Cmv igm pozitif

Yaaa saol açıkladığın için bende detaylı ultrosana gidicek nasipse , fetal DNAyı kaç haftalıkken yaptırdın ki?
aayyy hadi hayırlara vesile olur inşallah ben pazartesi yaptırdım 12+0 oluyordu o gün yani 9. haftadan itibaren yapıyorlar ama en son kaç haftalıkken yapıyorlar onu bilmiyorum

aayyy hadi hayırlara vesile olur inşallah ben pazartesi yaptırdım 12+0 oluyordu o gün yani 9. haftadan itibaren yapıyorlar ama en son kaç haftalıkken yapıyorlar onu bilmiyorum
İnşalahhBakalım sonuç ne çıkacak banada haber ver merak ederimmm

eveet ev taşıyordum giriş yapamadım hiç çarşamba geldi sonuçlarım temiz çıktı cinsiyeti de erkekmiş
Yaa hadi hayırlı olsun bende salı günü detaylı ultrosana gidicek bizim doktorumuzda cinsiyetini erkek demişti sağlıkla gelsin

Yaa hadi hayırlı olsun bende salı günü detaylı ultrosana gidicek bizim doktorumuzda cinsiyetini erkek demişti sağlıkla gelsin
inşallah sağlıkla gelirler hepsi gerçi benim eşim erkeği kabullenemedi iki gündür kendine gelemedi beni de psikolojik olarak çok yıprattı

inşallah sağlıkla gelirler hepsi gerçi benim eşim erkeği kabullenemedi iki gündür kendine gelemedi beni de psikolojik olarak çok yıprattı
Neden öyle yapıyor ki erkek kız ne farkeder yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun ne söylüyor sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…