Clexane ne zaman kesilmeli?

bluestone

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
151
39
18
Adana
Merhaba hanımlar.doğumuma az kaldı nihayet.clexane 4000 kullanıyorum(coraspin kullanmıyorum).doktorum sezeryandan 1 hafta önce keseceğini söyledi ama nette araştırdığım kadarıyla 24 saat öncesine kadar da kullanan var.sizlerde durum nasıl?

Canım bende iğnemi yaptım bi gün sonra doğuma girdim..şu an ikinci bebeğime hamileyim yine aynı şekilde yapıcam Allah izin verirse

Benm dr.umda doğuma 1 hfta kala kes dedi. Çok sıkıntılı bi durum bizimkisi.Allh yardımcımız olsun

Canım bende iğnemi yaptım bi gün sonra doğuma girdim..şu an ikinci bebeğime hamileyim yine aynı şekilde yapıcam Allah izin verirse
Kanama açısından sıkıntı olmadı yani.Ben de son ana kadar kullanmak istiyorum içim hiç rahat değil.Bakalım doktorumuz ne diyecek.Bebeğinize sağ salim kavuşursunuz inşallah

Kanama açısından sıkıntı olmadı yani.Ben de son ana kadar kullanmak istiyorum içim hiç rahat değil.Bakalım doktorumuz ne diyecek.Bebeğinize sağ salim kavuşursunuz inşallah
Aminn canım hepimiz inş...normal doğum olcaktı ama benim kızım sağolsun o kadar nazlıydıki 42.haftada gelmeyince sezeryan oldu..sezeryan bi nevi ameliyat olduğu için daha riskli bi durum kanama açısından o yüzden normal yapmanı öneririm

Başka etkenlerden dolayı mecburi sezeryan olacak canım.teşekkür ederim.

Başka etkenlerden dolayı mecburi sezeryan olacak canım.teşekkür ederim.
Ben yeni doğum yaptım nisan 11 de . Sezeryan ile doğum oldu. Igne nin yanında coraspirin de kullanıyordum. Coraspirin i 1 hafta önce ,igneyi de 3 gün önce bıraktirdi doktorum. Hiçbir sıkıntı da yaşamadım Allah a şükür.

Sizin epidural mi yoksa genel anesteziyle mi doğumunuz oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…