Çocuga sülük gibi yapıştım...

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
Ne yaparsam yapayim unutamadim. Biliyorum beni yeterince sevmiyo bi gelecek aslaaa düsünmüyo. Ben vazgecemiyorum. Ben yazinca oda karsilik veriyo ama sonumuz bos. Kac kismetimi teptim isinamiyorum. Ask olmadan olmazki diyorum..offf 30 a dayandim nerdeyse ne zamana kadar bekliycem onu... Zaten kendi hayatimda azicik mutlu olsam o sahsiyeye ihtiyac hissetmezsim. Tek mutlu eden o . Bi mesaji beni benden aliyo. Bu kadar sevecegimi bilsem hic baslarmiydim..:KK43:(((

Beklemekten mi yoruldun yoksa ilerisini mi goremiyosun? Ha bitirmek istiyorum bitiremiyorum cunku cok seviyorum sebep degil bana gore. Eger ortada bir evlilik yoksa sil at hayatindan. Ve istedigin kisiligi seni yaradandan iste

Bence ona bir iki gün yazma arama sorma. Sonra da yaa sanırım ben seni artık öyle aşkla değil arkadaşlıkla sevmeye başladım. O heveslerim tükendi falan de. Bak bakalım ne dicek.

Haa bence bu bi deney olarak kalsın. Bu iş olsa olurdu çok takılma ama dene bi ne cevap vercek değişecek mi?

Valla zamani olan eski konularima bi göz atsa anlar.. Bi iliskimiz vardi ama hep ben cok sevdim diye zorladim

Evet. Sevmiyo beni
Eğer sevmediğinden kesin eminseniz arayı açın. Hatta mesaj atmamasını söyleyin. Sizde atmayın. İlk başlarda zor gelecek ama zamanla durumu kabulleneceksiniz. Ona odaklanmayın etrafınızda biri varsa şans tanıyın belki kısmetiniz odur. Sizi sevmediğini düşündüğünüz birini beklemek sadece sizi yıpratır.

Eğer sevmediğinden kesin eminseniz arayı açın. Hatta mesaj atmamasını söyleyin. Sizde atmayın. İlk başlarda zor gelecek ama zamanla durumu kabulleneceksiniz. Ona odaklanmayın etrafınızda biri varsa şans tanıyın belki kısmetiniz odur. Sizi sevmediğini düşündüğünüz birini beklemek sadece sizi yıpratır.

Zaten 3 seneye yakindir yeterince yiprandim

Seni sevmeyen seninle bir gelecek dusunmeyen birine karşı nasıl böyle duygular besleyebiliyorsun. Saplanti yapmissin bence, çivi civiyi soker bir an önce yeni birini bul ve unutmaya calis

Benim sevgim ikimize de yeter kliseligine hic bir zaman inanmamistim zaten..

Sizdede bu durum soz konusu..

Senin sevginle heyecaninla bir yere kadar yururdu zaten adam sevmedikten sonra..

O yuzden yoluna bak sen, unutmaya calis demiycem en azindan iletisimini sonlandir artik..

unutmaktan başka bir yol yok, birine aşık olmamak zamanla çözülebilecek bir sorun değil ne yazık ki, üzgünüm hislerini içinde yaşayıp tüketmelisin

Benzer bir ilişki bende yaşadım. Daha doğrusu sevip sevmediğini bilmiyorum ama ben onu seviyordum. Aradan 1,5 sene geçti. Çok şükür iyiyim. Unuttun muvdersen unutnadım ama ne yazıkki birşeyler de benden gitti. Artık eskisi gibi değilim tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum. Yine de haketmeyen biri için kendini üzmeye değmez. Ben çok dua ettim unutmak bu duygularımdan kurtulmak için. Unutmadım ama biliyorumki karşıma çıksa artık eskisi gibi onu sevemem. O benim kafamda düşündüğüm kişi değilmiş çok yanılmışım bunu çok iyi anladım. Sana tavsiyem Allah tan iste.

Zaten 3 seneye yakindir yeterince yiprandim

X