kızlar beynimdeki toplar damarımdaki 2cmlik tıkanık nedeni ile felç inmeye başladı 3. evredeyim 5.de tamamen felçli kalıcam.. çok korkuyorum sabah akşam eşim veya annem iğne yapıyor kolumdan korkum felçli olmak değil bebeğimmm... bana bir şey olursa meleğime masum yavruma kim bakacak şu an 17+3 günlüğüz oğlum olucak Allah ın izni ile.. acilen ameliyat olmam gerek ama gebe olduğum için bunu asla kabul edemem yapılamazda zaten ilaçlarımı kullanamıyorum sadece kan sulandırıcı iğne serbest bebeğime bi zararı olur mu blmiyorum doktor olmaz diyor ama ben yavrumu rabbimden başka kimselere emanet edemiyorum iğneyi her öğün reddediyorum dayanamıyorum yavrum beslenebiliyor mu benim yüzümden acı çekiyor mu diye düşünmekten kafayı yicem yarın kontroluum var bebeğimi çok merak ediyorum hemen hemen 2 haftaya bi gidiyorum kontrole doktor gelme desede dayanamıyorum çünkü anneyim bende daha doğmasada görmesemde ben yavrumu çok seviyorum.. aranızda benim gibi olan var mı lütfen bana biraz moral verin birileri ile dertleşmeye çook ihtiyacım var :,(
arkadaşım ben de cleaxen 0.4 kullanıyorum..10.haftadayım. böyle bi sorun yaşamadım ama çok çok üzüldüm..senin bu rahatsızlığına iğne mi sebep oluyor anlamadım..yoksa gebelikte iğneyle alakası olmayan bi rahatsızlık mı? inan dua edicem senin için..rabbim senn de yavrunun da yüzüne baksın..yavrun senn yüzünden acı çeker mi hiç..bu düşünceleri at kafandan nolur..kendine eziyet etme.doktorların yönlendirmesiyle allah a dua ederek devam etmekten başka yol yok sanırım..doktorların ne diyor bu duruma? bebeğin doğmasını mı beklicekler? allah ım tez zamanda seni bu durumdan kurtarsın..rabbim ol dedikten sonra olmıycak bişe yoktr..inanalım dua edelim..inşallah sonu güzel olur..
iğneyi bebeğimdede bi tıkanıklık olmaması için vurunuyorum teşekkür ederim duaların için inşaallah rabbim yardımcımız olsun sen neden vurunuyorsun ?
bende kan pıhtılaşması olduğu için kullanıyorum..yani kan vücudumda olması gerektiği kadar akışkan değil..bu yüzden bebeğe kan akışı zor oluyormuş..kolay olması için iğneyle kanımı cıvıtıyorum yani binevi..allahım yardımcımız olsun dediğin gbi .başka da dicek bişe yok..bu benm 3. gebeliğim..inşallah buna sağlıkla kavuşurum die dua ediyorum allahıma..hayırlısını versin rabbim inşallah..hepimiz için..
teşekkür ederim canım gerçekten içim biraz olsun rahatlıyo bunları duyduğumda Allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zor
bende inohep 0,7 kullanıyorum kan pıhtılaşma sorunum var bu yuzdende daha önceden düşük yaprım şimdi 10.haftadayım şuana kadar bi sıkıntı yok gıbı görunuyor ikili taramam 2hafta sonra inşallah hayırlı sevınclı sonuclar alırım. sende tedirgin olma bence iğne bebeğine zarar vermez bence bızlerde kullanıyoruz bu ığneyı kullnan sırf bız değiliz.. hayırlsıyla rabbım kucaına almayı nasiı etsın canımm..
Cnm bende iğne kullanıorumda sendede mırarma oluomu???
Ewt cnmm ben 39 haftakik oldm, saki gunu kismetse dogum yapicam, bastan beri morarmalarim var malesef onun onune gecemessin bunun icuin kafans bunu takma bebisin iyiyse bi sorun yok, jac haftaliksin cnm bu arada?
daha yenı cnm bgun 5 haftalık olduk ama bır dusuk ıkı kurtajdan sonra artık tedırgın oluorum korkuorum yıne bısı olcak dıe ama sen ole dedın rahatlattın sende ınsallah sag salım alırsın kucagına bebeısını hep gobegındenmı oldun pekı canım
Amin cnm ins sende sag salim kucagina alirsin, bn ilk hsftslarda gobekten yaptim sonra kol ve bacak sende bu haftlrda gobekten yaprsin bana da dr gobekten demisti ama farketmiyor gobek buyuyup gerilfikce sonra mecbur koldan yada bacajtan yapicaksin bu yuzden ilk hftlr gobekten yapman daha iyi..
kızlar beynimdeki toplar damarımdaki 2cmlik tıkanık nedeni ile felç inmeye başladı 3. evredeyim 5.de tamamen felçli kalıcam.. çok korkuyorum sabah akşam eşim veya annem iğne yapıyor kolumdan korkum felçli olmak değil bebeğimmm... bana bir şey olursa meleğime masum yavruma kim bakacak şu an 17+3 günlüğüz oğlum olucak Allah ın izni ile.. acilen ameliyat olmam gerek ama gebe olduğum için bunu asla kabul edemem yapılamazda zaten ilaçlarımı kullanamıyorum sadece kan sulandırıcı iğne serbest bebeğime bi zararı olur mu blmiyorum doktor olmaz diyor ama ben yavrumu rabbimden başka kimselere emanet edemiyorum iğneyi her öğün reddediyorum dayanamıyorum yavrum beslenebiliyor mu benim yüzümden acı çekiyor mu diye düşünmekten kafayı yicem yarın kontroluum var bebeğimi çok merak ediyorum hemen hemen 2 haftaya bi gidiyorum kontrole doktor gelme desede dayanamıyorum çünkü anneyim bende daha doğmasada görmesemde ben yavrumu çok seviyorum.. aranızda benim gibi olan var mı lütfen bana biraz moral verin birileri ile dertleşmeye çook ihtiyacım var :,(
Güzel haymişler ben de aranızdayım:))
Canım kan pıhtılaşması nedeniyle bu iğneyi kullanarak bebeklerimizi koruyoruz Allah'ın izniyle... Kendini korkutma ve iğneni vurul ya da vur doktorun madem iğne vermiş... Ben de ilk bebeğimi kaybettim şimdi Allah'ın izniyle yeniden hamilelik kucağıma alacağım sağlıkla inş...
Bu iğneleri vurulmamaktan kork asıl bebeğin daha küçücük mercimek kadar sen iğneyi göbeğinden vuruluyorsun tabiki duymaz hissetmez, Rabbim onu kesesinin içine almış kendimi korkutma...
Karındaki morluklara gelince... İğneyi dik olarak vurulduk a morluklar olmuyor yani deri altına kaymamalı iğne, etinizi iyice sıkıp dik olarak vurum iğneyi ve güvenliği açıldıktan sonra da hızlıca çekim...
Çoook geçmiş olsun inş...
merhaba canım seni burda görünce yazayım dedim, ne yaptın doğum yaptın mı? nasıl geçti inşallah bi sorun olmamıştır.. mart annelerinde göremeyince merak ettim
evet cnm doğurdum doğumum çok riskliydi ama çok basit oldu genel aneztezili sezeryan oldum
maşallah canım sevindimnereden nereye bak başka bloglarda yakalandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?