Saç Rengi ve Saç Boyama Clemency bitkisel saç boyasını denediniz mi?

karamelaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
37
0
36
Bursa
bir kozmetikçide boya arştırırken görevliler clemency marka bitkisel boyayı tavsiye ettiler. ama daha önce hiç duymamıştım bu boyayı dolayısıyla tereddüt ettim. deneyen ya da bilgisi olan var mı kızlarr????? yorumlarınızı bekliyorum:2:

ben tütün ve açık tütün rengini kullandım harika bir boyadır şiddetle tavsiye ederim saçı hem hiç hırplamıyor

bende clemency kullanıyorum kozmetik dükkanında çalışan kız amonyak miktarının düşük olduğu için saça az zarar vereceğini söyledi bikere deneeyim diye almıştım çok memnun kaldım şimdi 2.kez aldım herkese tavsiye edebilirim

selam arkadaşlar bende kullandım 2 renk alıp karıştırdım inci sarısı ve bal sarısı bitkisel diye aldım ama yinede kokuyor yakmıyor ayrıca çabuk akıyor boyalı saçlar için şampuan kullandığım halde

Çok koyu bir kıvamı var.Bugün syoss altn karamelle karıştırıp boyadım.Akşam old için belli olmuyor.Yarın belli olur rengi.Altın dore rengiyle karıştırdım.Memnun kalırsam hep bu boyadan alırım.Çünkü renk skalası çok geniş.

kesinlikle tavsiye ederim denerken bulduğum ve asla vazgeçemeyeceğim profosyonel bir boya bu market boyalarının koyu tutması saçı yakmasından bıkmışdım tam aradığım özelliklerde kuaför boyası tüp boyalarını tercih edin bence tam isdenilen renk çıkıyor bu birde ivola harika renk seçeneği çok çok fazla birde vital de var tüp olarak ama renk seçeneği yok gibi birşey siyah isdeyenler kullanabilir birde koyu kahve kumral ve sarıları az çeşitli clemency suan en güzel boyam ıvola biraz daha amonyaklı aşırı beyaz çıkınca kullanmak uygun bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…