İŞYERIM ORAYA COK UZAKBiçin bukadar zorlaştırdılar ki ?
Ayrıca internetten niçin yapıyosunuz ?
Oraya gidip kapatmak istiyorum dediğinizde hem açılışta verdiğiniz parayı geri vermeleri hemde kapama için bi ücret almaları gerekiyo
2 yıl önce işyerimin elektriğini kapattım iban istediler ben dakika başı buraya mı geliyim hesap mı kontrol edicem dedim verdiker paramıİŞYERIM ORAYA COK UZAK
YENİ EV ALDIK
EV İÇİN COK FAZLA İŞE GELMEME DURUMUM OLDU
ONLİNE OLARAK BÖYLE BİR HİZMETLERİ VAR, AYRICA TELEFONDA DA BASVURU ALIYORLAR İPTAL İÇİN
ORAYA GİDİP KAPATMAK İSTIYORUM DEDİĞİMİZDE , AÇILIŞTA VERLEN PARAYI HEMEN VERMIYORLAR
MİN 15 GUNDE PARA HESABINIZA YATIYOR YA DA ORADAN GİDİP ALIYORSUNUZ
O KADAR CARLADIM Kİ2 yıl önce işyerimin elektriğini kapattım iban istediler ben dakika başı buraya mı geliyim hesap mı kontrol edicem dedim verdiker paramı
Daha geçen hafta tekirdağda evin elektriğini kapatmaya gittim onlarda aynı şekil iban istedi hayır yazın oraya usulen ama beklemiycem açarken sonra ödemeyi kabul etmiyosunuz dedim hop verdiler parayı
Biraz carlarsan hemen alırsın
Oraya eşim actırdı abonelıkŞu anki taşındıgınız yere taşısanız aboneliğinizi. OLmazmı?
Ama istanbuldada aldımO KADAR CARLADIM Kİ
BAHSETTİĞİNİZ İL KÜÇÜK BİR ŞEHİR BELKİ ONDAN OLABİLİR
BURDA CARLAMAK DA İŞE YARAMIYOR
Neyse sorunum zaten güvence bedelini almak değilAma istanbuldada aldım
tüketici hakları aklıma geldi ancak,Bimer şikayet hattı var. Oraya şikayet edin.
Yada tüketici haklarına falan?
Bimer'den mi? mağdurum diye yazarsınız. sanırım olabilir.tüketici hakları aklıma geldi ancak,
ordan bir maddi talepte bulunabilir miyim.
neyi düzelteceğim ?Yazı karışık olmuş, elk clk nedir anlamadım neden bahsediyorsunuz tam olarak. Bence düzeltseniz daha iyi olur.
Ne şirketi? Elektrik mi, su mu? İnsan bi yazar. Ağustos bile yazmaya üşenip ağt yazmışsınız. Türkçe'yi düzgün kullanmak forumun önemli kurallarından biri, hatırlatırım.neyi düzelteceğim ?
clk şirketin adı?
insan derken ????Ne şirketi? Elektrik mi, su mu? İnsan bi yazar. Ağustos bile yazmaya üşenip ağt yazmışsınız. Türkçe'yi düzgün kullanmak forumun önemli kurallarından biri, hatırlatırım.Mune
Ne şirketi? Elektrik mi, su mu? İnsan bi yazar. Ağustos bile yazmaya üşenip ağt yazmışsınız. Türkçe'yi düzgün kullanmak forumun önemli kurallarından biri, hatırlatırım.Mune
Neyse sorunum zaten güvence bedelini almak değil
Bu saçmasapan işletmeye olan bir sinirim var
bunun üstesınden gelmek
görüştüm ona da soylendım bayaMüdürle / şefle görüşseniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?