Erkekler hinclarini yanlış kişiden çıkarıyor. Sizin eşiniz de öfke ve kinini çocuktan çıkarmış. Bu bir "adam"a yakışacak hareketler değil.Eski konumdan özetle bir aylıkken çocuğum ayrıldık anlaşmalı bosandik bu süreçte üç ay boyunca asla çocuğu sormadı iki kez resim sordu onuda babaannesi sordu ben görmek istemedim dedi sebepte bana kizginmis.Mahkemede vs çocuğuna bakmadi bile boşandık tebliğ beklerken farklı sehre taşınacağımı duyunca barışmak istedi barıştık bu surecte çocuğa çokta olmasa ilgili sahipleniciydi ama yine bı kavgada yine çocuğa şükret evlendigime pişmanım babanın evine git demesiyle kabul ettim ve yine ayrıldık ayrilcagimiz gün yine çocuğun suratına bakmadı şöyle yüzünden iki dk sevdi çıktı gitti yine eve doneli bir ay oldu ve tebliği istemediklerini öğrendim ondan aylardır gelmiyormus ve kesinleşmemiş (nafaka kesinlesince başlar ibaresi koydurmuslar avukat tutmamistim süreç hep aleyhine işledi neyse )ben gittim ve tebliği istedim yakında resmen boşanmış olucaz.ayrilmadan önce çocuğun resmini arada at diyen adam ilk baba deyişini ve ateslendigi günün videolarını annemden attığında engelledi.Cocugunu asla görmek istemiyor sormuyorda.
Biz hiç iletişime geçip konuşmadık karşılıklı engelledik birbirimizi annemi ekleyip ekli tutarken çocuğu atınca niye engelledi anlamıyorum
Çocuğa mi bu kin yoksa bana mı ? Eğer bensem benim için başkasına onu sevmiyorum dediğini telde duydum sen uzulme diye sana seviyorum dedim çocuk için barismisim vs vs dedi bende iyi bir daha dönmem sana dedim
Beni sevmediğini istemediğini söyleyen kendisi beni yine atan oyuna getiren kendisi neden çocuğa karşı böyle ?
Çocuk onun kopyası fiziksel olarak bana benziyor desem neyse çocuğuma üzülüyorum ateslendigi de tek başıma hastahanelerde kosturdugumda dışarda tek olduğumda aileler gördükçe
Bu değersizlik beni öldürüyor asamiyorum aslında evet kurtuldum ama duygusal çöküşünü engelleyemiyorum kafamdaki nedenler asla cvplanmiyor
Kendisi istemişti sözde ,ilk baba deyisi hasta oluşu vs insanın içini acıtıyor.Gozden uzak olan gönülden Irak olur çocuğu hatırlasın onunda canı sikilsin istedim.Belli sıkılmıştı engelledi.Cocuk beş yaşına gelince görmeye gelirmiş.Erkekler hinclarini yanlış kişiden çıkarıyor. Sizin eşiniz de öfke ve kinini çocuktan çıkarmış. Bu bir "adam"a yakışacak hareketler değil.
Bosanma sürecinde benim eşim de cocugu bir sure görmedi, sormadı. Simdi "ben ona simdi istesin simdi canımı veririm" diyor. Doktor kontrolleri, ziyaretler, almalar vermeler falan da benim icin çok önemi yok. Cocuk üzülmesin yeterli. Ancak ne ben ne ailem durup dururken çocuğa ait bir sey atmadık. Siz de aileniz de atmayın.
Belli ki değmezmiş. Çocuk ile önünüze bakın ve katiyyen barismayin. Maddi olarak üstüne düşeni yapsın, peşini bırakmayın.
Adam olan, insan olan çocuğu hasta olduğu zaman kapıda biter. Cok saçma söyledikleri gerçekten. Çocuğun en hareketli ve zor dönemleri geçsin, 5 yaşta gelsin vay anasını ona da baba deniyor degil mi..Kendisi istemişti sözde ,ilk baba deyisi hasta oluşu vs insanın içini acıtıyor.Gozden uzak olan gönülden Irak olur çocuğu hatırlasın onunda canı sikilsin istedim.Belli sıkılmıştı engelledi.Cocuk beş yaşına gelince görmeye gelirmiş.
Çıkaracak ne hınç kaldı onu anlamıyorum defalarca yapılacak en adı en aşağılikca şeyleri yaptı defalarca intikam aldı alacak ne hınç kaldı bu süreçte bende birşey yapmıyorum onu hirslandiracak sebep yok yani
Bu esten bosaninca çocuğu da bosayan tipler gerçekten mide bulandiriciEski konumdan özetle bir aylıkken çocuğum ayrıldık anlaşmalı bosandik bu süreçte üç ay boyunca asla çocuğu sormadı iki kez resim sordu onuda babaannesi sordu ben görmek istemedim dedi sebepte bana kizginmis.Mahkemede vs çocuğuna bakmadi bile boşandık tebliğ beklerken farklı sehre taşınacağımı duyunca barışmak istedi barıştık bu surecte çocuğa çokta olmasa ilgili sahipleniciydi ama yine bı kavgada yine çocuğa şükret evlendigime pişmanım babanın evine git demesiyle kabul ettim ve yine ayrıldık ayrilcagimiz gün yine çocuğun suratına bakmadı şöyle yüzünden iki dk sevdi çıktı gitti yine eve doneli bir ay oldu ve tebliği istemediklerini öğrendim ondan aylardır gelmiyormus ve kesinleşmemiş (nafaka kesinlesince başlar ibaresi koydurmuslar avukat tutmamistim süreç hep aleyhine işledi neyse )ben gittim ve tebliği istedim yakında resmen boşanmış olucaz.ayrilmadan önce çocuğun resmini arada at diyen adam ilk baba deyişini ve ateslendigi günün videolarını annemden attığında engelledi.Cocugunu asla görmek istemiyor sormuyorda.
Biz hiç iletişime geçip konuşmadık karşılıklı engelledik birbirimizi annemi ekleyip ekli tutarken çocuğu atınca niye engelledi anlamıyorum
Çocuğa mi bu kin yoksa bana mı ? Eğer bensem benim için başkasına onu sevmiyorum dediğini telde duydum sen uzulme diye sana seviyorum dedim çocuk için barismisim vs vs dedi bende iyi bir daha dönmem sana dedim
Beni sevmediğini istemediğini söyleyen kendisi beni yine atan oyuna getiren kendisi neden çocuğa karşı böyle ?
Çocuk onun kopyası fiziksel olarak bana benziyor desem neyse çocuğuma üzülüyorum ateslendigi de tek başıma hastahanelerde kosturdugumda dışarda tek olduğumda aileler gördükçe
Bu değersizlik beni öldürüyor asamiyorum aslında evet kurtuldum ama duygusal çöküşünü engelleyemiyorum kafamdaki nedenler asla cvplanmiyor
Yazık olan çocuğa oluyor ne diyimEski konumdan özetle bir aylıkken çocuğum ayrıldık anlaşmalı bosandik bu süreçte üç ay boyunca asla çocuğu sormadı iki kez resim sordu onuda babaannesi sordu ben görmek istemedim dedi sebepte bana kizginmis.Mahkemede vs çocuğuna bakmadi bile boşandık tebliğ beklerken farklı sehre taşınacağımı duyunca barışmak istedi barıştık bu surecte çocuğa çokta olmasa ilgili sahipleniciydi ama yine bı kavgada yine çocuğa şükret evlendigime pişmanım babanın evine git demesiyle kabul ettim ve yine ayrıldık ayrilcagimiz gün yine çocuğun suratına bakmadı şöyle yüzünden iki dk sevdi çıktı gitti yine eve doneli bir ay oldu ve tebliği istemediklerini öğrendim ondan aylardır gelmiyormus ve kesinleşmemiş (nafaka kesinlesince başlar ibaresi koydurmuslar avukat tutmamistim süreç hep aleyhine işledi neyse )ben gittim ve tebliği istedim yakında resmen boşanmış olucaz.ayrilmadan önce çocuğun resmini arada at diyen adam ilk baba deyişini ve ateslendigi günün videolarını annemden attığında engelledi.Cocugunu asla görmek istemiyor sormuyorda.
Konuşmaya çalışmadım iletişime geçmedimde sadece çocuğun videosunu attım o kadarÇocuk onun kopyası ise ne olmuş ne önemi var sizi istemiyor hayatında sizden olmuş Cocukda pranga onun için anasını sevmeyen danasini sevmez derler ama biliyor olmalısınız mutlaka bundan baba olmayacağını biliyor olmalısınız bu eski eş sinyal vermemiş olamaz mükemmel sevgili idare eder koca olamaz.Mumkun değil bu .Çocuk kadın çok istiyor erkek olmadanda bakarim deniyorsa hayata getirilecek birşey artık böyle bu devirde ben yazmaktan yoruldum bunu kimse beğenmezsede gerçeği bu bu devrin.Yapacak birşey yok adam sesinizi bile duymak istemiyor cocugada insafa gelir babalık yaparsa yapar sizin anneliginize saygı duyacak pişman olacak değil hicbirzaman.Ne kadar çabuk toparlar ne kadar çabuk kabul ederseniz o kadar iyi .Sevmediğini duymuşsunuz ya o kin değil gerçek duyguları .Herşeye niye evet dediniz yok ucuzsun bilmemne diyen adamdan ne beklentiniz var . Arık lütfen kabullenin o yok ne sizin ne çocuğun hayatında .Siz biran önce hayatınızı toparlamaya bakın zorla da sevgiylede olmuyor bunu kabullenmek şart
Bende sert yazdım iyi gelsin size biliyorum aramadiginizi iletişimde olmadığınızı zaten bosanmazdiniz yuruseydi size hakaret edip sizi aşağı gören bu eski eşten çocuğa fayda yok size bile fayda olmamış bütün heveslerinizi kursağınızda bırakmış cocugada o duyguyu yasatmayin kaybeden o eski eş olsun siz çocuğunuzla işiniz gücünüzle iyi bir hayat kurmaya bakın onun hareketlerine mana aramayınKonuşmaya çalışmadım iletişime geçmedimde sadece çocuğun videosunu attım o kadar
Sizde çocuk istiyodu sözde çocuğu seviyordu sözde ayrilinca fotosunu istiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?