CMV IGM

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
İyi akşamlar ben bugün tahlil sonuçlarmi almaya gitttim. Ve benim tahlilerimden biri CMV IGM 2.14 pozitif çıktı . sağlık ocağında ki bayan doktor beni devlet Hastanesi'ne sevk ettti. Dediğine göre enfeksiyonla alakalı. Benim araştırdığımda göre benden çok bebeyim zarar gorebilirimis ona gecerbilirmis .şuan 13 haftalık hamileyim. Böyle durum yaşayan varmı .?

Merhaba, cmv virüs tahlilini araştırırken yazınıza denk geldim. Bugün bende sonucumu aldım ve doktor daha detaylı tahliller istedi sonucunda bebeğimin etkilenebileceği bir virüsmüş. Siz nasıl bir yol izlediniz tekrar tahlil yapıldı mı?

Ben daha tahlil falan yapamadım .ama en kısa zmnda doktoruma gidip göstermeyi düşünüyorm sizin sonucunuz kaçdi acaba.

Ben daha tahlil falan yapamadım .ama en kısa zmnda doktoruma gidip göstermeyi düşünüyorm sizin sonucunuz kaçdi acaba.

benim sonucunda greyzone yazıyordu yani şüpheli denekmiş olabilir de olmayabilir de.O yüzden tekrarladık tahlili. Sizde ihmal etmeyn mutlaka danışın doktorunuza iyi sonuçlar alırız inşAllah

benim sonucunda greyzone yazıyordu yani şüpheli denekmiş olabilir de olmayabilir de.O yüzden tekrarladık tahlili. Sizde ihmal etmeyn mutlaka danışın doktorunuza iyi sonuçlar alırız inşAllah
Hm bende CMV IgM 2.14 pozitif yazıyordu o yüzden bir daha yapmam lazım. İnşallah. Dediğiniz gibi iyi sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…