Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri clexane iğne kullanıyorum benim gibi kullanan anne adayları varsa nasıl uyguluyorsunuz ? Ne kadar zaman uygulayacaksınız ?
merhaba canım bende bu iğneyi kullanıyorum 0.4 lük olandan.. şu ana kadar göbekten yaptık.. karnım büyüyünce bacaklara geçmeyi düşünüyorum.. dr uma sorucam tabi..
bana doğuma kadar rapor çıkartmıştı.
iyi geceler hanımlar benimde raporum var bende kullanıyorum bu igneyi sanırım doguma kadarda kullanıcam bacaktan vuruyorum ben göbekten korkuyorum koldan zor oluyo bacakta çok morarıo ama yapacak bişe yok![]()
Banada rapor çıkardı.Ay bende önce koldan yapıyordum çok morarıyordu sonra karından yapıyorum ama oda morarıyorgöbeğin 3 parmak sağ ve soluna yapıyorum sen ?
Doktorum banada rapor vermişti göbek ve koldan vurabilirsin demişti. Bacağın neresine vuruyorsun?
bende göbekten dediğin şekilde eşime yaptırıyorum bazen çok morarıyor.. 2 tane koskocaman morluğum var göbeğimde ama son zamanlarda vurduğumzda sinek ısırığı gibi oluyor karnım serteşinceye kadar göbeğe vurucam
bacagın üst tarafı dizden dört parmak üst taraftan 4 parmak hariç ortaya yapıyorum igneyi ben
Bende karnım büyüyünce bacaktan yaparım. Dizden 4 parmak üste bacağın dış tarafına mi yapıyosun ön tarafına mı ?
bacagın üst tarafına yapıyorum ben. hafif dışarı dogru taştıgı oluyo ama çok yanlara gitmeden
Anladım teşekkürler ya 9ay nasıl bitecek bu iğnelerle
sabırla bitecek bebişler için dayanmamız lazım ben aralık annesi deilim ekim annesi olucam inşallah.bu konuyla ilgili başka topikte yok onun için yazdım buraya..
Evet bende baktım başka topik açan olmamış galiba.Bende kasım annesi olabilirim.Son haftası olucak gibi geliyor sezeryan olacağı için.
Allah hayırlısıyla kucaklarımıza versin inşallah. neden sezeryan?
Ilk doğum sezeryan oldu o yüzden. Aslında suda doğum imkanım olsa normal olsun isterdim
Bugün doktora gittim iğneyi ne kadar yapıcam dedim.bebek hareketlenince tekme falan atınca iğneyi kesecekmis çok sevindim
Evet inşallah. Bebek hareketlenince kan akışı hızlanır gerek kalmaz dedi. Inşallah sende bırakırsıngözün aydın en fazla bi kaç ay daha kullanacaksın
Evet inşallah. Bebek hareketlenince kan akışı hızlanır gerek kalmaz dedi. Inşallah sende bırakırsın