clexan ve spinal anestezi

semihanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
371
170
123
Diğer
merhaba En Büyük KK

hamileliğim boyunca clexan kullanıyorum.
bugün dr. kontrolüm vardı dr. spinal anestezi ile doğum yapmak istermisin dedi kabul ettim. sonrasında ablam kafamı karıştırdı netten araştırmış kan pıhtılaşması olanlara uygulanmamaktaymış. bir dahaki kontrolüm pazartesi dr soracağım sizin aranızda bu durumu yaşayan bilgisi olan varmı size danışmak istedim. şimdiden teşekkürler:KK200:

pihtilasmayla ne alakasi olabilir bilmiyorum hic duymadim ama spinal sezeryan oldum memnun kaldım

merhaba En Büyük KK

hamileliğim boyunca clexan kullanıyorum.
bugün dr. kontrolüm vardı dr. spinal anestezi ile doğum yapmak istermisin dedi kabul ettim. sonrasında ablam kafamı karıştırdı netten araştırmış kan pıhtılaşması olanlara uygulanmamaktaymış. bir dahaki kontrolüm pazartesi dr soracağım sizin aranızda bu durumu yaşayan bilgisi olan varmı size danışmak istedim. şimdiden teşekkürler:KK200:
bende kullanıyorum ama doğum yapacağım hastanede spinal yapılmıyor genel olarak epidural ve genel anestezi yapıyorlarmış. spinalin böyle etkileri olduğunu bilmiyordum. yarın gidicem bende sorarım doktora isterseniz?

Pıhtılaşma iğnesi doğum yaptığım güne kadar kullandım ama ben genel anestezi yaptırdım
Pıhtılaşma iğnesinin bir sorun olacağını düşünmüyorum yinede Dr sorun aklınız karışmasın

Ben de claxen kullandim. Spinal epidural kombine anesteziyle dogum yaptim sikinti yasamadim

İĞNE bikaç gün önceden kesilmeli sanırım 24-36 saat doktorunuza iğne vurulduğunuzu soyleyın..

Ben doğum yaptım spinal anestezi ile iğne de kullandım hiçbiriyle olmadı çökmüştür 5 yıl önceydi

merhaba kizlar ignenin yaninda aspirinde kullaniyor musunuz bende igne kullaniyorum daha yolun başındayım :) insallah dogumunuz hayirlisiyla gerceklesir

Back
X