günaydın
ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye
sabahları üni.ye servıs var
bakalım son gun ders idarı malı işler ile ilgılı
daıre baskanına servıs ıstıyoruz dıycez
umarım dıkkate alırlar...ve olursa süper olur kızlar
bız araba aldık..yazmayı unuttum
1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,
kredı cektık.sıfır aldık.kazasız belasız kullanmak nasıp olur ınsallah.hepımız için
eskı arabamızı 16 bın lıraya saydılar
emir ödevlerını yapıyor
bölmelere geçmişlerdi 1 haftadan fazla oldu sanırım..ilerliyorlar hala
soru çözuyorlar
mesela.bir kümeste 40 ayak saydım.bu kümeste kac tane tavuk var?
işte böyle kızlar..sızı sevıyorummmmmmm
çok özledımmmmmmmmmmmmmmmm
canlarım benım
sena naz dan haber var mı Allah aşkına..çok merak edıyorum ogluşunu...Allah şifa versın inşallah
3 rakamlı bölme mi, bayağı ilerlemiş sizinkiler.günaydın... 3 rakamlı bölme yapın demiş öğretmen 2 sayfa yaptık bizde.
4 sayfada okuma yaptık..
öncelikle arabanız hayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allahım.günaydın
ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye
1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,
kredı cektık.sıfır aldık.kazasız belasız kullanmak nasıp olur ınsallah.hepımız için
emir ödevlerını yapıyor
soru çözuyorlar
canlarım benım
sena naz dan haber var mı Allah aşkına..çok merak edıyorum ogluşunu...Allah şifa versın inşallah
Evet yaaa, ama bizim öğretmen son güne kadar ödev veriyor, o açıdan pek umudum yok.günaydın cnm,şu ödevlerde bir son bulsa artık dimi,ben iyice tatil moduna girdim hiç ders çalıştırasım yok yani çocuktan beter durumdayım
filmi seyretmedim tavsiye ediyosun madem seyredicem,böyle güzel filmler seyredince yazında fikrimiz olsun haftasonları düşünüyoruz netten ne seyretsek diye iyi oldu
Günaydın canım.günaydın kızlar,
akşam Atatürk'ün hayatı ile ilgili 1 sayfa fotokopi vardı, 3 kere okunup deftere yazılacak. Arkasında da yine Atatürk ile ilgili bulmacalar vardı, bulmacayı ve okuma kısmını akşam halletti, deftere yazması sabaha kaldı.
Akşam Black filmini izledik, büyük kızımla, öğretmeni tavsiye etmiş, çok harika bir filmdi ama, inanılmaz duygulandım, inşallah kızım da etkilenmiştir. Çünkü hem sağır ve hem de kör bir kızın üniversite kazanmasını, mücadelesini anlatıyor. Tam 2 saate yakın sürüyor, ama izlemeyenleriniz varsa tavsiye ederim.
Biz de bölmelerdeyiz ve öğretmen hergün 2 sayfa bölmelerle ilgili problemler veriyor.günaydın... 3 rakamlı bölme yapın demiş öğretmen 2 sayfa yaptık bizde.
4 sayfada okuma yaptık..
günaydın
ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye
1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,
emir ödevlerını yapıyor
soru çözuyorlar
canlarım benım
günaydın cnm,şu ödevlerde bir son bulsa artık dimi,ben iyice tatil moduna girdim hiç ders çalıştırasım yok yani çocuktan beter durumdayım
filmi seyretmedim tavsiye ediyosun madem seyredicem,böyle güzel filmler seyredince yazında fikrimiz olsun haftasonları düşünüyoruz netten ne seyretsek diye iyi oldu
günaydın
ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye
1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,
emir ödevlerını yapıyor
soru çözuyorlar
canlarım benım
3 rakamlı bölme mi, bayağı ilerlemiş sizinkiler.
öncelikle arabanız hayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allahım.
Maşallah oğluşa da, ne güzel bölmelerdeler, biz geometrik şekillerdeyiz şimdilik.
Biz de seni özledik cancazım, tez zamanda biter de gelirsin inşallah aramıza.
Evet yaaa, ama bizim öğretmen son güne kadar ödev veriyor, o açıdan pek umudum yok.
Evet canım tavsiye ediyorum, güzel bir filmdi, hem de çocuklara örnek olabilecek türden. Evet birbirimize yazalım, fikir olsun.
Günaydın canım.
Ben de izlemedim filmi ama not ettim, fırsat bulunca izlenecek.
İnşallah kızınını da etkilemiştir film. Bazı şeylerin farkına varır artık.
Biz de bölmelerdeyiz ve öğretmen hergün 2 sayfa bölmelerle ilgili problemler veriyor.
Maşallah hergün düzenli okuma da yapıyorsunuz.
Kız ne zaman bitiyordu senin şu eğitimler, özledik valla.
Arabanız da hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız günlerde mutlulukla kullanın inşallah.
Hakikaten artık tatil gelsin ben de seninle aynı durumdayım. Ama bizim öğretmen son güne kadar ödev veren bir öğretmen.
Günaydın canım.
Biz de bölmelerdeyiz ve öğretmen hergün 2 sayfa bölmelerle ilgili problemler veriyor.
Arabanız da hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız günlerde mutlulukla kullanın inşallah.
Hakikaten artık tatil gelsin ben de seninle aynı durumdayım. Ama bizim öğretmen son güne kadar ödev veren bir öğretmen.
inşallah canım etkilemiştir, aynen öyle, çok uğraşıyorum, şimdi de internetten İnekle.com diye bir site buldum ordan da ders aldırıyorum, akşam 40 dakika sadece konuştuk, motive olsun diye, bilmiyorum artık, inşallah toparlanır biranönce.Günaydın canım.
Evet yaa diyecek kelime yok maalesef, 201 aile mahvoldular, eşleri-çocukları, inşallah güzel yardımlar yapılır da,kimseye muhtaç olmadan yaşar geride kalanlar, çok zorrr çok.Kızlar bir de bu maden faciasına çok ama çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yakınlarına sabır versin, çok acı.
Maşallah canım, bölmeleri kavraması da çok iyi.bölmelerde ilerledik ama çabuk alıştı bölmeye.her gün okuma yapmasak da okumamız hızlanmıcak..
Kızlar bir de bu maden faciasına çok ama çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yakınlarına sabır versin, çok acı.
inşallah canım etkilemiştir, aynen öyle, çok uğraşıyorum, şimdi de internetten İnekle.com diye bir site buldum ordan da ders aldırıyorum, akşam 40 dakika sadece konuştuk, motive olsun diye, bilmiyorum artık, inşallah toparlanır biranönce.
Evet yaa diyecek kelime yok maalesef, 201 aile mahvoldular, eşleri-çocukları, inşallah güzel yardımlar yapılır da,kimseye muhtaç olmadan yaşar geride kalanlar, çok zorrr çok.
Maşallah canım, bölmeleri kavraması da çok iyi.
Okumayı da inşallah halledersin canım, sevdiği kitapları bulmaya çalış, sevdiği türden kitap oldu mu, hemen okuyorlar, şimdi benim büyük kız da, küçük kız da, beğendikleri kitaplar oldu mu, hemen bitirip, arkasını istiyorlar, serisi var mesela ufaklığın, 3 tanesini bitirdi, gerisini de istiyor. Senin de oğlandı değil mi, onların serisi olan kitaplarını bir araştır, mutlaka beğeneceği bir tane bulursun.
bir de 3-4 sayfa değil 30-40 sayfayı okuyeviriyor.
evet canım oğlan benimki.. inşallahhhh okur 30-40 sayfa..
günaydınlar.. dün iki sayfa fotokopi vardı onu yaptık. üç sayfada okuma..
Sanada günaydın cnm,inşallah servis isteğinize olumlu cevap verirler.Yeni arabanız hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,ödeme kolaylığı versin.Boşuna dememişler al ödenir sat tükenir.Sena naz yok hiç cnm gelmiyor inşallah kötü birşey yoktur bende merak ediyorum..
3 rakamlı bölme mi, bayağı ilerlemiş sizinkiler.
öncelikle arabanız hayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allahım.
Maşallah oğluşa da, ne güzel bölmelerdeler, biz geometrik şekillerdeyiz şimdilik.
Biz de seni özledik cancazım, tez zamanda biter de gelirsin inşallah aramıza.
Evet yaaa, ama bizim öğretmen son güne kadar ödev veriyor, o açıdan pek umudum yok.
Evet canım tavsiye ediyorum, güzel bir filmdi, hem de çocuklara örnek olabilecek türden. Evet birbirimize yazalım, fikir olsun.
Günaydın canım.
amin kızlarrrrrrrrrrrrrmerhaba canım..hayırlı olsun arabanız.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Zeliş birşey soracağım sana.
Sen bir ara santraç kursu falan diyordun, görüştün mü kursla, ne yaptın?
günaydın
ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye
1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,
emir ödevlerını yapıyor
soru çözuyorlar
canlarım benım
Canım konu hala aktif olarak gündemimde ancak babadan veto yedi
Biz evde çok fazla ödevlerle derslerle uğraşıyoruz bu yüzden okullar tatil olsun dedi babası sonra bakalım dedi
haklı bir yandan da o yüzden bekletiyouzzz
Dilekciğim hayırlı olsun yeni arabanız Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Keske eski arabayı vermeseydiniz diye düşündüm ben oda senin olurdu
hem rahat rahat tecrübe kazanırdın araba yeni olunca eşin sana verirken tereddüt edecek öğrenmmen için
Kızlar ben hala çok kötüyüm çok ama çok üzgünüm
bir sürü can gitti geride bıraktıklarına Allahım kolaylık versin
tam başka bir şeye odaklanıyorum aklıma geliyor
yine herşey anlamsızlaşıyorrrr
canım benim..
malesef ben de çok kötüyüm..keşke olmasaydı..keske o babalar , evlatlar ölmeseydi..çocukları yetim kalmasaydı..kadınlar dul kalmasaydı..
neredeyse tüm ilçenin erkekleri gitti..bu nasıl bir dünyadır..insan aklını kaçıracak gibi oluyor düşününce...Rabbim sabır versin ailelerine..
Allah evlatlarımızı korusun ..kocalarımızı başımızdan eksik etmesin..
evet canım arabamızı aldık..çok rahat..daha az benzin yakıyor...
evet bana vermeyecektir eminim..
kendisi iyice alışınca bana öğretir diye umuyorum
eski arabamızı 16 bin tl ye saydı bayi...ama onu vermeseydik..daha çok borçlanırdık..o yüzden gerek yok zelişim şimdilik
bugün ben işteyim..
ders konusu bitti dün..o yüzden bugünkü ders işlenmeyecek..ama yarın ve sonraki hafta yine derslere devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?