İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

eşime sevgililer günü için telefon aldım canım

yoooo ayıp bir şey değilde ne bileyim işteee :1::1::1::1::1::1:

ama içinde var tabiii onlardan daaaa neyseeeee:27::27::27::27:

benim eşim de hırka türü mont türü bişeyler istiyodu, fırsat bulabilirsem bugün bakacağım.

Merhaba hoş geldiniz aramıza...

Maşallahhhhh canım dile kolay dimi 18 yıl iyisiyle kötüsüyle.. Daha niceee uzun yıllar huzur içinde yaşarsınız inşallah.... Benimde hediye telaşım var 3 gündür gözüm yollarda kargo bekliyorum :27::27::27::27::27::27::27::27:

Kızına tekrar geçmiş olsun canım...

Yine baya ödeviniz varmış. Yorucu olmuştur akşamınız... Ufaklık nasılll Dilek abiden haber alıyoruz hep de diğer bıcırık ne alemde :1::1::1::1: Bakıcı sorunlarını halledebildin mi arkadaşım uzak kaldım burdan haberlerinizi alamadım....

Evet evet işte dinleniyoruz gerçekten. İşte ne kadar çalışırsam çalışayım evdeki kadar yorulmuyorum.

Bende akşamları dolap içlerini düzenlemeye başladım, kıyafetleri filan ayırıyorum kullanılmayanları küçülenleri dolap içlerini temizliyorum.

Malum geçen hafta detaylı temizlik yapamadım gezmekten.

Sen bitirmişsin bütün işleri izindeyken. Aslında bende camları halledecektim cuma günü ama eşim elletmedi iznini temizlikle geçirme ben hallederim dedi...

Ben tabi hayretler içinde kaldım ve hala şaşkınım :53::53::53::53::53::53::53:

Yapar bazen böyle güzellikler sağolsun :16::16::16::16::16::16::16:

Günaydınlar tekrar herkeslere kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah

Bu hafta çok pozitifim ağzım kulaklarımda, işler çığrından çıktı ama bana mısın demiyorum yani çok da verimli geçiyor

Akşam ödevlerini ben gittiğimde halledilmişti babamızla zaten azmış ödev birazda yardımcı kitaptan çalışmış bizde biraz kitap okuduk...

Şunu fark ediyorum izin sonrası oğluş baya baya özlüyor akşam babasından gizli saklı yanıma yattı babası gelmemişti daha soktu kafayı yatağın içine sarılıp uyuduk sonra babası geçirmiş yerine :1::1::1::1::1:

Bende son durumlar böyle işte...

Valla eşin eğer o konularda yardım ediyorsa çok şanslısın onu bil.Benimki sadece bulaşık makinesindeki temizleri yerleştirir,masayı toplar kirlileri makineye dizer o kadar.Temizlik deyince nereye kaçacağını şaşırır elektrik süpürgesinin sesine tahammülü yokmuş beyefendinin,sanki ben bayılıyorum.

kuzu bunlar daha ya ana kuzusu,bende kıyamıyorum bazen bebekliği tutuyo.Aman hepi topu 1 tane var çabuk büyümesin istiyorum zaten:))

evet zeliş ödev çoktu..ve bulgarcığım haklısın hiç acımıyorlar sanki..ama yakındır öğretmenimize velilerden şikayetler gider..benim oğluş yaptı akşam ödev ama zorlandık yani..biz zorlanmışsak diğerleri hepsini yapmamıştır bile diyorum..çünkü emir pratik yapıyor..hızlı davranıyor..çabuk bitiriyor ..ama dün akşam suratı düştü yani oğluşumun..bir de sürekli deftere kitaba bakmaktan suratı bembeyaz kesildi..

küçük her sabah ağlıyor arkamdan zeliş..bu sabah da öyle..06.30 da ayakta..benden önce kalkacak neredeyse..istiyorum ki ben evden çıktıktan sonra 07.20 de uyansın bari en erken.beni giderken görmesin.ama yakalıyor beni sıpa..

ve annem geldi akçay dan..
yarın akşam ablamlardan gelecek bize..bir 15 gün kadar kalırsa iyi olur..çünkü annem ilk gün bizde kaldı..sonra bolu ya biz götürdük..o kaldığı 1 günde ediz arkamdan ağlamadı..anneanneyi seviyor..yine anneannem gelsin diyor zaten..bakalım.
işte böyle..

fadime ciğim 18 yılınız kutlu , mutlu , aşkla dolu olsun..nice nice 18 lere inşallah.:16::16::16::16::16::16::16:

Anneanne,babaanne başka oluyor tabi çocuklar için 15 günde olsa seninde kafan rahat eder biraz..Öğretmen konusundada gelen gideni aratmaz umarım,ders vermesi tabiki güzel ama çok fazlasıda bıkkınlık yaratır çocukta.Devam ederse toplantıda dile getirirsiniz sizde..

evet zeliş ödev çoktu..ve bulgarcığım haklısın hiç acımıyorlar sanki..ama yakındır öğretmenimize velilerden şikayetler gider..benim oğluş yaptı akşam ödev ama zorlandık yani..biz zorlanmışsak diğerleri hepsini yapmamıştır bile diyorum..çünkü emir pratik yapıyor..hızlı davranıyor..çabuk bitiriyor ..ama dün akşam suratı düştü yani oğluşumun..bir de sürekli deftere kitaba bakmaktan suratı bembeyaz kesildi..

küçük her sabah ağlıyor arkamdan zeliş..bu sabah da öyle..06.30 da ayakta..benden önce kalkacak neredeyse..istiyorum ki ben evden çıktıktan sonra 07.20 de uyansın bari en erken.beni giderken görmesin.ama yakalıyor beni sıpa..

ve annem geldi akçay dan..
yarın akşam ablamlardan gelecek bize..bir 15 gün kadar kalırsa iyi olur..çünkü annem ilk gün bizde kaldı..sonra bolu ya biz götürdük..o kaldığı 1 günde ediz arkamdan ağlamadı..anneanneyi seviyor..yine anneannem gelsin diyor zaten..bakalım.
işte böyle..

fadime ciğim 18 yılınız kutlu , mutlu , aşkla dolu olsun..nice nice 18 lere inşallah.:16::16::16::16::16::16::16:

gözün aydın canım annen gelmiş..inşallah kalır canım hepiniz için çok iyi olacak..

ameliyat kadar zor olmayacağını biliyor en azından, bi-kaç kilo vermiştir canım, şimdi düzeldi ama yemesi yiyebiliyor yemekleri.
Öğretmenine de ne demeli canım yaa, bu kadar çok da iyi bişey mi?:26::26:

Sağol canım inşallah. Evet bu ay benim doğum günüm, sevgililer günü, evlilik yıldönümü hepsi birarada olunca alıyorum artık bişeyler kendime, çünkü eşim de biliyor onun alacağı bişeyi benim beğenmeyeceğimi, kendime kendim alıyorum hediyemi en iyisi.

Sağolasın canım, amin inşallah hepimize.

İlk zamanlardan zaten çocukları bıktırmanın alemi yok bence.

Sağol canım amin.
Senin de eşine maşallah yaptırmamış camları, arada böyle olsunlar tabii bütün yük bizim omuzumuzda olmuyor.
Hep pozitif ol inşallah canım, hayat öyle de böyle de geçiyor, işler de bir şekilde yürüyor, olan bize oluyor, o yüzden pozitif olmak, herşeye kızmamak lazım:27::27:

Gözünaydın canım, annen hep kalsın sizde:27::27:
Sağol canım amin inşallah, sağlık ve huzurla.

Sağol canım, aynen öyle, haklısın o 18 yılda ne yaşadık ben bilirim, herşey dıştan güzel, ama insan katlanıyor, ne yapacaksın, eşim çok mu mükemmeldi, hayır ama ne oldu, yıllar geçtikçe o da oturaklaştı, akıllandı, ne bilim birbirimizi herşeyiyle anlıyoruz artık, bazen bana bakar, bişey mi istedi mesela bakışından anlarım, nerden bildin der, artık bir bakışla anlaşıyoz yanii:52::52:
O işler hiçbir zaman bitmiyor ki canımcım, hayatın kuralı.

Güle güle kullansın canım.

Canııım seninde mi bu ay doğum günün benimde öyle kova burcuyum ben sen balıkmısın yoksa kova mı

şimdiden nice niceeee seneler inşallahhhh

doğum günümde bizde öyle yaptık çok ısrar etti eşim hediyeleri birlikte aldık hem oğluşum için hemde kendisi için alacakları hediye ben seçtim dediğin gibi aslında daha iyi oldu deneyerek beğenerek almak...

hediyemde geldi bu arada nihayet şimdi cumaya kadar bekletmek var:1::1::1::1::1:

Dediğin gibi ilk başlarda aslında evlilikleri yürütmek çok daha zor sonra sonra alışıyor insan....

benim eşim de hırka türü mont türü bişeyler istiyodu, fırsat bulabilirsem bugün bakacağım.

bulursun inşallahhh güzel şeyler...

eşin şanslı bak sende uğraşıyorsun onun için ince düşünceli arkadaşım :46::46::46::46:

Valla eşin eğer o konularda yardım ediyorsa çok şanslısın onu bil.Benimki sadece bulaşık makinesindeki temizleri yerleştirir,masayı toplar kirlileri makineye dizer o kadar.Temizlik deyince nereye kaçacağını şaşırır elektrik süpürgesinin sesine tahammülü yokmuş beyefendinin,sanki ben bayılıyorum.

kuzu bunlar daha ya ana kuzusu,bende kıyamıyorum bazen bebekliği tutuyo.Aman hepi topu 1 tane var çabuk büyümesin istiyorum zaten:))

Hakkını yiyemem canım yardım eder önceleri daha çok yapardı artık ancak söylersem yapar ama bazen böyle incelikleride var işte:16::16::16::16::16:

Bende bazen aynı şeyi düşünüyorum keşke büyümeseler hep böyle kalsalar bizde yaşlanmasak :1::1::1::1::1::1::1:

Sen kesin kararlısın dimi canım tek çocuk da :27::27::27::27::27:

eşime sevgililer günü için telefon aldım canım

yoooo ayıp bir şey değilde ne bileyim işteee :1::1::1::1::1::1:

ama içinde var tabiii onlardan daaaa neyseeeee:27::27::27::27:
ohohohohohohohoh
hayırlı olsun telefonu..güle güle kullansın, hep seni arasın inşallah..:27::27::27::27::27::27:

he iş yaptırma konusunda tiyo vermeyycemm diyon yani..ehehehehehehehhe..

ameliyat kadar zor olmayacağını biliyor en azından, bi-kaç kilo vermiştir canım, şimdi düzeldi ama yemesi yiyebiliyor yemekleri.
Öğretmenine de ne demeli canım yaa, bu kadar çok da iyi bişey mi?:26::26:

Sağol canım inşallah. Evet bu ay benim doğum günüm, sevgililer günü, evlilik yıldönümü hepsi birarada olunca alıyorum artık bişeyler kendime, çünkü eşim de biliyor onun alacağı bişeyi benim beğenmeyeceğimi, kendime kendim alıyorum hediyemi en iyisi.

Sağolasın canım, amin inşallah hepimize.

İlk zamanlardan zaten çocukları bıktırmanın alemi yok bence.

Sağol canım amin.
Senin de eşine maşallah yaptırmamış camları, arada böyle olsunlar tabii bütün yük bizim omuzumuzda olmuyor.
Hep pozitif ol inşallah canım, hayat öyle de böyle de geçiyor, işler de bir şekilde yürüyor, olan bize oluyor, o yüzden pozitif olmak, herşeye kızmamak lazım:27::27:

Gözünaydın canım, annen hep kalsın sizde:27::27:
Sağol canım amin inşallah, sağlık ve huzurla.

Sağol canım, aynen öyle, haklısın o 18 yılda ne yaşadık ben bilirim, herşey dıştan güzel, ama insan katlanıyor, ne yapacaksın, eşim çok mu mükemmeldi, hayır ama ne oldu, yıllar geçtikçe o da oturaklaştı, akıllandı, ne bilim birbirimizi herşeyiyle anlıyoruz artık, bazen bana bakar, bişey mi istedi mesela bakışından anlarım, nerden bildin der, artık bir bakışla anlaşıyoz yanii:52::52:
O işler hiçbir zaman bitmiyor ki canımcım, hayatın kuralı.

Güle güle kullansın canım.
haklısın vallahi ..ameliyat kadar zor gelmeyecek en azından..yemek de yemeye başlamış ohh maşallah..

kimsenin eşi mükemmel değil ..az çok anlatıyoruz biliyorsunuz..benim eşim de biz Ankara dayken evi silmiş süpürmüş vs. çamaşırlıktaki çamaşırları toplamış katlamış. bulaşık makinasını boşaltmış...evde olsam bu işlerin çoğunu ben yapardım ama bu aralar benim kocam da düzelti biraz biraz...şükür..Allah bozmasınnn:27::27::27::27:

canım o kadar yapıyor ya olsun ona şükür..

kuzulara gelince ben de kıyamıyorum ama bazen kendi döktüğü şeyleri toplattırıyorum yani..suyu döktüyse küçük sıpa bile olsa koş diyorum ..bezi al getir kurula..sıpaaa.aaa:27::27:,,bazen çok acıyorum ama yaptırıyorum..bazen dediğin gibi kıyılmıyor..ben yapıyorum..yuvarlanıp gidiyoruz yavru kuşlarla..iyi ki varlar yaaa..:16::16::16:
Anneanne,babaanne başka oluyor tabi çocuklar için 15 günde olsa seninde kafan rahat eder biraz..Öğretmen konusundada gelen gideni aratmaz umarım,ders vermesi tabiki güzel ama çok fazlasıda bıkkınlık yaratır çocukta.Devam ederse toplantıda dile getirirsiniz sizde..
evet canım..gerçi annem az keyifçidir..gezmek , gezdirilmek ve yemeğe çıkarılmayı ister..bunları yaparsak çok memnun olur..şimdi annem de gelince evde 3. bir çocuk olacak ..eve gelince çocuklarıma sarılınca "bana neden sarılmadın "der çünkü....:2::2::2::2::2::2:

gözün aydın canım annen gelmiş..inşallah kalır canım hepiniz için çok iyi olacak..

canımmmmmmm...çok iyi olaccak inşallah..bakıcı problemi kalmayacak 15 gün...arkamdan da ağlamaz ediz..ohh miss

Son düzenleme:
Hakkını yiyemem canım yardım eder önceleri daha çok yapardı artık ancak söylersem yapar ama bazen böyle incelikleride var işte:16::16::16::16::16:

Bende bazen aynı şeyi düşünüyorum keşke büyümeseler hep böyle kalsalar bizde yaşlanmasak :1::1::1::1::1::1::1:

Sen kesin kararlısın dimi canım tek çocuk da :27::27::27::27::27:

Valla şu andaki imkanlarım doğrultusunda kararlıyım,sonrasında ne olur bilemem ama zaten yaşta geçiyor,hayırlısı...Çok kesin konuşamıyorum ama şu anda düşünmüyorum cnm:))

Bugünde akşam oldu dışarıda harika bir hava var ama hayır olsun kışın ortasında inşallah..Bakalım daha ne kadar sürecek bahar havası.Geçen hafta izindeyken pazartesi salı çok soğuktu oğlanı topkapı sarayına götürmüştüm dondum o gün kuru bir ayaz vardı.Bu gün kendimi hiç enerjik hissetmiyorum şimdiden akşamı düşündüm inşallah çok ödev yoktur,yemeğim var allahtan:23::23:

Valla şu andaki imkanlarım doğrultusunda kararlıyım,sonrasında ne olur bilemem ama zaten yaşta geçiyor,hayırlısı...Çok kesin konuşamıyorum ama şu anda düşünmüyorum cnm:))

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallahhh canım :)))

Günaydınlar.....

Nasılsınız iyi misiniz bugün canlarrrr

Fadimeciğim ne yaptın kızının hastanesi nasıl geçti, hediye alabildin mi?

Dün akşam Türkçe Kapadokya konusunun deftere yazımı vardı ödev olarak onu yaptık zaten yeterince uzundu:1::1::1::1:

Matematikten zihinden toplama işlemleri konusunun kitaptan sayfaları vardı onları yapmıştı ben gitmeden

Bunun dışında az bir şeyde kitap okuduk.

Yemek, çay, banyo, çamaşır vsss böyle geçti akşamımız

Bugün yine hızlı başlıyorum güne imalatta çalışacağım çoğunlukla

Hafif bir baş ağrısı eşlik ediyor günüme....

sizlerde durumlar nasıl bakalım....

günaydınlarrr..
dün ödev yoktu. bizde matematik çalıştık ve okuma yaptık.

hayırlısı olsun canımcım..daha yaşın geçmedi ama sen artık rahata erdin..oğluşun büyüdü..tek olması da babaanne ve dedelerin işlerini kolaylaştırıyor..
Bugünde akşam oldu dışarıda harika bir hava var ama hayır olsun kışın ortasında inşallah..Bakalım daha ne kadar sürecek bahar havası.Geçen hafta izindeyken pazartesi salı çok soğuktu oğlanı topkapı sarayına götürmüştüm dondum o gün kuru bir ayaz vardı.Bu gün kendimi hiç enerjik hissetmiyorum şimdiden akşamı düşündüm inşallah çok ödev yoktur,yemeğim var allahtan:23::23:

evet canım burda da hava harika..bugün de öyle hatta..
biliyorum facede görmüştüm resimlerinizi..topkapı sarayı ve yerebatan sarnıcında

benim yemeğim de var..yoğurtlu çorba ve kabak yemeği yaptım ben...

çorbayı emir okula giderken içer..ama akşam kabak yemeği asla yemez..kabak benim için..

onlar için ne yapabilirim bilemiyorum..patatesli yumurta olabilir..hem seviilyor hem pratik..ne bileyim ..başka lezzetli ve pratik ne olabilir fikir lütfennnn

bizim dün akşam ödevlerimiz söyleydi.

hayat bilgisi çalışma kitabından 2 sayfa

matematik çalışma kitabından 72-73-74 yapılacak hafızadan toplama işlemleri

1 sayfa matematik fotokopi.hafızadan toplama işlemleri
1 sayfa hayat bilgisi fotokopi

ingilizce ödevi kes yapıştır ve yaz..salıncakta sallanan çocuk, ip atlayan çocuk, atlı karıncaya binen çocuk, saklanbaç oynayan çocuk resimleri falan vardı..

ve pazartesi , salı test oldu yine bizim oğluşlar.bu öğretmende önceki öğretmenin izinden gidiyor her gün test..

işte böyle.

sizin ödevler nasıldı ki.:26::26:

Günaydınlar.....

Dün akşam Türkçe Kapadokya konusunun deftere yazımı vardı ödev olarak onu yaptık zaten yeterince uzundu:1::1::1::1:

Matematikten zihinden toplama işlemleri konusunun kitaptan sayfaları vardı onları yapmıştı ben gitmeden

canım günaydın..iyiyiz .geçmiş olsun baş ağrısı başlamış hafiften..yanında ağrı kesicin vardır umarım
imalat derken ne imalatı yapıyorsunuz canımcım.:26:

günaydınlarrr..

of ya sizin öğretmen neden hiç ödev vermiyor canımcım..nasıl gidiyor durum ..ödevlerin amacı ders tekrarı olduğu için tekrar yapmıyor bir çok öğrenci .aile üstüne düşmezse yani..

FADİMEEEEEEEEE

canım kızın nasıl oldu..dikişler alındı mı?

son durum nedir ...:26::26::26:

of ya sizin öğretmen neden hiç ödev vermiyor canımcım..nasıl gidiyor durum ..ödevlerin amacı ders tekrarı olduğu için tekrar yapmıyor bir çok öğrenci .aile üstüne düşmezse yani..

ödev olmasa bile mutlaka çalışıyoruz.
şu anda daha iyiyiz.bakmadan yazarken ve okurken hatalarımız çok aza indi şükür.

Günaydınlar.....

Günaydın diyecektim ama öğlen olmuş bile..
Zeliş maşallah sana eve geç gitme rağmen her işe yetişiyorsun.
Biz de zihinden toplama işlemlerindeyiz.

günaydınlarrr..
Sana da maşallah canım öğretmen ödev vermese de hiç boş bırakmıyorsun kuzuyu.Mutlaka birşeyler çalıştırıyorsun. Ben de mutlaka her akşam okuma yaptırmaya çalışıyorum.

hayırlısı olsun canımcım..daha yaşın geçmedi ama sen artık rahata erdin..oğluşun büyüdü..tek olması da babaanne ve dedelerin işlerini kolaylaştırıyor..

evet canım burda da hava harika..bugün de öyle hatta..
biliyorum facede görmüştüm resimlerinizi..topkapı sarayı ve yerebatan sarnıcında

benim yemeğim de var..yoğurtlu çorba ve kabak yemeği yaptım ben...

çorbayı emir okula giderken içer..ama akşam kabak yemeği asla yemez..kabak benim için..

onlar için ne yapabilirim bilemiyorum..patatesli yumurta olabilir..hem seviilyor hem pratik..ne bileyim ..başka lezzetli ve pratik ne olabilir fikir lütfennnn

bizim dün akşam ödevlerimiz söyleydi.

hayat bilgisi çalışma kitabından 2 sayfa

matematik çalışma kitabından 72-73-74 yapılacak hafızadan toplama işlemleri

1 sayfa matematik fotokopi.hafızadan toplama işlemleri
1 sayfa hayat bilgisi fotokopi

ingilizce ödevi kes yapıştır ve yaz..salıncakta sallanan çocuk, ip atlayan çocuk, atlı karıncaya binen çocuk, saklanbaç oynayan çocuk resimleri falan vardı..

ve pazartesi , salı test oldu yine bizim oğluşlar.bu öğretmende önceki öğretmenin izinden gidiyor her gün test..

işte böyle.

sizin ödevler nasıldı ki.:26::26:

Bizde de birkaç sayfa matematikten fotokopi ve 1 tane de hikaye kitabı vardı okunacak. Hikayeden bugün yazılı yapacakmış
.
Sizin giden öğretmen yeni öğretmene akıl mı verdi acaba, ben bunları böyle alıştırdım sen de devam et gibi. Ödev verme sitilleri aynı olunca aklıma takıldı canım.

Yemek konusunda senin değil de bizim senden tavsiye almamız lazım. Çünkü aramızda en düzenli sen yapıyorsun.
Ama bir fikir verebilirim. Ben arasıra yemek yapmaya üşendiğimde ya da işten geç çıkarsam zaman kalmadığında, iş çıkışı balıkçıya uğruyorum 1 kilo balık alıyorum. Balıkçı temizliyor bir de. Eve gidince bir salata, bir balık yetiyor.Bazen de yanında turşu.

Günaydın diyecektim ama öğlen olmuş bile..
Zeliş maşallah sana eve geç gitme rağmen her işe yetişiyorsun.
Biz de zihinden toplama işlemlerindeyiz.

Sana da maşallah canım öğretmen ödev vermese de hiç boş bırakmıyorsun kuzuyu.Mutlaka birşeyler çalıştırıyorsun. Ben de mutlaka her akşam okuma yaptırmaya çalışıyorum.

Bizde de birkaç sayfa matematikten fotokopi ve 1 tane de hikaye kitabı vardı okunacak. Hikayeden bugün yazılı yapacakmış
.
Sizin giden öğretmen yeni öğretmene akıl mı verdi acaba, ben bunları böyle alıştırdım sen de devam et gibi. Ödev verme sitilleri aynı olunca aklıma takıldı canım.

Yemek konusunda senin değil de bizim senden tavsiye almamız lazım. Çünkü aramızda en düzenli sen yapıyorsun.
Ama bir fikir verebilirim. Ben arasıra yemek yapmaya üşendiğimde ya da işten geç çıkarsam zaman kalmadığında, iş çıkışı balıkçıya uğruyorum 1 kilo balık alıyorum. Balıkçı temizliyor bir de. Eve gidince bir salata, bir balık yetiyor.Bazen de yanında turşu.

hoş geldin boncuk..

boncukcum evet bizim öğretmen akıl vermiş haklısın.dün akşam üstü son dersler ingilizceydi..sınıfı boşaltıyorlar üst kata çıkıyor çocuklar ingilizce i çin

neyse ben akşam almaya gittim..baktım sınıfta bizim yeni öğretmen birkaç veli ve eski öğretmenimiz..oturmuşlar konuşuyorlar..(bizim eski öğretmenimiz hala okulda..rehber öğretmen olarak okulumuzda )
.kesinlikle doğru tespit eski öğretmenin izinden gidiyor..hatta derste yaptığı testleri okuyup yolluyor onun gibi ..eve sonuçlarla geliyor emir..

canımcııımmmm..dün akşam balık yedikkkkkkk....tam tavsiye edeceğin gün olmuş yani..dün yapsaydın bu tavsiyeyi kalp kalbe karşıymış derdim..ama yine de karşı karşıya kalpler..:16::16::16:

bugün nette bir yemek görd üm..tavuk göğsunu değişik malzemelerle soteliyor ve dürüm gibi acem ekmeğine sarıyor..onu fırınlıyor bir de ..üsütne sitenirse kaşar rendesi koyuyorsun...çok beğendim ama uzun sürermi...
olmadı tavuk soteyi acem ekmeğine sarıp dürüm gibi fırınlamadan da yiyebiliriz.
:26::26::26:

Son düzenleme:
hoş geldin boncuk..

boncukcum evet bizim öğretmen akıl vermiş haklısın.dün akşam üstü son dersler ingilizceydi..sınıfı boşaltıyorlar üst kata çıkıyor çocuklar ingilizce i çin

neyse ben akşam almaya gittim..baktım sınıfta bizim yeni öğretmen birkaç veli ve eski öğretmenimiz..oturmuşlar konuşuyorlar..(bizim eski öğretmenimiz hala okulda..rehber öğretmen olarak okulumuzda )
.kesinlikle doğru tespit eski öğretmenin izinden gidiyor..hatta derste yaptığı testleri okuyup yolluyor onun gibi ..eve sonuçlarla geliyor emir..

canımcııımmmm..dün akşam balık yedikkkkkkk....tam tavsiye edeceğin gün olmuş yani..dün yapsaydın bu tavsiyeyi kalp kalbe karşıymış derdim..ama yine de karşı karşıya kalpler..:16::16::16:

bugün nette bir yemek görd üm..tavuk göğsunu değişik malzemelerle soteliyor ve dürüm gibi acem ekmeğine sarıyor..onu fırınlıyor bir de ..üsütne sitenirse kaşar rendesi koyuyorsun...çok beğendim ama uzun sürermi...
olmadı tavuk soteyi acem ekmeğine sarıp dürüm gibi fırınlamadan da yiyebiliriz.
:26::26::26:

Evet canım anlaşıldı ki sizin bu ödevlerden kurtuluşunuz yok.
Senin elin hızlıdır canım sen bu yemeği yarım saate yaparsın.:56:

Back
X