Cnbc-e yeni sezon dizileri ve saatleri

''the new adventures of old christine'' dizisinin takipcisiyim ;
cok komik bir dizi beni cok gulduruyor :)))

9289julia_louis_dreyfus_the_new_adventures_of_old_christine.jpg

24 başladı dana türkiyede göserime girmedi ama ben ilk 7 bölümünü izledim 7. sezondan bahsediyorum kaçırmayın

''the new adventures of old christine'' dizisinin takipcisiyim ;
cok komik bir dizi beni cok gulduruyor :)))

9289julia_louis_dreyfus_the_new_adventures_of_old_christine.jpg

mesaj çok eski ama alıntılamadan duramadım, sonunda bu dizinin farkında olan bir vatandaş, malum bizim memlekette öyle komedi dizileri pek sevilmez, hele de bir kadının çevresinde dönen komediye bakmazlar, burun kıvırırlar... kime anlattıysam izlesinler diye, senaryodan bahsettikçe ııhhhh sıkıcıdır o, kadından komedyen mi olur, zaten 1.60 lık kadın o, kadının başrol olduğu bir dizi hiç olmazsa vücuduna bakalım izlerken, küçücük kadının neresine bakacağız gibi yorumlar oluyor...:1:

Selamm :61: Acaba cnbc-e'de yeni başlayacak olan izlenilesi diziler var mı bileniniz fikri olan :61:
Daha öncede başlayıp 2. sezondan falan devam edece güzel bir dizi de olabilir :61:

Yabancı dizi takipçisi de kalmamış yahu :61:

Bu cncb-e nin yerine niye farklı kanal getirdilerki.... 1şey güzelse illa yok edelim değil mi? Hep geri , hep geri.. sıkıldım valla.....

Yeni kanalı sevdim ben... Cnbc-e sürekli kendini tekrar ediyordu. Bu ileri bir karar oldu bence. :)

Back
X