Climara bant kullananlar

Gamze020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
1.302
1.174
63
34
Kızlar bugün estrofem ve climara bant verdi doktorum. Bu bant nasıl yakıyor mu yan etkisi var mı günde 1 tane mi yapistiriyosunuz. Tam olarak nereye yapısıyor bilgi verir misiniz

YAKMIYOR, KALCANA YAPIŞTIR. yapıştırdığını kaç gün kullanacağını yada kaç tane yapıştırcağını merkeze sor herkesin kullanımı hastaya göre ayarlanır. burdakilere göre yapma hormon var içinde tedavin eksik kalır.

2 günde bir göbeğine dedi hemsire

Kızlar bugün estrofem ve climara bant verdi doktorum. Bu bant nasıl yakıyor mu yan etkisi var mı günde 1 tane mi yapistiriyosunuz. Tam olarak nereye yapısıyor bilgi verir misiniz
Bana niye verilmedi acaba bant merak etim simdi ne ise yariyormus canim

Bana estrofem de verdi ilk 4 gün günde 1 tane. Sonra 4 gün günde 2 tane. Sonra günde 3
Demekki herkesin tedavi sekli farkli gulum . bana da ilk gun 2 tane al dedi sonraki gunlerdede sabah aksam bir tane al dedi

Merhabalar bende yaslasik 6 aydir kullaniyorum cok memnunum ben ameliyat bandi yapistiriyorum bir hafta cikmiyor doktorum da oyle soyledi zaten

Kizlar merhabalar climara bant kullanan varmi? Ve 5 ay kullanim sonrasi cok guzel drgisimler oldu hayatimda fakat ne yazikki 6.ayda allerji kullanildigi bolgede allerji kabarma kasinti ve morarma oldu sizlerde de olan varmi ve nefenini bilen varmi lutfen bilgi verirmisiniz

Merhabalar bende yaslasik 6 aydir kullaniyorum cok memnunum ben ameliyat bandi yapistiriyorum bir hafta cikmiyor doktorum da oyle soyledi zaten

Merhaba
Bu bant tedavisine hangi dr ile basladiniz? Bende başlamak istiyorum fakat devlet hastanesi kadın dogumcular bu tedaviye başlamıyor mlsf. Bu arada İstanbulda yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…