Cilt Bakımı Ürünleri Clinique Sonic Sistem Arındırıcı Temizleme Fırçası

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Jennes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
62
3
Bugün Clinique'nin bi etkinliğine katıldım ve orda bana Clinique Sonic Sistem Arındırıcı Temizleme Fırçası sattılar. sattılar diyorum çünkü fırça ilgimi çekmiş olmasına rağmen 399TL lik fiyatı duyunca gözlerim yuvalarından fırlamış ve almaktan vazgeçmiştim. Fakat Clinique'in sevgili güzellik uzmanı bayanın türlü dil dökmeleri ve yaklaşık 60TL lik bir indirim ile 339TL ye aldım (yine de bu fiyata nasıl aldığımı hala anlamış değilim zira böyle bi alet maksimum 200TL olmalı bence). Ve şu an kendimi sorguluyorum: naptım ben! İyi mi yaptım kızlar sizce? kullanan var mı bu aleti veya muadili başka bi aleti? Fikirleriniz nedir, lütfen benimle paylaşın...

clarisonic mia almıştım yurtdışından iki yıl önce . İyi de para vermiştim.Derinlemesine temizliyor ve masaj yapıyordu ama artık bozuk:KK43: Üzüldüm ama nereye götürmem gerektiği hakkında da bir fikrim yok. Baborun da var fırçası pilli elektrikli...Kılları daha yumuşak geçen yıl almıştım onu da . Bu tarz fırçalar iyi oluyor temizleme için ama her gün kullanmak cildi tahriş edebiliyor. Haftada 1-2 kullanabilirsin bence

X