- 11 Aralık 2018
- 42.657
- 265.097
- 598
Birakin matematigi, universiteye gelen cocuk mantik kuramiyor 10 bilinmeyenli denklemi cozse ne olacak.. size tavsiye edecegim tek kaynak dgs setleri, hatta Osman Abali idi yanilmiyorsam, yasina uygun olanini alip calistirin.. 8 senelik uzman bir veli olarak yazayim ogretmenlerin en buyuk sikintisi dikkati daginik cocuklar, dikkatini toparlamayi ogretin derim..
Bütün meslektaşlarımdan sorumlu değilim . ögretmen abartmış. Siz de kulak vermezsiniz olur biter.Abartan şahısta sizin meslektaşınız. Bende enazından boş geçirmemek adına ne yapalirim diyorum.
ogretmen sans ısı ya... bazı matematık ogretmenlerı bal gıbı anlatıyorlar onun sıfında anlamayan yokSayısal zekanın önemli olduğunu düşünüyorum fakat öğretmenimiz abarttı galiba. Bende bir panik oldum doğrusu.
Evet öğretmen 4 ay içinde ne verdi ki ne bekliyor 5 yaşındaki çocuklardan anlamadım.çocuklar yetersiz ne demek ki?İlla ki önemlidir de yani çocukta bitiyor iş bazen ne yaparsanız yapın olmaz .O nedenle şu an bogmayin derim .Panikte olmayın ama öğretmen çok gereksiz panik yaptırmış çok tuhaf .
ofise katılıyorum dgs seti alın yaşına uygun yeterli.
Alys ne yogası kız:)
senin şu 10 pınarlı şeyden yaptır oldu olacak:)
GERÇEKten öğretmenle iletişim okadar önemliymiş ki bu sene anladım. Bir türlü iletişim kuramadık anlayamadık birbirimizi. Sen kitap alın diyorsun madem öyle şu kitabı alın diye çözüm sun.ogretmen sans ısı ya... bazı matematık ogretmenlerı bal gıbı anlatıyorlar onun sıfında anlamayan yok
bazısıda ogrencılerını matematık ıstatıstık okuyan ogrencı gıbı goruyor bılmedıklerını unutuyor anlatırken
sınıf ogretmenı cok onemlı ıletısımının tuttugu gercekten ogretebılen bırının sınıfına duserse o cocuk hayatda herseyı basarır ıstedıgı bolumu okur matematıkde de basarılı olur
ogretmek yetenek ısı malesef herkes ıyı ogretemıyor onemlı olan adamına denk gelmesı bence
Sayısal zeka Allah vergisidir. Zekanın her çeşidi önemlidir. Ama cocuga bu kadar yükleninirseniz nefret eder. Sizin, olmayan zekayi oluşturma şansınız yok. Ancak var olani geliştirebilirsiniz. Bu da bu yas çocuk için oyunla mümkündür.Sayısal zekanın önemli olduğunu düşünüyorum fakat öğretmenimiz abarttı galiba. Bende bir panik oldum doğrusu.
Evet öğretmen 4 ay içinde ne verdi ki ne bekliyor 5 yaşındaki çocuklardan anlamadım.çocuklar yetersiz ne demek ki?
50 yaşlarında lisans mezunu öğretmenimiz. Ama anlaşma sağlayamadım ben bir türlü. Evet bunları söylediniz tamam peki ne yapalım diye sorduğunda mantıklı bir çözüm önerisi de yok.Yıllardır okul öncesi eğitim alanında çalışıyorum lisansım okul öncesi öğretmenliği,
ne böyle bir tavsiye verdim ne verildiğini duydum.
Öğretmeninizin formasyonu olduğundan emin misiniz?
Yani okul öncesi öğretmenliği veya çocuk gelişimi lisans mezunu mu?
Zira okul öncesi eğitimin mantığını ve kazanımlarını içselleştirmemiş biriyle muhatap gibisiniz.
Ya sosyal medyada gordum cocuk yogasi diye, cok zevkli biseye benziyor. Yok ama tanidigim hic kimse deneyen.
GERÇEKten öğretmenle iletişim okadar önemliymiş ki bu sene anladım. Bir türlü iletişim kuramadık anlayamadık birbirimizi. Sen kitap alın diyorsun madem öyle şu kitabı alın diye çözüm sun.
Hangi yayın önerirsiniz peki ?Ben ilköğretim matematik öğretmeniyim acele etmeyin daha anasınıfında çocuğunuz ama öğretmenin demek istediği bence sayı ile ilgili oyunlar var sayısal zekanın gelişmesi için buna çalışın demiştir basit işlemleri de tabiki öğretebilirsiniz çok güzel yayınlar var
Arkadaşım ne kitabı alacakmışsınız Allah aşkına?GERÇEKten öğretmenle iletişim okadar önemliymiş ki bu sene anladım. Bir türlü iletişim kuramadık anlayamadık birbirimizi. Sen kitap alın diyorsun madem öyle şu kitabı alın diye çözüm sun.
İşte bu öğretmen doğru yolda.Benim oğlumda o yaşlarda ve öğretmeninin hep dediği şey ,sürekli sorular sorun,düşünmesini sağlayın ,sorgulamasını sağlayın ,hayal kurmasını sağlayın.
O zaman anlaşmaya çalışmayın,bırakın kendi haline.50 yaşlarında lisans mezunu öğretmenimiz. Ama anlaşma sağlayamadım ben bir türlü. Evet bunları söylediniz tamam peki ne yapalım diye sorduğunda mantıklı bir çözüm önerisi de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?