clearblue gebelik testi silik çizgiiii yardımmm!!!

Evet canım teste göre bence de hamilesin.
Silik çizgi çıktığında hamileliğin başları oluyor... Birkaç güne veya bir hfta sonraya yaparsan daha da belirginleşecektir çizgi.

Adetin gecikmiş miydi?

Hayırlı olsun tebrikler! :)

kızlarr..çizgi görünüyor demekkiii bunu kaç kişiye gösterdim göremedi ancak,ben testi sabah yaptım...öğleden sonra çzigi belirdi...geçesiz sayılmaz mı???ayrıca bata 2 yada 3 günüm var...??

Benimkinde bata daha 3 gün vardı ve testte bu hayalet ikinci çizgi bir saat sonra çıkmıştı

Benimkinde bata daha 3 gün vardı ve testte bu hayalet ikinci çizgi bir saat sonra çıkmıştı
ayy nasıl umut oldun banaa..aa ateşimi ölççtüm sabah düşmüşyaa..36.5 36.4 te adetim glir benim.ama akşam satlerinde test undan da belirgindi...dikkate almayın ilk 5 dk sonrasını dediklerinden şüpheendim...daha öönceki testlerimde sonra hiçir çizgi oluşmamıştı çünkü

Yarın kan tahlili yapabilir misin öyle bi imkanın varsa yaptır hem zaten sonuçlar fazla gcikmiyor

adetim geçmeden yaptırmak istemirum aslında..1 oğlum var.kardeş istior.inşallahh regl olmam bu ay 4 .denenemiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…