climara flaster kullananlara bi soru

iwy7

hayat seni seviyorum
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
1.117
471
648
kızlar benim 15 temmuzda transferim yapıldı, 13 temmuz yum. toplamadan beri climara flaster her iki kalçaya yapıştırarak kullanıyorum. Fakat sürekli kalkıp duruyor ve bende tedirgin oluyorum etkisi azalır diye. Klinikteki hemşireye sordum yarısı kalktıysa yenile dedi. Kullanan varsa fikrini almak istiyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Doktorun normal ilaç yerine neden bu bantı verdiğinide anlamadım, durduğu yerde durmuyo bu yaa...:1shok:

canım bende kullandım hiç yorma kafanı bandın zaten kalkacağını biliyor dr
çok çok istisnai bir durum olursa yenisini yapıştır

bende tranferden sonra kullandım ama benimki tek bir kalçaya yapışıyordu.benimkide çok çabuk kalkıyordu hemen yenisini yapıştırıyordum.bana hemşireler kalkarsa hemen yenisini yapıştırmamı söylüyorlardı.

ben de climara bant kullanıyorum.hatta hamilelik oluşmasına rağmen kullanıyorum.bana hiç kalçaya yapıştı demediler zaten sabah akşam iğne oluyorum.ben bacağımın üst kısmına,göbeğime ve kollarımın üst kısmına yapıştırıyorum ve kalkmıyorlar.biraz esneyip insanı tedirgin ediyor,hava almış gibi görünüyor,ama değiştirmek için çıkarırken insanın canını yakıyor.o yüzden çok önemseme bence.biraz esniyor ondan bişey olmuyor ben de ilk defa yapıştırdığımda tedirgin olmuştum.ama tamamen kalkıyorsa bişey diyemem.birde illa kalçaya yapıştırmak gerekmiyor.hemşireler göğüs dışınde et olan her yere yapıştır demişti bana.aynı yere yapıştırmak tahriş edebilir.

kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Üç gün sonra birini yeniledim ama bu gidişle bana bant dayanmayacak. Bi de bu ostrojen önemli yani tutunma için, yerine ilaç verse daha iyiydi. Peki buna test pozitif çıkarsa devam edecekmiyim arkadaşlar?

gözün aydın çiğ tanesi darısı başımıza inş. Bana hemşire her iki kalçaya yapıştır ve bi hafta sonra değiştir dedi. Canım prospektüstede tercihen kalçaya yapıştırın bel bölgesine ve göğüse yakın bölgelere yapıştırmayın diyordu.
Benim annemde yıllarca kullandı bu tip bantlardan ve hep kalçaya yapıştırırdı. Dikkat et canım hamişmişsin bi de sen

sağol canım dikkat ederim.benim kalçada iğneden yer kalmadıki bantlara :bbo: sabah akşam iki progesteron iğnesi oluyorum.inşallah sizlerede bu duyguyu yaşamak nasip olur.bana da kucağıma almayı nasip eder allahım inşallah.sizlerde kaç gün kalıyor bu bantlar.ben 48 saaatte bir değiştiriyorum.ikişer tane

çiğtanesi çok çok sağol, ah bu annelik uğrunda çekilen çileler biraz zor ama sonu güzel olsun da biz alıştık iğnelere hormonlara...bana progestoron iğne vermedi canım, crinıne jel, coraspirin, folik asit kullanıyorum. Bantlarıda her iki kalçaya ve haftada bir değiştireceğim. Sen test sonucundan önce de o şekilde mi kullanıyordun?

ben de göbekten kullanıyorum.kalkmıyor.transferin hayırlı olsun.güzel haberler verirsin inşallah

ben bu bantları 48 saatte bir değiştiriyorum ve ikişer tane kullanıyorum.tedavinin başından beri bu şekilde kullanıyorum.

Bende bu bantlardan kullandım arkadaşlar ama kalçaya değil göbeğine yapıştır dedi doktorum 5 günde birde değiştir dedi ayrıca hava alırsa etkisi olmaz hemen değiştir demişti....Yaklaşık 2 ay kullandım ben.....Çok şükür sağlıklı bi şekilde atlattım o dönemlerimi geçekten çok zor çeken bilir iğneler ilaçlar....Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize bol sağlık versin.........

hayatım kalkmasıyla ilgili çok sıkıntı yaşıyorsan doktorunla konuş sana hap versin...bende aynı sıkıntıyı yaşıyordum..özellikle her duşta düşüyordu...en sonunda hapa geçtik biz...bant yerine estrofem tablet veriyor....veya yerini de değiştirebilirsin sanırım...prospektüsünde illa kalça demiyor...göğüsler hariç yerler diyor ama bana da doktorum kalçaya yapıştır demişti...o yüzden sen doktorunla bir konuş...tablet e ok. derse hiç uğraşmamış olursun...

nestelecim çok sağol. Bende şimdi nihayet sorabildim dr.a yerine başka bişey verebilirmi diye onu kullanmam gerekiyomuş. Hatta evde estrofem de vardı. %50 si kalktığında yenile dedi. göbek altı veya kasığa da yapıştırabilirsin dedi:1rolleyes:

merhaba bende kullandım
kenarına yara bandı yapıştırınca kalkmıyor
deneyebilirsin ben haftadada1 değiştirip 15 gün kullandım

ikizler sağol canım, onuda denedik biz,nasıl oldu bilmem ama yine kalktı. Dün drla konuştum göbeğe yapıştırdım, ama yine hava almış biraz. Naapcam ben bu bantla bilmiyorum, ben çok çok terliyorum sanırım birazda ondan oluyor.

slm arkadaşlar bu bandı kullanan arkadaşlara bi sorum olacak, dr bu bandı anneme verdi menopoz için daha yeni kullanmaya başladı, siz en fazla ne kadar kullandınız yani uzun süreli bi tedavi mi bu ve zararını gören var mı ?? şimdiden teşekkür ediyorum ve herkese acil şifalar diliyorum:teselli:

ben hatfada bir degiştiriyorum aynı yere yapıştırmamı söylediler ilk önce kalçadaydı 2.kullanışımda kalçanını üzeri bele yakın bir yere yapıştırdım ama bele yapışmaması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…