• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cluba giderken nasıl giyinilir acil yardım?

rocker_duck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
32
0
86
İstanbul
Dün de açtım konuyu neden bilmiyorum ama silinmiş.Ben cluba gitmedim bugune kadar ve salaş görünmekte düğüne gider gibi görünmekte istemiyorum bir davet aldım ve buna göre alışveiş yapacagım nasıl bir elbise ayakkabı ve aksesuar kullanabilecegime dair ve nerden alabilecegime dair fikir verirseniz cok mutlu olurum.

Ben olsam..
skin bir kot
altına topuklu şık bir ayakkabı
üstüne biraz abiye hafif salaş bir bluz giyer..
koluma iri bilezikler takardım
..

Ben olsam..
skin bir kot
altına topuklu şık bir ayakkabı
üstüne biraz abiye hafif salaş bir bluz giyer..
koluma iri bilezikler takardım
..

aynen katılıyorum,daracık kotun altına yüksek topuklu bir ayakkabı seçin süper olur,straplez bluzlar da seçebilirsiniz...

sıkı dar paça açık kot pantlon, gladyatör topuklular ve üste bershka - kotonn gbi yerlerdn alablceğin şık bluz/t-shirt, koton dan alabilceğin bir kolye-kalın bilezik olabilir...veşık bir makyaj... saçlar doğal maşalı. uzmantv de bihter makyajı, jenn,fer lopez dudağı fln anlatılıyo tek tek onlrı deneyebilirsin. pantolon yerine bir mini kot etek-dar, ve bol bir gap t-shirt olablr ve ona bilezik- yüzük tarzı. altına ten rengi parlk çorap ve yne gladyatör topuklular..saçlar düz ama önden bir örgü çekilmiş.. harikasındır... bu arada gap t-shrt olmk zorunda değil ama olursa makyaj ve bileziklerle havalı durur. ben hep partiler veya dj parti de bu kombinasyonu denerim.abiye tarzı daha düğünlük...

en tarzını ortaya koyacak şey makyaj, tüm bunlaı alsn bile çok hafif bir makyajla gidersen sokak tarzı olur. eğer çok pullu payetli elbise tarzı bişi veya straplez süslü tüyü giyersen makyajı cidden çok hahif yapablrsn ama daha normal giyinirsen makyajı daha ağır yapmalısın.denge meselesi =) ve ben pullu straplez ler elbiseler terch etmem şahsen.. ve çantan küçük olmalı. ve gladyatör topuklular hep kendni hissettirir.yani oraya dediğim gbi koton -bershka-gap tarzı bi t-shrtle gitsenble makyaj-gladyatörler 1 numara öne çıkarır..

Ayakkabı için :Nine West ve Hotiç'e
Pantolon ve üst için : Zara ve Mango
Takıların için : Accessorize

Bütün bu saydıklarım için de Boynere bakabilirsin :))

sırtı acık bır bluz
altına dar kesım jean
ve topuklularla bırlıkte uyumlu renklerde aksesuarlar kullanabılırsın

canim clubda hem rahat hem spor $Ik arasinda ol derim
Dar paca pantolon üzerine body giyip bol bilezik takilarla zenginlestirebilirsin saclarinida stil bi atkuyrugu ile tamamlayabilirsin farklilik olsun diyorsan bu arada yeleklerde bu sene moda böle bi taslisindan edinebilirsin mesela ;)

Herkese çok teşekkür ederim kafamda birşeyler oluştu en azından artık ne almam gerektiğini anladım geriside bana kaldı artık :) rock dinleyen ve bu tarz mekanlara takılan biri olarak sudan çıkmış balığa dönmüştüm hakikaten çok sağolun:)

biraz gec oldu canım kusura bakma ama gittim dedigin gibi dar paca pantalon kot pantalon süslü püslü beyaz üstünde siyah işlemeler olan bi bluz ve siyah topuklu ayakkabı yine süslü püslü portfiy canta saclarım uzun ztn kuafore gittim maşa yaptırdım makyajı da onlar yaptı sagolsunlar bi rezillik cıkmadan gittim :) cok tesekkurler oneriler icinn

biraz gec oldu canım kusura bakma ama gittim dedigin gibi dar paca pantalon kot pantalon süslü püslü beyaz üstünde siyah işlemeler olan bi bluz ve siyah topuklu ayakkabı yine süslü püslü portfiy canta saclarım uzun ztn kuafore gittim maşa yaptırdım makyajı da onlar yaptı sagolsunlar bi rezillik cıkmadan gittim :) cok tesekkurler oneriler icinn
canım ıyı gecmesıne sevındım gec oldu ama ben club a gıdeceksem kesınlıkle ıdealı seyler seceerım makyajda oyle ben genelde elbıse gıyerım ama guzel bır kot ustune sık bır dar bluz yuksek topuk super oluyor canım :)) zara da bulabılırsın..kurtlarını doktun mu :))

Back
X