Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana da dondurma hariç 6500 dediler bi indirim yaparız dediler bende clavis te karar kıldım inşallah güzel olur sizin son durum nedir kaç haftalık oldunuz sağlıklı mı bebekler ve yumurta donasyonu değilmi? Transfer ilaçları dışında Ekstra bir ilacınız oldu mu bağışıklık için falan
Bana da dondurma hariç 6500 dediler bi indirim yaparız dediler bende clavis te karar kıldım inşallah güzel olur sizin son durum nedir kaç haftalık oldunuz sağlıklı mı bebekler ve yumurta donasyonu değilmi? Transfer ilaçları dışında Ekstra bir ilacınız oldu mu bağışıklık için falan
Evet dediginiz gibi,benüm eşüm önce gidip sperm verdi.Donor yumurtaları toplanıp dollenıp donduruldu,benım de rahım hazır olunca pazar aksamdan gittim otel de kaldım ,pazartesi öğlend transfer oldu ,coktım yemek yedım falan havalımanına gectım dondum hoc kalmadım,hatta dondugumde araba falan da kulla dım ,şükür hiç sorun olmadı.taksıyı kendım ayarlattım,havalımanından dırekt bınıp fıtmek daha ucuza gelıyor,otelde daha uzun kalacaksanız bence baska bır otelde kalın eger clavıs e gıdeceksenız,otelde ınsaat var evet araları 10 mt cok yakın bı gece de aorun yok ama uzun kalacaksanız adam akıllı bı yerde kalın,taksı heryerde var ulasabıloyosunuz nolacak keyfınız daha onemlı