cmv igm değerim

mavera_1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
16
2
arkadaşlar daha 7 haftalık hamileyim cuma günü tahlil yaptırmıştım şimdi internetten sonucuma baktım cmv igg 108 cmv igm 21,5 çıkmış yanında da greyzone iki sefer test edildi yazıyor. referans değer yazmıyor. yarın doktora göstereceğim ama içim içimi yiyor. bu sorunu yaşayan veya duyan var mı?

arkadaşlar daha 7 haftalık hamileyim cuma günü tahlil yaptırmıştım şimdi internetten sonucuma baktım cmv igg 108 cmv igm 21,5 çıkmış yanında da greyzone iki sefer test edildi yazıyor. referans değer yazmıyor. yarın doktora göstereceğim ama içim içimi yiyor. bu sorunu yaşayan veya duyan var mı?

Ben yaşadım, bu bir enfeksiyonmuş eğer gebelikte geçirirsen bebeğe etkisi büyük oluyormus biz çok kötü günler yaşamıstık o dönemde. Doktorunuz sizden muhtemelen avidite testi isteyecektir, enfeksiyonu gebelikte mi geçirdiniz yoksa gebelikten önce mi diye? Avidite değeriniz ne kadar yüksek ise okadar iyi. igg ve igm yi tam hatırlamıyorum ama biri enfeksiyonu suan da geciriyor olduğunuzun diğeride bağışıklığınızın olduğunun göstergesi imiş. Bende ikiside 160 lardaydı. Avidite testimde yüzde 96 çıktı inşallah sizinkide çok yüksek çıkar.

merhabalar bnzer kan sonuçları bndede cıktı sz doktornuzla gorusebıldınzmı

Arkadaşlar kusura bakmayın. Biraz geç cevap yazıyorum. Avidite değerim yüksek çıktı yani gebelikten önce geçirmişim. Doktor endişelenecek bir şey yok dedi. Gelişim de gayet normal gidiyor. İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağınıza.

Igg bendede yüksek çıktı igm negatif yarın randevum var Dr ne diyecek acaba

X