clk uludağ

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.690
398
herkese merhaba,
son 10 gündür beni acayip geren bir durum söz konusu
burada fikir almak istedim

eski kiracı oldugum evden çıkalı 2 hafta oldu
elk aboneliği benim üzerime idi.
10 agt da online olrak clk uludag sitesınden dilekce verdım abonelık ıptalı için

sonrasında da takibini yapmak adına hergun aradım .
aldıgım cevapları size aynen yazıyorum

11 ağt: abonelik iptali için basvuru yapmamıssınız, yenıden dılekce olusturmanız gerekli( yenıden dilekçe olusturdum)

12 ağt : bu verdiğinia elk abone numarası ile kimlik bilgileriniz örtüşmiyor , kimliğinizi mail atın :)
( kimlik mail yolladım , yeniden bir talep açıldı)

13 ağt : sizin adınıza oluşturulmuş bir kayıt yok ki, yeniden kayıt açalım ( yeniden kayıt açıldı)

14 ağt : aboneliğiniz bugün sonlandırılacak

15 ağt : borcunuz oldugu için aboneliğiniz sonlandırılamıyor

16 ağt: size ait bir kayıt yok , yeniden kayıt açalım :)))) ( yeniden kayıt açıldı)

17 ağt : bu numaradan işlem yapamıyoruz , clk uludagın yerine ait noyu aramaız gereklıdır

( numara 50 kere arandı açan yok)

18 ağt : clk uludağ yerine işyerımden izin alıp gittim , yüzyüze görüştüm , aboneliğimin hala sonlanmadıgını belirttiler,
aboneliği sonlandıracak olan beyi arayıp adımı adresımı abone nomu verdiler . 18 ağt da , yani dün aboneliğin sonlandırılacağı bilgisi verildi

yasal olarak 3 gunde sonlandırılmalı imiş ama kendilerinin de bilmediği sistemsel bir sıkıntı yüzünden sonlandırma olmamış..

dün yüzyüze görüştüğüm bayanlardan biri, bu işin onun sorumlulugunda oldugunu söledi baba, tel ve mail adresini verdi.

bugun kendısını arıyorum , teli açılmıyor, mail hesabı da mail attıgımda hata veriyor.

bu sabah bu işlemlerden snr yıne cagrı merkezını aradım ve bana denildi ki

eeee sizin aboneliğiniz 5 gün önce zaten sonlandırılmış

cinnet gecırıyorum resmen suanda

bu işletmeyi tüketıcı haklarına şikayet etmeyı düşünuyorum
sizce nasıl bır yol izleyeyım
tüm telfon grsmelerını incelerler mi ve ben sonucunda kazanır mıyım

şuanda mahkemeye vermeyı bile düşündüm , ama avukat bakımından maddı olarak uygun değilim

her aradıgımda, her cagrı merkezı elemanı farklı bırsey soyledı
ben hakkımı nasıl aramalıyım sizce?

Biçin bukadar zorlaştırdılar ki ?

Ayrıca internetten niçin yapıyosunuz ?

Oraya gidip kapatmak istiyorum dediğinizde hem açılışta verdiğiniz parayı geri vermeleri hemde kapama için bi ücret almaları gerekiyo

İŞYERIM ORAYA COK UZAK
YENİ EV ALDIK
EV İÇİN COK FAZLA İŞE GELMEME DURUMUM OLDU
ONLİNE OLARAK BÖYLE BİR HİZMETLERİ VAR, AYRICA TELEFONDA DA BASVURU ALIYORLAR İPTAL İÇİN

ORAYA GİDİP KAPATMAK İSTIYORUM DEDİĞİMİZDE , AÇILIŞTA VERLEN PARAYI HEMEN VERMIYORLAR
MİN 15 GUNDE PARA HESABINIZA YATIYOR YA DA ORADAN GİDİP ALIYORSUNUZ

Herkese ayni ayaklari yapiyorlarmis demek ki
10 yil once tedasla ayni sorunu yasadiydim
Aylarca kapatamadilar o aboneligi
O zamanlar online basvuru yoktu yerine gitmek gerekiyordu
Git gel git gel
Cok sinirlenmistim
Kibar yollu hakaret de ettim hatta
Bu guzel hizmetiniz icin maas da veriyorlar mi yazik onca issiz ve becerikli insana demisligim var
Ugrasirsan sen yorulursun canim
Ama sinirlenmekte de haklisin
Kimi kime sikayet edeceksin ki? Herkes bir garip

2 yıl önce işyerimin elektriğini kapattım iban istediler ben dakika başı buraya mı geliyim hesap mı kontrol edicem dedim verdiker paramı
Daha geçen hafta tekirdağda evin elektriğini kapatmaya gittim onlarda aynı şekil iban istedi hayır yazın oraya usulen ama beklemiycem açarken sonra ödemeyi kabul etmiyosunuz dedim hop verdiler parayı

Biraz carlarsan hemen alırsın

O KADAR CARLADIM Kİ
BAHSETTİĞİNİZ İL KÜÇÜK BİR ŞEHİR BELKİ ONDAN OLABİLİR
BURDA CARLAMAK DA İŞE YARAMIYOR

Bimer şikayet hattı var. Oraya şikayet edin.
Yada tüketici haklarına falan?

Yazı karışık olmuş, elk clk nedir anlamadım neden bahsediyorsunuz tam olarak. Bence düzeltseniz daha iyi olur.

Ne şirketi? Elektrik mi, su mu? İnsan bi yazar. Ağustos bile yazmaya üşenip ağt yazmışsınız. Türkçe'yi düzgün kullanmak forumun önemli kurallarından biri, hatırlatırım. Mune
insan derken ????
uslubunuza dikkat edin
evet üşendim ancak yapmıs olduğum kısaltmalarla ilgili beni sorgulayamazsınız
elk aboneliği yazılınca elektrik aboneliği olduğunu herkes anlar , siz anlamadı iseniz sizin algılarınızda bir gariplik var bence.

konuyu saptırmayın , ya konu ile ilgili yorum yapın ya da sessiz kalın.
konuyu şikayet neden ediyorsunuz ayrıca anlamadım ben açıklar mısınız ?????

Ne şirketi? Elektrik mi, su mu? İnsan bi yazar. Ağustos bile yazmaya üşenip ağt yazmışsınız. Türkçe'yi düzgün kullanmak forumun önemli kurallarından biri, hatırlatırım. Mune

bakın bakalım Türkçem ne kadar bozukmuş
Yoksa siz mi çok bilgisizsiniz.
Ben ne diyorum siz gitmiş üşengeçsizniz ağt yazıyor diyorsunuz

Türk Dil Kurumu Kısaltmalar:

Gün ve Tarihler
Belirli bir günü belirten tüm tarihlerde geçen gün
ve ay adları büyük harfle başlamalıdır. Türkçe
çevirilerde kullanılması gereken gün ve tarih biçim
leri aşağıda örneklerle belirtilmiştir..
Aylar: Oca, Şub, Mar, Nis, May, Haz, Tem, Ağt, Eyl,
Eki, Kas, Ara,
Günler: Pzt, Sal, Çar, Per, Cum, Cmt, Paz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…