2 günde bir göbeğine dedi hemsireYAKMIYOR, KALCANA YAPIŞTIR. yapıştırdığını kaç gün kullanacağını yada kaç tane yapıştırcağını merkeze sor herkesin kullanımı hastaya göre ayarlanır. burdakilere göre yapma hormon var içinde tedavin eksik kalır.
Tmm o zmn oyle kullan cnm2 günde bir göbeğine dedi hemsire
Bana niye verilmedi acaba bant merak etim simdi ne ise yariyormus canimKızlar bugün estrofem ve climara bant verdi doktorum. Bu bant nasıl yakıyor mu yan etkisi var mı günde 1 tane mi yapistiriyosunuz. Tam olarak nereye yapısıyor bilgi verir misiniz
Canım bebeğin tutunmasini sağlayan estrojen desteği sağlayan bi bantmis buBana niye verilmedi acaba bant merak etim simdi ne ise yariyormus canim
Bana estrofemi verdi 7sinde tekrar cagirdi acaba o zaman mi vercekCanım bebeğin tutunmasini sağlayan estrojen desteği sağlayan bi bantmis bu
Bilmiyorumki ki kuzum neye göre veriyolar anlamadım bendeBana estrofemi verdi 7sinde tekrar cagirdi acaba o zaman mi vercek
Bana estrofem de verdi ilk 4 gün günde 1 tane. Sonra 4 gün günde 2 tane. Sonra günde 3Bana estrofemi verdi 7sinde tekrar cagirdi acaba o zaman mi vercek
Demekki herkesin tedavi sekli farkli gulum . bana da ilk gun 2 tane al dedi sonraki gunlerdede sabah aksam bir tane al dediBana estrofem de verdi ilk 4 gün günde 1 tane. Sonra 4 gün günde 2 tane. Sonra günde 3
Aynen ben bi 7 sinde gideyim de sana haber veririm canisiBilmiyorumki ki kuzum neye göre veriyolar anlamadım bende
Heralde canım e2 ve progesteron testi verdim sonuca göre bunları verdiDemekki herkesin tedavi sekli farkli gulum . bana da ilk gun 2 tane al dedi sonraki gunlerdede sabah aksam bir tane al dedi
Hmm anladim sekerim bende verdim ama bana soncumu hic soylemiyorlar gayet ii cikti dediler o kadarHeralde canım e2 ve progesteron testi verdim sonuca göre bunları verdi
Bana da soylemediler ya :)Hmm anladim sekerim bende verdim ama bana soncumu hic soylemiyorlar gayet ii cikti dediler o kadar
Merhabalar bende yaslasik 6 aydir kullaniyorum cok memnunum ben ameliyat bandi yapistiriyorum bir hafta cikmiyor doktorum da oyle soyledi zatenKızlar bugün estrofem ve climara bant verdi doktorum. Bu bant nasıl yakıyor mu yan etkisi var mı günde 1 tane mi yapistiriyosunuz. Tam olarak nereye yapısıyor bilgi verir misiniz
Merhabalar bende yaslasik 6 aydir kullaniyorum cok memnunum ben ameliyat bandi yapistiriyorum bir hafta cikmiyor doktorum da oyle soyledi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?