Eski konumdan özetle bir aylıkken çocuğum ayrıldık anlaşmalı bosandik bu süreçte üç ay boyunca asla çocuğu sormadı iki kez resim sordu onuda babaannesi sordu ben görmek istemedim dedi sebepte bana kizginmis.Mahkemede vs çocuğuna bakmadi bile boşandık tebliğ beklerken farklı sehre taşınacağımı duyunca barışmak istedi barıştık bu surecte çocuğa çokta olmasa ilgili sahipleniciydi ama yine bı kavgada yine çocuğa şükret evlendigime pişmanım babanın evine git demesiyle kabul ettim ve yine ayrıldık ayrilcagimiz gün yine çocuğun suratına bakmadı şöyle yüzünden iki dk sevdi çıktı gitti yine eve doneli bir ay oldu ve tebliği istemediklerini öğrendim ondan aylardır gelmiyormus ve kesinleşmemiş (nafaka kesinlesince başlar ibaresi koydurmuslar avukat tutmamistim süreç hep aleyhine işledi neyse )ben gittim ve tebliği istedim yakında resmen boşanmış olucaz.ayrilmadan önce çocuğun resmini arada at diyen adam ilk baba deyişini ve ateslendigi günün videolarını annemden attığında engelledi.Cocugunu asla görmek istemiyor sormuyorda.
Biz hiç iletişime geçip konuşmadık karşılıklı engelledik birbirimizi annemi ekleyip ekli tutarken çocuğu atınca niye engelledi anlamıyorum
Çocuğa mi bu kin yoksa bana mı ? Eğer bensem benim için başkasına onu sevmiyorum dediğini telde duydum sen uzulme diye sana seviyorum dedim çocuk için barismisim vs vs dedi bende iyi bir daha dönmem sana dedim
Beni sevmediğini istemediğini söyleyen kendisi beni yine atan oyuna getiren kendisi neden çocuğa karşı böyle ?
Çocuk onun kopyası fiziksel olarak bana benziyor desem neyse çocuğuma üzülüyorum ateslendigi de tek başıma hastahanelerde kosturdugumda dışarda tek olduğumda aileler gördükçe
Bu değersizlik beni öldürüyor asamiyorum aslında evet kurtuldum ama duygusal çöküşünü engelleyemiyorum kafamdaki nedenler asla cvplanmiyor
Biz hiç iletişime geçip konuşmadık karşılıklı engelledik birbirimizi annemi ekleyip ekli tutarken çocuğu atınca niye engelledi anlamıyorum
Çocuğa mi bu kin yoksa bana mı ? Eğer bensem benim için başkasına onu sevmiyorum dediğini telde duydum sen uzulme diye sana seviyorum dedim çocuk için barismisim vs vs dedi bende iyi bir daha dönmem sana dedim
Beni sevmediğini istemediğini söyleyen kendisi beni yine atan oyuna getiren kendisi neden çocuğa karşı böyle ?
Çocuk onun kopyası fiziksel olarak bana benziyor desem neyse çocuğuma üzülüyorum ateslendigi de tek başıma hastahanelerde kosturdugumda dışarda tek olduğumda aileler gördükçe
Bu değersizlik beni öldürüyor asamiyorum aslında evet kurtuldum ama duygusal çöküşünü engelleyemiyorum kafamdaki nedenler asla cvplanmiyor