- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 103
- 36
- Konu Sahibi sinemimsi35
Arkadaslar hamilelik icin clife macun aldim aranizda bu macunu kullanip fayda goren var mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canım. Pcoluyum 2 ayda bir adet olurum macun gelince 5 gun yedim adet oldum sonra 12 gün daha yedim bu son adetimdi sonra hamile kaldim. Martta basladim mayıs ayında hamile oldugumu öğrendimArkadaslar hamilelik icin clife macun aldim aranizda bu macunu kullanip fayda goren var mi acaba
Ayy ne kadar guzel masallah inanin umut oldunuz rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok tedirgindim gelecek guzel bir msj bekliyordum cok sagolunBen canım. Pcoluyum 2 ayda bir adet olurum macun gelince 5 gun yedim adet oldum sonra 12 gün daha yedim bu son adetimdi sonra hamile kaldim. Martta basladim mayıs ayında hamile oldugumu öğrendim
Malesef 10.haftaya yaklasırken kalbi durdu meleğimin kürtaj oldum canım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize . Macunu dene hic bir sey kaybetmezsinAyy ne kadar guzel masallah inanin umut oldunuz rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok tedirgindim gelecek guzel bir msj bekliyordum cok sagolun
Ben hamile kalmistim canim internet sitesinde fiyat bilgileri var bakabilirsin degisiyo çünkü kavanoza goreBende pko var kullanıp faydasını görenler lütfen yazabilir mi ve ne kadar acaba
Ben de kullandim ilk kullanmamda gebelik olmadi ama adet olacagim zaman bagirsaklarim karnim agrirdi agrimadi adetim 10gun surerdi basinda ve bitmesine 4gun kala kahverengi akinti olurdu olmadi 8gunde bitti insallah bebek haberide alirizArkadaslar hamilelik icin clife macun aldim aranizda bu macunu kullanip fayda goren var mi acaba
Cok sagolun rabbim saglikli gebeleikler nasip etsin insallahMalesef 10.haftaya yaklasırken kalbi durdu meleğimin kürtaj oldum canım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize . Macunu dene hic bir sey kaybetmezsin![]()
Ben kullandım yumurta ve çatlama oldu bakalım 1 hafta sonra test yapicamBen yeni siparis verdim bir gelisme olursa haber veririm birde ovulasyon testi siparis verdim 8 gun var regl olmama oldugunda baslayacagim ovulasyonla da takip edecegim en garantili takip test
Cok sevindim insallah hamilelik haberinizi de aliriz dualarim sizinle ilk kullanimda mi yumurtlama oldu ikinci ucuncu qyda miBen kullandım yumurta ve çatlama oldu bakalım 1 hafta sonra test yapicam
Ben ilk defa kullandım her ay oluyor yumurtlama ama geç catliyotdu ama.bu ay hemen ertesi gun çatladı 3 ay önce kimyasal gebelik yasadim inşallah inşallah bu ay isteyen herkese nasip olsun sizde degisimleri yazarsanız sevinirimCok sevindim insallah hamilelik haberinizi de aliriz dualarim sizinle ilk kullanimda mi yumurtlama oldu ikinci ucuncu qyda mi
Cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin ben suan reglimi bekliyorum iki uc gune olacagim baslayacagim macuna sizleride yumurtlamam olup olmadigini bildiririmBen ilk defa kullandım her ay oluyor yumurtlama ama geç catliyotdu ama.bu ay hemen ertesi gun çatladı 3 ay önce kimyasal gebelik yasadim inşallah inşallah bu ay isteyen herkese nasip olsun sizde degisimleri yazarsanız sevinirim
Merhaba kullanıyormusunuz. Bende instgramsa gördüm kullanmak istiyorum ama korkuyorum . sağ ve sol yumurtalığımda kistler var ve yumurtalık enfeksiyon u geçirdim ameliyat oldum. Şuanda embiryo transfer i sonrası dışgebelik geçirdim 1 ayı geçti hala düşüş devam ediyor. Kistler ve enfeksiyon için kullanmak istiyorum . sormak istedim eğer kullanıyorsanız nasıl gidiyorArkadaslar hamilelik icin clife macun aldim aranizda bu macunu kullanip fayda goren var mi acaba
1 ay kullandım düzenli yumurta ve adet oldu ama normalde de bunlarda bir sorun yoktu şimdi 2.aya geçtim yarın doktor kontrolüm var duruma göre devam edicem yazarim mutlakaMerhaba kullanıyormusunuz. Bende instgramsa gördüm kullanmak istiyorum ama korkuyorum . sağ ve sol yumurtalığımda kistler var ve yumurtalık enfeksiyon u geçirdim ameliyat oldum. Şuanda embiryo transfer i sonrası dışgebelik geçirdim 1 ayı geçti hala düşüş devam ediyor. Kistler ve enfeksiyon için kullanmak istiyorum . sormak istedim eğer kullanıyorsanız nasıl gidiyor
Tamam teşekkürler1 ay kullandım düzenli yumurta ve adet oldu ama normalde de bunlarda bir sorun yoktu şimdi 2.aya geçtim yarın doktor kontrolüm var duruma göre devam edicem yazarim mutlaka
Merhaba merak ettim gittinizmi doktora nededi acaba ?1 ay kullandım düzenli yumurta ve adet oldu ama normalde de bunlarda bir sorun yoktu şimdi 2.aya geçtim yarın doktor kontrolüm var duruma göre devam edicem yazarim mutlaka