Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iki gündür iğnemi yaprken iğne deriye girerken zorlanıyor anlşamadım neden olduğunu
bugünde aynısı oldu sizde böyle bir durum oldu mu kızlar doktora girmem gerekiyor mu
Ben de aynı durumdayım canım. Artık hem canım cok yanıyor hem de batırmakta cok zorlanıyorum. Hatta bazen bir kac yere deniyorum. Sanırım hem psikolojik olarak tahammül azaldı hem de deri sertlestigi icin zorlanıyor
Canım hemşire kuzenim kolundan ya da bacağından da yapabilirsin demişti, ama oralara batirma cesaretim yok yapacak bı sey yok dayanacağız Allah yardımcımız olsun
gülcüm ya bende bacağımdan yapıyorum önce karnımdandı işte doktor yapma dedi bende bacağımdan yapmaya başladım valla yapacak birşey yok artık bacaktan devam kollarımda morluk olmasın diye yapmadım kollarımdan canım ya allah yardımcımız olsun ( bebeklerimiz için değerrr herşey onlar için