre ... :confused:

bence "emsan yemek tk." ve "deniz çkb tk." çok şık :KK55:

diğer yemek tk. da çkb tk. da beğenmedim pek :KK43:

bence "emsan yemek tk." ve "deniz çkb tk." çok şık :KK55:

diğer yemek tk. da çkb tk. da beğenmedim pek :KK43:

Cok tesekkür ederim cevabiniz ve fikriniz için :KK60:
Bende o kombinasyonu daha çok begeniyorum, ama bir de KK güzellerine sorayim dedimm :KK25:

Benim sandikli kasiklari koymasi faln raht cnm guzelde duruyor ben memnumum
benimkide emsan ckb takimi becerirsem resmide atarim ben memnunum sandiklisindan 2.kasik takimin daha guzel bence

Oh be kasik modelide koydum sonunda :)
su anlik salonumda gumuslugun yaninda duruyor bana yer kapliyor gibi gelmior tabi oturcagnz eve gore degisir ben memnunum almasi koymasi kolayima geliyr

şahsen ben korkmazın dora takımını almayı düşünüyorum ama sanıyorum onun sandıksız ya da sandıklı gibi ayrı opsiyonları yok direk sandıkla geliyor ama bana sorsalardı kesinlikle sandıksız derdim. Ki zaten ilerde de evimde o sandıgı kullanmayı düşünmüyorum. Bir kere çoğu zaman salonda yere koyuluyor hiç hijyenik degil toz her yerden girer. İkincisi boşuna yer kaplayan kalabalık oluyor ve salon takımları ile hiç uymuyor. Ben de büfemin üst çekmecelerine şık kaşıklıklar alıp ve onları düzenli bir şekilde çekmecelere yerleştirmeyi planlıyorum. Böylece her seferinde de eğilip kalkmak zorunda da kalmam ve daha düzenli ve minimalist tarzda bir salonum olur.

Eki Görüntüle 1221464
Emsan Moon Alba 86 Parça

Eki Görüntüle 1221478

Kesinlikle ilk kombin daha güzel, öbürü çok sade. Bence o kadar da sade olmamalı yemek takımı

şahsen ben korkmazın dora takımını almayı düşünüyorum ama sanıyorum onun sandıksız ya da sandıklı gibi ayrı opsiyonları yok direk sandıkla geliyor ama bana sorsalardı kesinlikle sandıksız derdim. Ki zaten ilerde de evimde o sandıgı kullanmayı düşünmüyorum. Bir kere çoğu zaman salonda yere koyuluyor hiç hijyenik degil toz her yerden girer. İkincisi boşuna yer kaplayan kalabalık oluyor ve salon takımları ile hiç uymuyor. Ben de büfemin üst çekmecelerine şık kaşıklıklar alıp ve onları düzenli bir şekilde çekmecelere yerleştirmeyi planlıyorum. Böylece her seferinde de eğilip kalkmak zorunda da kalmam ve daha düzenli ve minimalist tarzda bir salonum olur.

Evet dediginiz cok mantikli geldi bana, bende nereye koyacam diye Kara kara dusunuyordum... :KK14: Yere koymakta istemiyorum hijyene cok onem veririm !
Zaman ayirip konuma fikrinizi verdiginiz icin cok tesekkur ediyorum :KK60:

Benim takımım sandıksız siyah bir kutunun içerisinde ofis çantası gibi :p Sandık diye bir seçenek yoktu jumbo da sadece kutulu veriliyordu artık öyle aldım iyi de oldu bana göre sandık kullanışsız çok fazla yer kaplıyor sonuçta bana göre ben mutfak dolabıma yerleştireceğim:cool:

Modellere gelince ilk çkb takımı gayet sade ve hoş yemek takımlarından dürüst olmak gerekirse beğenmedim ilki bana göre çok heraketli ve renkli sadeciyim ben ama 2.oldukça sade daha ortası olabilir :KK22:Aşkla kullanın şimdiden hayırlı olsun:KK25:

Back
X