- 11 Temmuz 2014
- 233
- 81
- 36
- Konu Sahibi Yildiz3335
arkadaşlar iğnenize kaçıncı haftada başladınız ben tam adet günü başladım inş geç kalmamışımdır, kızımda daha erken başlamıştım kullanmaya şimdi korkuyorum kalp atışlarını duyamıcam diye :-( :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 7. Haftada basladim zaten hamile oldugumu bilmiyodum Allaha sukur bi sorunda olmadi bi arkadasim hamile oldugunu ogrenene kadar asprin ogrenince igneye basladiarkadaşlar iğnenize kaçıncı haftada başladınız ben tam adet günü başladım inş geç kalmamışımdır, kızımda daha erken başlamıştım kullanmaya şimdi korkuyorum kalp atışlarını duyamıcam diye :-( :-(
ben birinde 5. haftada başlamıştım ve kalp atışlarını duyamamıştık... sen 7. haftada başlamışsın bi sıkıntı olmamış sanırım benim kanım daha koyu inş bu kez bi sıkıntı yaşamayızBen 7. Haftada basladim zaten hamile oldugumu bilmiyodum Allaha sukur bi sorunda olmadi bi arkadasim hamile oldugunu ogrenene kadar asprin ogrenince igneye basladi
Benim 3 genim mutasyona ugramis yuksek derecede pihtilasmam var herkes hamile oldugunu ogrenince basliyo zaten ogrenmemizde 5 6 haftayi buluyo canim ayrica kalp atisi duymamanla pihtilasmanin alakasi yok benim ilk bebegim 8+1 de ikinci bebegmnde 9+1 de kalbi durdu hic kendini strese sokma cok erken bile baslamissin ne guzelben birinde 5. haftada başlamıştım ve kalp atışlarını duyamamıştık... sen 7. haftada başlamışsın bi sıkıntı olmamış sanırım benim kanım daha koyu inş bu kez bi sıkıntı yaşamayız
inş yaa bakalım çarşamba günü kontrolüm varBenim 3 genim mutasyona ugramis yuksek derecede pihtilasmam var herkes hamile oldugunu ogrenince basliyo zaten ogrenmemizde 5 6 haftayi buluyo canim ayrica kalp atisi duymamanla pihtilasmanin alakasi yok benim ilk bebegim 8+1 de ikinci bebegmnde 9+1 de kalbi durdu hic kendini strese sokma cok erken bile baslamissin ne guzel
Seni anlayabiliyorum 12. Haftaya kadar bende ayniydim bi soruma cewap aldim baska birseye takildim hepte kafama sorun etcek birsey buluyodum bunlari hic dusunme her doktora gitcegin gun Yasin oku cik git herseyin guzel cikar ben oyle rahatlatiyorum kendimiinş yaa bakalım çarşamba günü kontrolüm var
inş canım yaa duadan Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok..kızımdan sonra iğneye 5.haftada başlamıştım ve kaybetmiştim o bebeğimi..kızımda da 3 hafta küsurken başlamıştım iğneye çok şükür Rabbime evladımı kucağıma aldım..şimdi bu bebeğimde 4 haftalıkken başladım o yüzden çok merak ediyorum duyabilcek miyim diye inş duyarım... kızımda da hareketlerini hissedene kadar 2 haftada bi kontrole gidiyordum sürekli bi korku oluyo insanda hatta kalp dinleme cihazı bile almıştık bu hafta da duyamayız büyük ihtimalle de inş haftaya bebeğimin kalp atışlarını duyarımSeni anlayabiliyorum 12. Haftaya kadar bende ayniydim bi soruma cewap aldim baska birseye takildim hepte kafama sorun etcek birsey buluyodum bunlari hic dusunme her doktora gitcegin gun Yasin oku cik git herseyin guzel cikar ben oyle rahatlatiyorum kendimi
Insallah duyarsin canim kalp dinleme cihazi ben kac gundur arastiriyorum sen ne marka aldin ve memnun kaldinmiinş canım yaa duadan Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok..kızımdan sonra iğneye 5.haftada başlamıştım ve kaybetmiştim o bebeğimi..kızımda da 3 hafta küsurken başlamıştım iğneye çok şükür Rabbime evladımı kucağıma aldım..şimdi bu bebeğimde 4 haftalıkken başladım o yüzden çok merak ediyorum duyabilcek miyim diye inş duyarım... kızımda da hareketlerini hissedene kadar 2 haftada bi kontrole gidiyordum sürekli bi korku oluyo insanda hatta kalp dinleme cihazı bile almıştık bu hafta da duyamayız büyük ihtimalle de inş haftaya bebeğimin kalp atışlarını duyarım
ben e-bebekten almıştım ama geri göndermiştik bozuk çıkmıştı...hem de bi hemşire arkadaş sürekli bebeğin kalp atışlarını bulamayabilirsin demişti bu da seni panikletir daha çok strese sokar demişti sonra da almadıkInsallah duyarsin canim kalp dinleme cihazi ben kac gundur arastiriyorum sen ne marka aldin ve memnun kaldinmi
Canim ben 7 . haftada basladm oda 7 bitmisti 8+0 dim basladim Allaha sukur bi sorunumda yok mutasyona ugramis 3 genim var ve onemlileri yani ileri derecede pihtilasma var ama nasibi varsa bisey olmuyo tedbirimizi aliyoruz sonucta sende stres yapip bebege zarar veriyosun bosver dusunme bunlariBen igneme 5 haftada basladim cok sukur kalp atislarini duyduk .ama ben yinede tetik ustundeyim surekli bi turlu kafamdan atamiyorum birsey mi olucak diye
Canim ben 7 . haftada basladm oda 7 bitmisti 8+0 dim basladim Allaha sukur bi sorunumda yok mutasyona ugramis 3 genim var ve onemlileri yani ileri derecede pihtilasma var ama nasibi varsa bisey olmuyo tedbirimizi aliyoruz sonucta sende stres yapip bebege zarar veriyosun bosver dusunme bunlari