Oksapar iğneyi eczane reçeteli vermedi. Raporla alabilir miyim?

Benim 3 sene önce bi düşüğüm oldu o yüzden aklımda soru işareti kalmasın diye ocakta tıbbı genetiğe gdip yaptırdım hem genetik hem pıhtılaşma testi. İyikide yaptırmışım 6 şubatta transfer olmuştum kanımda pıhtılaşma çıktı hemde homozigot mutant olarak. Çok şükür pozitif şuan 16 haftalık hamileyim. Doktorum doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi. Ben 7 haftalıkken özel hastanede 1 senelik raporu çıkarmıştım hem anasağlıkta hem hastaneye kontrole gittiğimde yazıyolar ilacı. Rapor çıkartmaya bakın inşallah çıkar
Siz genetik testleri yaptırdığınız için rapor çıkarmanız zor olmamıştır. Ben yaptıramadım bu nedenle rapor almak da çok zor haliyle. Özel hastaneden almaya çalışıcam. Tebrik ederim bu arada sağlıkla kucağınıza alın

Evet kadın doğum rapor çıkarırsa alınabılıyor ama kardiyolojininde onaylaması lazım bi teşhis istiyodu benım kardesımde kullanıyordu hatta son kutuyu parayla aldı ugrasmak istemedıgı için. Devlet hastanesinde yaptırmanız lazım iki dr da onaylaması lazım raporu
Devlet hastanesinden çıkarmak çok zor özel hastaneler de çıkarabiliyormuş. Doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastaneyle halledebilirim diye düşünüyorum

Çünkü iki kez kanama yaşadım doktorum o zaman progestan iğne ve fitil verdi, kanama alanı vardı kayboldu bu tedaviden sonra. Ama 12. haftada tekrar kanama yaşadım bayram günüydü doktorum burada değildi telefonla sordum biz bunu tedavi ettik kanama alanı kayboldu ona rağmen kanaman varsa pıhtılaşma sorunun var demektir dedi ve iğneyi yazdı. Sonra ben içim rahatlasın diye acile gittim ordaki kadın doğum doktoru da rahimde küçük bir pıhtılaşma var dedi. İğneyi iki aydır kullanıyorum kanama hiç olmadı kasılmalarım oluyordu geçti. Yine de genetik testleri yaptırmak istedik üç hastaneyle görüştük hiçbiri yapmadı. Üç düşük yaşamadan yapmıyoruz dediler. Benim de şu an özel labaratuvarda testleri yaptırma imkanım yok bu nedenle en başından beri takip eden doktoruma da güvenerek iğnelere devam ediyorum.
Şehir hastaneleri ücretsiz şekilde genetik test yapıyolar tıbbi genetik bölümüne randevu alıp bunları söylediğinizi size test yapacaklardır o zaman sorunsuz aliriniz iğneleri

Şehir hastaneleri ücretsiz şekilde genetik test yapıyolar tıbbi genetik bölümüne randevu alıp bunları söylediğinizi size test yapacaklardır o zaman sorunsuz aliriniz iğneleri
Ben hep kadın doğum bölümlerine gitmiştim tıbbi genetik bölümüyle hiç görüşmedim. Randevu alıp bakıcam umarım yaparlar

Bende hala cikaramadim malesef bulundugum sehirdeki hastane arastirmaya git dedi orasida uzak napcam bilmiyorum kimisi özel hastanelerde cikariyor diyor doktoruma daniscam

2 aydır Oksapar iğne kullanıyorum. Aile hekimine yazdırıp reçeteyle alabiliyordum. Bugün yine aile hekimine yazdırdım ancak eczacı artık devletin bu iğneleri "düşük tehdidi" reçetesiyle karşılamadığını söyledi. Kalp damar doktorlarının yazdığı iğneleri karşılıyormuş sadece. 5 gün önce değişmiş bu durum. İğne için rapor kullanan varsa bilgilendirebilir mi kadın doğum doktorlarının yazdığı raporlarla Oksapar iğne alabiliyor musunuz? Eğer öyleyse bir şekilde rapor çıkartmaya çalışacağım.
Oksapar kullanıyorum rapor çıkarılmıştı bu şekilde alıyorum ben daha bugün aldım 2.5 aydır kullanıyorum bu şekilde

Bende hala cikaramadim malesef bulundugum sehirdeki hastane arastirmaya git dedi orasida uzak napcam bilmiyorum kimisi özel hastanelerde cikariyor diyor doktoruma daniscam
Özel hastanelerde çıkarmak daha kolay oluyor galiba. Sonuçta para vererek muayene olduğumuz için zorlamadan çıkarırlar

Evet ama ondada her doktor ugraşmaz yarin bende doktoruma danisacagim bakalim
Özel hastanelerde çıkarmak daha kolay oluyor galiba. Sonuçta para vererek muayene olduğumuz için zorlamadan çıkarırlar
Canim ben bugun özeldeki doktoruma soyledim tamam cikartayim dedi bosuna kosturmusuz ya kolay birsehmis yarin cikar raporin dedi alirsin ilacini

Benim raporum cikti 5 kutu aldim bugün canim özel hastaneler cikarabiliyormuş
Çok sevindim adına. Benim doktorum hastanede çalışmıyor kendi kliniği var o yüzden rapor çıkaramıyor ben de onun anlaşmalı olduğu hastaneye gidip çıkarmayı düşünüyorum

Back
X