Malesef canım meyveli soda da aynen zararlı.Aynen hazır meyva suyunda olduğu gibi friktoz ve glikoz şurubu var.Uzmanlar tavsiye etmiyor.Bazen komposto yapınca yarı komposto,yarı soda yaptığım oluyor.Onun yerine meyveli soda dusundun mu eşim şiddetle karsi kolaya.ben de gazli icecek istegimi bu sekilde gideriyorum
Tv de dr günde 8 bardağa kadar içilebilir demişti .Sodanın fazlası da böbrekte taş yapıyor diyorlarBir huzur yok bize ya
Malesef canım meyveli soda da aynen zararlı.Aynen hazır meyva suyunda olduğu gibi friktoz ve glikoz şurubu var.Uzmanlar tavsiye etmiyor.Bazen komposto yapınca yarı komposto,yarı soda yaptığım oluyor.
Tv de dr günde 8 bardağa kadar içilebilir demişti .
Sodayı bilmem de bazı durumlarda burası da tansiyonu yükseltiyorFazla sodada tansiyonu yükseltiyor.
Malesef canım meyveli soda da aynen zararlı.Aynen hazır meyva suyunda olduğu gibi friktoz ve glikoz şurubu var.Uzmanlar tavsiye etmiyor.Bazen komposto yapınca yarı komposto,yarı soda yaptığım oluyor.
Tv de dr günde 8 bardağa kadar içilebilir demişti .
Kolanın zararlı olduğunu ,içinde ne kadar şeker olduğunu,renklendirici için ne kullanıldığını bilmeme rağmen koladan vazgeçemiyorum. Eskisi kadar almasamda kendimi frenlesemde yine de seviyorum.Ama coca cola almıyorum,başka markaları alıyorum.
Bende misafir gelse dahi getirse de sofraya koymuyorum. Onun yerine komposto yapıyorum. Şeftali ve kırmızı erik. Soğuk soğuk mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?