• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Co emzim Q 10 ???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

suncaptain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
213
24
48
Adana
coenzim q ten...
eşimin sperm sayısı ve hızı oldukça düşük hanımlar,görümceme anlatınca bana bu vitamini tavsiye etti ısrarla.yurtdışında kendi alıp göndercekmiş .aranızda kullanlar var mı netten araştırdım enerji verici kalbe faydalı gibi tarzı şeyler okudum.bizim derdimize deva olur mu acaba

Son düzenleme:
coenzim q ten...
eşimin sperm sayısı ve hızı oldukça düşük hanımlar,görümceme anlatınca bana bu vitamini tavsiye etti ısrarla.yurtdışında kendi alıp göndercekmiş .aranızda kullanlar var mı netten araştırdım enerji verici kalbe faydalı gibi tarzı şeyler okudum.bizim derdimize deva olur mu acaba

mrb. doktor size ilaç yazmadı mı?

bence bir müddet doktorun tavsiyelerine uyun. ha yok siz eğer doktoru gözüm tutmadı, güvenemiyorum diyorsanız iyi bir ürolog araştırın ve ona gidin.

ilk etapta onların istediği ilaçları kullanın bence, bu sizin için daha faydalı olur.

bence destek olarak keçiboynuzu kürü gayet iyi bir seçenek olur. çok araştırdım, keçiboynuzu kürü hep ilk tavsiyeler arasında.

testi bi kez yaptık henüz .aslında hemen olumsuz düşünmemek gerek ama elimde değil benim. keçiboynuzuna başladık..1haziranda regl olmam gerek doktor olsan da gel olmasan da gel dedi.
doktor iyi mi tam bilemiyorum aslında ,ben sormadan anlattı biçok şeyi.ama eşimin testi çıkınca hiç bişey söylemedi diyebilirim ,sayısı az dedi gönderdi..
üroloğa falan gösterdik öyle anladık testin sonucunu.mesela folik acid kullanmam gerekmiş ama doktordan değil de netten öğrendim bunu.arayıp sorsam mı ya da direkt eczaneden alıp içmeye mi başlasam ??

testi bi kez yaptık henüz .aslında hemen olumsuz düşünmemek gerek ama elimde değil benim. keçiboynuzuna başladık..1haziranda regl olmam gerek doktor olsan da gel olmasan da gel dedi.
doktor iyi mi tam bilemiyorum aslında ,ben sormadan anlattı biçok şeyi.ama eşimin testi çıkınca hiç bişey söylemedi diyebilirim ,sayısı az dedi gönderdi..
üroloğa falan gösterdik öyle anladık testin sonucunu.mesela folik acid kullanmam gerekmiş ama doktordan değil de netten öğrendim bunu.arayıp sorsam mı ya da direkt eczaneden alıp içmeye mi başlasam ??

folik asidi hamilelikten önce ve hamilelikte tavsiye ediyorlar birçok faydası varmış. özellikle beslenme durumu düzenli olmayan kadınlar için.
bu arada sayı ne kadar az? çok mu kötü? çok az olursa tüp bebek için yönlendiriyorlar.

coenzim q ten...

doktorumuz eşime yazdı canım..spermın dölleme yetenegını artırrıyormuş..1 haftadır kullanıyoruz,inşallah faydalı olur
proxeed ve kecıboynuzu kürü de cok etkili..bir de badem ve kavrulmamış ayçiçeği ve kabakcekirdeğini ihmal etmeyın
morfolojı ıcınse cevızın faydasını okumuştum bırcok yazıda

ayın başında kontrolümüz var.belki o zaman ilaç yazar.yazmazsa da co enzime başlıyalım vitaminden zarar gelmez
keçiboynuzu pekmezini sabah akşam içiyo pekmezi hiç sevmeyen kocam :) annesine anlattım geçen öyle üstün körü.pekmez içiyosa helal olsun sana dedi ben hayatta içiremedim şimdiye kadar dedi...e tabi şimdi işin ucunda bebiş var:)))şifa olsun

Back
X