- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şu sivilce için olan kremmi o
bende kullanıyorum bende orun yok canım ilk hafta alerji yaptı sonra geçti bende başka birşey yapmadıevet canım ya ondan mı yoksa bende mi bir sorun var çözemedim o yüzden diyorum
bende kullanıyorum bende orun yok canım ilk hafta alerji yaptı sonra geçti bende başka birşey yapmadı
ateş yapmaz sanırım aşırı fazla kullanım sonucu belki ama o kadar sürmedim sağol canım
bana yapmadı canım geçmiş olsun aman çok sürme zaten ben hata yaptım çok sürmüşüm rezil oldu yüzüm günlerce
cildimde çok kuruma var normal midir acaba ?
benimde öyle ama zaten o kremin amacı o
hakkaten deri soyum soyum oldu çirlin gözüüoo![]()
merhaba arkadaşlar clindoxyl tedavisi görüyorum. vücudum da içten de yüzümde de ateş hissediyorum hava çok sıcak malum ama bendeki daha fazla.bu topikal bir ilaç ama deriden emilimle ateş yapar mı?
saçma bir soru belki ama kullanan varsa bildirirse sevinirim....
benim alerji yaptı sonra duvar gibi muşamba gibi oldu yüzüm 2 kat deri degiştirdi resmen ama iiy oldu lekeler gitti![]()
Soru saçma değil, cildin hassas ben tretin kullandığımda aynı şekilde hem kızarır hem yanardım zaten bu yüzden hep maksimum 3 gün kullanabiliyordum o ilacı ve o 3 günde sanki güneşe çıkmış gibi rengim değişiyordu.