cluba giderken nasıl giyinilir acil yardım?

rocker_duck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
32
0
86
İstanbul
Kızlar merhaba şimdiye kadar hiç cluba gitmedim ve bir davet aldım ilk defa gideceğim ve nasıl ne tarz giyinmem gerektiğini nasıl aksesuarlar kullanmam gerektiğini bilmiyorum cafeye bara gider gibi salaş olmamam ama düğüne gider gibide olmamam gerek bana biraz fikir verebilir misiniz?Nasıl bir giysi nasıl aksesuarlar kullanabileceğime dair akıl istiyorum:):Saruboceq:

ıstediğin gibi giyinebilirsin canım,kendini nasıl rahat hissediceksen...
Abartıp düğüne gider gibi giyinenlerde var,salaş giyinenlerde.
Şık bir bluz,altına pantolon ve abartıya kaçmadan topuklu bir ayakkabı güzel olur bence...

Cok tesekkur ederim ama anlayabildigim burası restorant+gece klubu yani biraz daha şık bir yer o yüzden elbise daha iyi olur diye dusundum ama elbisenin tarzını bilemiyorum dügün elbisesi gibi abiye olmaz ... bir iki fikir ve bulabileceim markaları ogrensem hemen gidip bakacaım

Canim dugune gider gibi abiye tarzinda giyinmen abes olur.
Gunluk kullanima uygun zarif bir elbise giyebilirsin,giyim tarzini bilmiyorum ama hafif topuklu ve hos bir mini cantayla sik olacagini dusunuyorum.Koton,Zara gibi markalarin hos elbiseleri oluyor.Kotonun fiyatlari daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…