CKB takimi sandikli mi olmali ?

Benim takımım sandıksız siyah bir kutunun içerisinde ofis çantası gibi :p Sandık diye bir seçenek yoktu jumbo da sadece kutulu veriliyordu artık öyle aldım iyi de oldu bana göre sandık kullanışsız çok fazla yer kaplıyor sonuçta bana göre ben mutfak dolabıma yerleştireceğim:cool:

Modellere gelince ilk çkb takımı gayet sade ve hoş yemek takımlarından dürüst olmak gerekirse beğenmedim ilki bana göre çok heraketli ve renkli sadeciyim ben ama 2.oldukça sade daha ortası olabilir :KK22:Aşkla kullanın şimdiden hayırlı olsun:KK25:

Yorumunuz için tesekkürlerrr :KK68:
Bende sandiksiz almaya karar verdim. Yemek takimina gelince, ben yurtdisinda oturdugum için, Türkiye'de ki kadar seçenegim yok malesef... :KK61::KK43: Onun için ya Karaca magzasindan alacagim Belçika'da ya da internet'ten... Ama internet'ten tabak çanak kirilacak esya almayi cesaret edebilirmiyim, daha bilmiyorum dogrusu... Ya kirilsa ? :mad:
Neyse hayirlisi zaten hemen bugün almayacam ama yine de bir fikir edinmek istedim. :D
Tekrar tesekkürler :KK60:

Bir de böyle bir model var, hos duruyor :KK68:
Ama Noble Life markasini pek tanimiyorum ve CKB kalitesini hiç bilmiyorum... Bilen varsa yardimci olabilir mi ? :KK60:
Bir de Nehir'in CKB 'larina göre bu takim daha pahali :KK64:

Noble Life 89 Parça Dream CKB takimi.webp

Noble Life 89 Parça Dream CKB takimi (sandikli)

Yorumunuz için tesekkürlerrr :KK68:
Bende sandiksiz almaya karar verdim. Yemek takimina gelince, ben yurtdisinda oturdugum için, Türkiye'de ki kadar seçenegim yok malesef... :KK61::KK43: Onun için ya Karaca magzasindan alacagim Belçika'da ya da internet'ten... Ama internet'ten tabak çanak kirilacak esya almayi cesaret edebilirmiyim, daha bilmiyorum dogrusu... Ya kirilsa ? :mad:
Neyse hayirlisi zaten hemen bugün almayacam ama yine de bir fikir edinmek istedim. :D
Tekrar tesekkürler :KK60:
Anladım inşallah gönlünüze göre bulursunuz alırsınız seçtikleriniz güzel zaten kötü bir takım olmayacaktır eminim:KK68:
Bir de böyle bir model var, hos duruyor :KK68:
Ama Noble Life markasini pek tanimiyorum ve CKB kalitesini hiç bilmiyorum... Bilen varsa yardimci olabilir mi ? :KK60:
Bir de Nehir'in CKB 'larina göre bu takim daha pahali :KK64:

Eki Görüntüle 1222066

Noble Life 89 Parça Dream CKB takimi (sandikli)

Modeli çok hoş yemek kaşığının ağız kısmı biraz tuhaf sadece onun dışında gayet şık marka konusunda bir bilgim yok maalesef :KK22:

Back
X