Clexlane igne kullanan arkdaslar gelin birbirimize yardimci olalim

Tubisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
95
18
88
35
Ben koldan oluyorum cok morariyo normalmi acaba bide normal dogum yapan varmi kac gun once kesildi dogumdan igne

Kol morarir canm göbek daha rahat br dene istersen. İğneyi genelde doğuma kadr kullandiriliyo ama buna genelde kac gende mutasyon olduğuna da bağlı kimisi 12.haftada kimisi 20.haftada kesiliyormus duymuştum br kaç kişide.dokturn bilir bunu en iyi

31 haftaligim ben sikinti olmazmi bebege

C
Ben koldan oluyorum cok morariyo normalmi acaba bide normal dogum yapan varmi kac gun once kesildi dogumdan igne
Canım ben ilk gebelikte kullandım akşam vurundum sabah doğuma gittim normal doğum yaptım ben bacaklarıma vurmuştum hep genelde

Son düzenleme:
C

Canım ben ilk gebelikte kullandım akşam vurundum sabah doğuma gittim normal doğum yaptım ben bacaklarıma vurmuştum hep genelde
Benim bildigim aspirinin etkisi bir hafta suruyor ignenin etkisi 24 saat kadar. O yuzden igne kullanirken operasyon gecirmek aspirinden daha zararsiz. Benim doktorum da normal dogum yapabilirsin dedi igne buna engel degilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…