ameliyat kadar zor olmayacağını biliyor en azından, bi-kaç kilo vermiştir canım, şimdi düzeldi ama yemesi yiyebiliyor yemekleri.
Öğretmenine de ne demeli canım yaa, bu kadar çok da iyi bişey mi?:26::26:
Sağol canım inşallah. Evet bu ay benim doğum günüm, sevgililer günü, evlilik yıldönümü hepsi birarada olunca alıyorum artık bişeyler kendime, çünkü eşim de biliyor onun alacağı bişeyi benim beğenmeyeceğimi, kendime kendim alıyorum hediyemi en iyisi.
Sağolasın canım, amin inşallah hepimize.
İlk zamanlardan zaten çocukları bıktırmanın alemi yok bence.
Sağol canım amin.
Senin de eşine maşallah yaptırmamış camları, arada böyle olsunlar tabii bütün yük bizim omuzumuzda olmuyor.
Hep pozitif ol inşallah canım, hayat öyle de böyle de geçiyor, işler de bir şekilde yürüyor, olan bize oluyor, o yüzden pozitif olmak, herşeye kızmamak lazım

Gözünaydın canım, annen hep kalsın sizde

Sağol canım amin inşallah, sağlık ve huzurla.
Sağol canım, aynen öyle, haklısın o 18 yılda ne yaşadık ben bilirim, herşey dıştan güzel, ama insan katlanıyor, ne yapacaksın, eşim çok mu mükemmeldi, hayır ama ne oldu, yıllar geçtikçe o da oturaklaştı, akıllandı, ne bilim birbirimizi herşeyiyle anlıyoruz artık, bazen bana bakar, bişey mi istedi mesela bakışından anlarım, nerden bildin der, artık bir bakışla anlaşıyoz yanii

O işler hiçbir zaman bitmiyor ki canımcım, hayatın kuralı.
Güle güle kullansın canım.