Gebeliğe Hazırlık Clife macunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
2.5 yıl hamile kalmak için neler yaptım bi sorun yoktu sadece bnde miyom vardı clife macunu aldım ilk 2 ay kullandım snra bıraktım bıraktıktan 1 ay snra hamile kaldım tam tedaviye başlıcaktık corona çıkmıştı ve o ay hamile kaldığımı öğrenmiştim elimde macunlardan kaldı ve kalanları göndermek istiyorum gerçekten ihtiyaç sahibi olan birine

Ben de bu macunu araştırıyordum. Miyomum vardı aldırdım yine hamile kalamıyorum. Tadı nasıl? Mesela 3 ay kullanmak istersek hiç ara vermeden mi kullanıyoruz, bir kısıtlama falan var mı

Ben de bu macunu araştırıyordum. Miyomum vardı aldırdım yine hamile kalamıyorum. Tadı nasıl? Mesela 3 ay kullanmak istersek hiç ara vermeden mi kullanıyoruz, bir kısıtlama falan var mı
3 ay kullanıyorsnz snra ara veriliyor tadı kötü değil kaşıkta olan macundan almıştım daha pratik çantaya koyup götüreblrsnz

Merhaba. Bende clife kullanıyorum 8 temmuzda başladım. Eşim görevde olduğu için hergün yiyorum sabah akşam. Sadece adet dönemimde değil yani. Ve adetim bitti kasıklarımda ufak tefek saniyelik hareketlenmeler yaşıyorum. İnşallah etkisini gösteriyordur.

Bu ay kullanmya basladm reglle birlikte..cok yogun olan reglim azaldi ve suresi de yariya indi..bu macundan mi kaynaklanyordur? Sorun olur mu acaba?

Bende başladım, eylül de evlencem yaşım 31çocuk istiyorum hemen o yüzden bide adetim düzensiz duzene girsin istitorum daha 10 gün kullandim inssllah etkisi olur

Bende adetimin 2. Günü kullanmaya başladım macun elime o gün geçti. 10 gündür kullanıyorum aynı zamanda ovulasyon testiyle takip ediyorum. Pkos var normalde yumurtlma pek olmuyor. Geçen ay inofolic kullandım hamile kaldım ama kimyasal oldu adet oldum malesef. Bu ay hem inofolic hem clife kullanıyorum inşalalh sağlıklı bir gebelik olur

Kızlar bu c-life gerçekten etkili mı bende 6.5 cm çikolata kisti var gebelik düşünüyoruz olmuyor. 4 aydır visanne kullanıyorum herhangi bir küçülme olmadı. Dr bugün 3 kutu daha yazdı. Acaba ilacı değil de c-life mı denesem

Bende c-life ile hamile kalmıştım 2 ay kullanmıştım 3 ay hamileydim ama düşük yaptım kür etkili

Bende c-life ile hamile kalmıştım 2 ay kullanmıştım 3 ay hamileydim ama düşük yaptım kür etkili
Merhaba bende iki gündür bu macunu araştırıyorum ben adet olamuyorum ilaç kullandım çok kilo yaptı hormon yükledi soğan maydanoz kürü bir mi iki ay yaptım sanırım hayıt ama fayda etmedi şaşırıp kaldım artık ya ilaç kullanmak istemiyorum

2.5 yıl hamile kalmak için neler yaptım bi sorun yoktu sadece bnde miyom vardı clife macunu aldım ilk 2 ay kullandım snra bıraktım bıraktıktan 1 ay snra hamile kaldım tam tedaviye başlıcaktık corona çıkmıştı ve o ay hamile kaldığımı öğrenmiştim elimde macunlardan kaldı ve kalanları göndermek istiyorum gerçekten ihtiyaç sahibi olan birine
Merhaba macunar duruyor mu?

Merhaba bende iki gündür bu macunu araştırıyorum ben adet olamuyorum ilaç kullandım çok kilo yaptı hormon yükledi soğan maydanoz kürü bir mi iki ay yaptım sanırım hayıt ama fayda etmedi şaşırıp kaldım artık ya ilaç kullanmak istemiyorum
Clife normalde adet düzensizliği ve kistte de iyi geliyormuş ama ben gebe olunca bıraktım düşükten sonrada devam etmedim hormonları da düzenliyor

Hergün sabah akşam bir kaşık yiyoruz 2 ay boyunca doğru mu aç yada tok farkediyor mu bende çocuk istiyorum 2 senedir kullanmak istiyorum

arkadaşlar bu macunu kullanıp miyomları küçülen oldu mu. 3 kez miyom ameliyatı oldum tekrar olmak istemiyorum. bendeki miyomlar büyüyor sürekli. Var mı kullanıp sonuç alan, Herkes bebek için yazmış ama ben miyom için kullanacağım

Back
X