Sivilceli Ciltler Clinique Anti-Blemish Serisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Lavinya95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
42
0
86
İstanbul
Kızlar akneli bi cilt tipine sahibim . . Bu seriyi kullanıp da memnun kalan var mı acaba ?
Bu hafta içinde almak istiyorum, tavsiye edenler veya memnun kalmayanlar yardımcı olabilirler mi ?? :sm_confused:

Son düzenleme:
ben 2-3 yıl kadar kullandım bu seriyi çokta faydasını gördüm.tek tük olan ancak hiç eksik olmayan sivilcelerim çok düzenli kullanmam sonucu gitti.kullanmaya başladıktan bikaç ay sonrasında faydasını görmeye başladım.Ancak uzun süre kullanım sonrasında işe yaramamaya başladı.bende ürün değişikliği yaptım, avene e geçtim ondanda memnunum.ama bikaç yılda ürün değişikliğine gitmek gerekiyor onu anladım :)

bende 4 gündür kullaniyorum ve o kadarcik kisa bir süre icerisinde bile cok memnun kaldim.. cildim yagli oldugu icinde güzel bir matlik kazandirdi.. cok memnunum

ben 2-3 yıl kadar kullandım bu seriyi çokta faydasını gördüm.tek tük olan ancak hiç eksik olmayan sivilcelerim çok düzenli kullanmam sonucu gitti.kullanmaya başladıktan bikaç ay sonrasında faydasını görmeye başladım.Ancak uzun süre kullanım sonrasında işe yaramamaya başladı.bende ürün değişikliği yaptım, avene e geçtim ondanda memnunum.ama bikaç yılda ürün değişikliğine gitmek gerekiyor onu anladım :)

haklısınız herkes öyle söylüyor 1-2 sene kullanın snra etkisi olmaz diye avene olarak ne kullanıyorsunuz?

Seyahat boyu setini alıp denedim önce, ilk 2 hafta fayda etmiyor hatta cildim kötüleşti gibi geldi,ama sonrasında pürüzsüzleşti cildim, ben de büyük boylarını aldım.önce denemek için seyahat boyu set alabilirsiniz.

Back
X