ben de climara bant kullanıyorum.hatta hamilelik oluşmasına rağmen kullanıyorum.bana hiç kalçaya yapıştı demediler zaten sabah akşam iğne oluyorum.ben bacağımın üst kısmına,göbeğime ve kollarımın üst kısmına yapıştırıyorum ve kalkmıyorlar.biraz esneyip insanı tedirgin ediyor,hava almış gibi görünüyor,ama değiştirmek için çıkarırken insanın canını yakıyor.o yüzden çok önemseme bence.biraz esniyor ondan bişey olmuyor ben de ilk defa yapıştırdığımda tedirgin olmuştum.ama tamamen kalkıyorsa bişey diyemem.birde illa kalçaya yapıştırmak gerekmiyor.hemşireler göğüs dışınde et olan her yere yapıştır demişti bana.aynı yere yapıştırmak tahriş edebilir.
gözün aydın çiğ tanesi darısı başımıza inş. Bana hemşire her iki kalçaya yapıştır ve bi hafta sonra değiştir dedi. Canım prospektüstede tercihen kalçaya yapıştırın bel bölgesine ve göğüse yakın bölgelere yapıştırmayın diyordu.
Benim annemde yıllarca kullandı bu tip bantlardan ve hep kalçaya yapıştırırdı. Dikkat et canım hamişmişsin bi de sen
hayatım kalkmasıyla ilgili çok sıkıntı yaşıyorsan doktorunla konuş sana hap versin...bende aynı sıkıntıyı yaşıyordum..özellikle her duşta düşüyordu...en sonunda hapa geçtik biz...bant yerine estrofem tablet veriyor....veya yerini de değiştirebilirsin sanırım...prospektüsünde illa kalça demiyor...göğüsler hariç yerler diyor ama bana da doktorum kalçaya yapıştır demişti...o yüzden sen doktorunla bir konuş...tablet e ok. derse hiç uğraşmamış olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?