clinique- aromatics in white

-scarlet-

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
309
124
aromatics-in-white-by-clinique.jpg

Yeni! Aromatics in White Parfüm

Yeni Clinique Aromatics in White, kendini özgün ve farklı hissettirecek bir koku arayışında olan kadınlar için yaratıldı. Narin taç yaprakları, ılık kehribar notaları ve durgun odunsu akorların cezbedici etkileşimini temsil eden Aromatics in White ; özgün, modern ve çekici.

ÜST NOTALAR: Menekşe Yaprağı akoru, kehribarımsı Laden ve Uzakdoğuya özgü Sichuan Biberi
ORTA NOTALAR: Gül Suyu Özü ve Portakal Çiçeği
DİP NOTALAR: Misk ve Akamber

Kızlaar ben çok beğendim clinique'in yeni parfümünü.Çok başarılı buldum Hoppa Deneyeniniz var mı?

bi gidemedim sephoraya yeni çıkan chanel chance eau vive yi deniycem daha bunu da merak ettim şimdi nasıl kokusu biraz tarif edebilirmisin..? kalıcı mı..?

bi gidemedim sephoraya yeni çıkan chanel chance eau vive yi deniycem daha bunu da merak ettim şimdi nasıl kokusu biraz tarif edebilirmisin..? kalıcı mı..?

Oryantal çiçeksi bir kokusu var parfümün bence.Hafif tütsümsü ve pudralı da bir koku aynı zamanda ve biraz daha tende durdukça gül notası da belirginleşiyor.Kış kokusu olduğu söyleniyor ama bence yazın kullanılmayacak bir parfüm değil.
Ben almadan önce daha sabunsu, fresh bir koku olduğunu düşünmüştüm şişesine aldanarak, yine de beğendim tabii

X