Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba ben clexane iğne kullanıyorum iğnelerim bitti ve doktora yarın yazdırabilirim acaba bi gün kullanmazsam sorun olurmu? Ertesi sabah aldıgım gibi vurucam ama korkuyorum kullanmayınca bişey olur diye :/
Arkadaşlar merhaba ben clexane iğne kullanıyorum iğnelerim bitti ve doktora yarın yazdırabilirim acaba bi gün kullanmazsam sorun olurmu? Ertesi sabah aldıgım gibi vurucam ama korkuyorum kullanmayınca bişey olur diye :/
artık almışsınızdır sanırım ama böyle durumlarda eczaneden emanet ilaç alınabilir sanıyorum. eczacıya durumu anlatırsanız ilaç yazdırdıktan sonra girişi yaparlar. önceden ilacı verebilirler diye tahmin ediyorum
Ben hererozigot tasiyiciyim kullaniyorum fakat hic duzenli vurunamiyorum ihmal ediyorum acikcasi benimki riske girmeyelim diye vermisti doktor eger siz homozigot falansaniz hic ihmal etmemeniz lazim