Clexane ve ankara doktor

remziye20

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
2
0
6
43
arkadaşlar benim 3. Hamileliğim , ilk bebeğimin 16. Haftada kalbi durdu ve ikinci hamileliğimde clexane kullandım 2. Hamileliğimde bebeğim kalp anomalili doğdu ve 20 günlükken kaybettim şimdi 3.hamileliğimin başlarındayım ankaraya yeni taşındım ve tanımıyorum doktorları. Şimdi tekrar clexane başladık fakat ankarada doğumdan sonrada clexane a devam ettiren doktor arıyorum çünkü doğumdan sonra kan pıhtısı atmasından korkuyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Hatta bazı isimler vericem bu doktorlarımızın uygulaması ne bilen var mı?özgür deren , iskender başer , filiz yanık , bülent alp aydın , sertaç esin

Hangi geninizde pıhtılaşma var acaba ve clexane nın hangi dozunu kullandınız?

MTHFR de heterozigotum aslında taşıyıcım sadece fakat öyküm kötü olduğu için veriyorlar
Canım selam bendede var o heterozigot faktor beş ankarada sacma sapan doltorlar birinyap diyor biri yapma biri susuyor oburu konsuuyor ama en iyi gene gata konusmustu brnimle oraya gideblrsin

MTHFR de heterozigotum aslında taşıyıcım sadece fakat öyküm kötü olduğu için veriyorlar
Merhabalar benimde hikayem kötü maalesef 2 dış gebelik peşine MTHFR Heterozigot çıktı Ankara da doktor arayışındayım acaba şimdi ne yaptınız şehir dışından gideceğim özgür beyi öneriyorlar bilgi verebilirmisiniz

Back
X