Ben zaten bu ay ilk defa basladim ovu test kullanmaya onu da adetim bittikten 10 gün sonra yaptim ilk,o gün yumurtlamiyormusum 12.günde tekrar yaptim ve tam o gün yumurtladigimi öğrendim internetten bakip takip etseydim gunum kaciyormus o yüzden çok iyi oldu bu test,o adete yakin yapilan ovu test olayini bende duydum ama bende zaten erken gebelik testi var onu yapmayi dusunuyorumben artık bu ay laboquik i kullancagım çünkü netten toplu aldım ama hamilelik testi için bu markayı deneyeceğim.Bu arada adetin bittiği ilk günden itibarenmi yapmaya başlıyorsun bu testi yoksa tahmini ovu tarihine yaklaşmaya başlayıncamı veya belirtiler başlayıncamı.bazıları bu testleri adet bitiminden itibaren yapmaya başlyor ovudan sonra ki bir kaç gün bırakıp adete 10 gün kala tekrartlamaya devam ediyorlar böylece adete 2 kala bile hala yumurtlama gösteriyor ise bu hamilelik demekmiş.doğrumu acaba bu deneyen başka kimse var mı bunu....
Evet buna idrar damlatmiyorsun ucundaki o mor kapagi cikarip 5 sn idrara tutabiliyorsun ya da idrarini bir kaba toplayip 15 sn çine sokuyorsun ucunu sonra 5 dk bekleyip ekranda sonucu görüyorsunbu testin strip kısmı biraz farklı mı sanki?
normalde idrar damlatılıyor ya o kısım yok sanki?
Merhaba bende clearblue ovülasyon testi kullandım geçen ay.firmasına sormuştum günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz demişlerdi.diğer ovülasyon testleri sabah idrarıtla yapılmıyor ama clearblue YapılıyorHerkese merhabalar bende bu ay aldım clearblue ovülasyon testini ama prospektüsünde günün herhangi bir saati yapabiliyorsunuz diyor aklım karıştı şimdi yazdıklarınızla sabah saatimi en uygun olanı olacak yoksa farketmez mi bilemedim ?
gebelik testi ilk idrarla yapılır ovulasyon testi için her gün aynı saatte ama ilk idrarla yapılmaz. ben de testi kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım. inşallah siz de en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
sabah daha doğru sonuç verdiği için sabah yapın deniliyor. sabah akşam farketmez belki geç döllenme olduğu için çıkmamıştır.merhaba kızlar , benm reglım de 3 gun geçti 2 test yaptım ama akşam üstüydü , ilk idrarla yapılması gerektiğini bilmiyordum
o yüzden mi negetif cıkıyor acaba ? sabah aksam farker mi
merhaba canımgebelik testi ilk idrarla yapılır ovulasyon testi için her gün aynı saatte ama ilk idrarla yapılmaz. ben de testi kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım. inşallah siz de en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Ben çok kullanmistim bu testten, uç gün üst üste yanip sönme oluyorsa yumurtan hala catlamamis ama çatlamak üzere anlamina geliyor bu günleri degerlendir derim.gülen yüz sabit kaldigi zaman yumurtan catlamis oluyor...birde bu testte on alti saniyeden fazla çubuğu idrarda tutarsan testte yanlis algilama oluyor ve negatifsebile gülen yüz cikiyor çok basima geldi test cubuguni cikarinca testteki çizgilerde dalgalanma kayma gibi şeyler görürsün zaten dikkat et derim ayrica clearblue pahali bir test bana kalirsa o kadar paraya değmez normal testlerden farki yok kesinlikle birde ben monitoruni bile almistim çok para akitmisimdir bu şirkete valla:)sende zengin etme derimKızlar merhaba acil bir sorum var clearblue digital ovulasyon testi kullaniyorum 3 gündür yanıp sönen gülen yüz çıkıyor. Normalde bugün sabit yüz çıkması gerekmiyormuydu. Cevabını bilen yada aranızda benzer durumu yasayan varsa bilgi verirse sevinirim
Canim cevap icin teşekkür ederim. Bugün tekrar yaptım 4. Gün yine aynı hâlâ yanıp sönen yüz çıkıyor korkmaya başladım hiç sabit yüzü goremicem diye. Sende kullanmissin bu testi peki sendede birkacgun üst üste böyle çıktığı oldumu? Bu arada saniye isinede dikkat etcem.Ben çok kullanmistim bu testten, uç gün üst üste yanip sönme oluyorsa yumurtan hala catlamamis ama çatlamak üzere anlamina geliyor bu günleri degerlendir derim.gülen yüz sabit kaldigi zaman yumurtan catlamis oluyor...birde bu testte on alti saniyeden fazla çubuğu idrarda tutarsan testte yanlis algilama oluyor ve negatifsebile gülen yüz cikiyor çok basima geldi test cubuguni cikarinca testteki çizgilerde dalgalanma kayma gibi şeyler görürsün zaten dikkat et derim ayrica clearblue pahali bir test bana kalirsa o kadar paraya değmez normal testlerden farki yok kesinlikle birde ben monitoruni bile almistim çok para akitmisimdir bu şirkete valla:)sende zengin etme derim
Bendede boyle bir iki defa basima gelmişti hatirliyorum ben ekstra olarak normal ovulasyon testi kullanirdim onda testim çok koyu cikardi çatlamak üzere olduğunu görürdüm ama bu tesste gülen yüz hala yanip dönerdi bu dijital testler boyle yorumlamasi kolay saniliyor ama bence daha zor varsa eger diğer normal ovulasyon testi onunla yap bakalim nazil cikicak?Canim cevap icin teşekkür ederim. Bugün tekrar yaptım 4. Gün yine aynı hâlâ yanıp sönen yüz çıkıyor korkmaya başladım hiç sabit yüzü goremicem diye. Sende kullanmissin bu testi peki sendede birkacgun üst üste böyle çıktığı oldumu? Bu arada saniye isinede dikkat etcem.
Malesef yok canım yurt disindayim ben burdada digital olarak buldum o yüzden onunla yapıyorum hadi dedim iyi en azindan çizgileri yorumlamak zorunda kalmam ekrana bakar anlarım diye. Oda birturlu sabit olamadı habire yanıp sönen gülen yüz çıkıyorBendede boyle bir iki defa basima gelmişti hatirliyorum ben ekstra olarak normal ovulasyon testi kullanirdim onda testim çok koyu cikardi çatlamak üzere olduğunu görürdüm ama bu tesste gülen yüz hala yanip dönerdi bu dijital testler boyle yorumlamasi kolay saniliyor ama bence daha zor varsa eger diğer normal ovulasyon testi onunla yap bakalim nazil cikicak?
Ben bu ovulasyon testlerini ikinci ve üçüncü bebeklerimi düşündüğüm zaman kullanmaya basladim ikinci bebekte kullamdigim ay hamile kaldim ucuncunde nerdeyse bir seneden fazla ugrastim o yüzden uzmani oldum bu testlerin clearble çok kullandim üstelik monitorunu ve stik testlerini kullandim mesela monitorlu testte fatkli gösterirdi digital testte farkli birde onlara ek olarak çubuk test kullanirdim çok para harcadim bu testlere çok... Sonra baktim en ucuz testte en pahali testte pozitifse pozitif veriyor birbirlerinden farki yok sonra clearblue biraktim.zaten destek olmadi köstek oldu sürekli ya cubuklarinda problem cikti ya monitöründe... digital testi sevemedim anlayacagin,tavsiye ederim ebayda çubuk ovulasyon testleri var çok ucuz yirmili clearblue fiyatina yüzden fazla alirsin onlardan kullandim çokça memnun kaldim nerde oturuyosun bilniorum ama çoğu satici tüm dünya ülkelerine kargo yapiyorum coguda free shipping oluyor bir arastir bak istersen maksat eğer yumurtlama günlerini bulmaksa en pahalusida en ucuzuda ayni görevi yapiorMalesef yok canım yurt disindayim ben burdada digital olarak buldum o yüzden onunla yapıyorum hadi dedim iyi en azindan çizgileri yorumlamak zorunda kalmam ekrana bakar anlarım diye. Oda birturlu sabit olamadı habire yanıp sönen gülen yüz çıkıyorsinir oldum
Bu ayı atlatayim bir bakayım canım cok Sağol ilgin icin. Umarım diger aya gerek kalmazBen bu ovulasyon testlerini ikinci ve üçüncü bebeklerimi düşündüğüm zaman kullanmaya basladim ikinci bebekte kullamdigim ay hamile kaldim ucuncunde nerdeyse bir seneden fazla ugrastim o yüzden uzmani oldum bu testlerin clearble çok kullandim üstelik monitorunu ve stik testlerini kullandim mesela monitorlu testte fatkli gösterirdi digital testte farkli birde onlara ek olarak çubuk test kullanirdim çok para harcadim bu testlere çok... Sonra baktim en ucuz testte en pahali testte pozitifse pozitif veriyor birbirlerinden farki yok sonra clearblue biraktim.zaten destek olmadi köstek oldu sürekli ya cubuklarinda problem cikti ya monitöründe... digital testi sevemedim anlayacagin,tavsiye ederim ebayda çubuk ovulasyon testleri var çok ucuz yirmili clearblue fiyatina yüzden fazla alirsin onlardan kullandim çokça memnun kaldim nerde oturuyosun bilniorum ama çoğu satici tüm dünya ülkelerine kargo yapiyorum coguda free shipping oluyor bir arastir bak istersen maksat eğer yumurtlama günlerini bulmaksa en pahalusida en ucuzuda ayni görevi yapior
Slm cnm hamilesin sanırım gebeliğin hayırlı olsun inş bişi sorcam lütfen cevap ver bu clearblue dijital ovülasyon testi birini kulndıktan sonra tekrar bidaha kullanılabilir mii litfen cvp ver bide bnm adetim düzensiz nasıl ypcm bu testiMerhaba ben de 2 aydır kullanıyorum bunu ama henüz pozitif haber veremiyoruminşallah bu ay nasip olur
Merhaba;Slm cnm hamilesin sanırım gebeliğin hayırlı olsun inş bişi sorcam lütfen cevap ver bu clearblue dijital ovülasyon testi birini kulndıktan sonra tekrar bidaha kullanılabilir mii litfen cvp ver bide bnm adetim düzensiz nasıl ypcm bu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?