Selam kızlar.. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam... 25 yaşındayım. boyum 1,65 ve 80 kiloyum! 17 haziranda nikahım olacak. sadece 5 ayım kaldı ve benim nerden baksanız 15 kilo fazlam var. pko hastasıyım. düzenli yazz24+4 adlı ilacı kullanıyorum. aslında doktorum glukofajda vermişti ama aşırı derecede mide bulantısı ve şişkinlik yaptığı için içmiyorum. bu durum kilo vermemi yavaşlatıyor. bende hastalığın arkasına saklanarak saldıkça salıyorum kendimi. her pzt diyete baslıyorum,her salı hoop dön başa. artık yemin ederim kendimden nefret eder hale geldim. işim malesef masa başı. çağrı merkezinde çalıştığım için. günün 10 saati oturuyorum. gelinlik bakıyorum. o kadar güzel şeyler var ki... ama sonra düşünüyorum..tabiki resimlerde göründüğü gibi durmayacak benim üzerimde. o kadar iradesiz,o kadar bıkmışım ki artık. çevremdekiler bile sallamıyor beni. kimse zayıflayacağıma inanmıyor. nişanlımda dahil..... üzüldüğümü biliyor ama bazen o bile tutamayıp kendini benimle dalga geçtiği oluyor. (şişmanlığımla değil,sürekli aynı şeyleri tekrar edişimle) kırılıyorum..belli etmiyorum ama canım yanıyor... ne olacak benim bu halim.. kendimi bildim bileli fazla kilolarla uğraşıyorum. dalga konusuyum. allaha sükür iyi maas alıyorum ama bi kez olsun gönlümce alışveriş yaptığımı bilmem. nişanlım benden 5 yas büyük ama inanın ben ablası gibi duruyorum.. bıktım artık.. nolur bi yol gösterin.. destek beklemeye hakkım yok artık ama destek olun....