- Konu Sahibi essess1990
Merhaba! Bu süreç içinde clife ballı bitkisel macun kullanan var mı faydasını gördünüz mü bir de yiyebiliyor müsünüz bu macunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn kuşandım bi faydasını görmedim tadı acı ama suyla yedim 3 kavanoz bitirdim bnde etki etmedi belki sende olur bünyeden bünyeye fark varMerhaba! Bu süreç içinde clife ballı bitkisel macun kullanan var mı faydasını gördünüz mü bir de yiyebiliyor müsünüz bu macunu
Neofortil nedirDoktorum önerdi ama ne suyla ne normal yolla yiyemedim bunun yanında bir de neofortil kullanıyorum inş neofortil tek başına işe yarar sizde yaramadı macun demişsiniz herkese göre değişir tabi
Vitamin olarak verdi birden çok vitamin karışımı ve içindekiler yumurta kalitesini artırıyormuşNeofortil nedir
Anladım canm inşallah faydasını görürsünVitamin olarak verdi birden çok vitamin karışımı ve içindekiler yumurta kalitesini artırıyormuş
Yaa demekki herkes için aynı etkiyi yaratmıyorBen 4 kavanoz bitirdim ama hiçbir faydasını göremedim
KesinlikleYaa demekki herkes için aynı etkiyi yaratmıyor
Canım hamilesin hayırlı olsun .clife ile mi hamile kaldinKesinlikle
Sağol canm. Yok canm 4. Tüp bebek denemememde hamile kaldım çok şükürCanım hamilesin hayırlı olsun .clife ile mi hamile kaldin