saol cnm çok teşekkür ederim bugün öğretmenine şikayetimi bildirdim umarım düzelir
çok teşşekürler .bugün eşimle gittik öğretmen eşimi görür görmez koluna girdi. tabi eşim tepkili öğrtmene , direk başladım içimden ne geliyorsa saymaya .

ben düştüğünü bilmiyordum dedi vah dedi tüh dedi inanamadım hak veriyorum dedi size

bugün oğlumun iki kez burnu kanamış , ben bilerek yapıor sandım dedi

ben de bu çocuk manyak mı dedim bazı çocuklar popüler olmak için yapıormuş s bizim sorunumu biliyorsunuz geçen yıl anlatamadım derdimi dedim.birdaha böle bişe olursa şikayet edeceğimide biliyor. dersleri içinde oğlum derste 95 alıyor die gözünden düşmüş sınıf içinde zayıf olan çocuk olsaydı 50 alsa seviniridm dedi durgunluğu hoşuna gitmiyormuş 100 alan bi çocuk dedi .bende psikolojisini bozun ben evde toparlar sizden korkmadan okula yollarım o kafayla 100 de alır dedim.karışık yazdıysam kusura bakmayın bu sıralar moralim çok kötü
geçmiş olsun cnm işine yarar mı bilemiyorum tv de viks yada mentollü bi ilacı sırtına göğsüne en önemlisi ayak altına sürün çorap giydirin dedi biraz olsa da rahatlatıyor.çocuklar hiç dikkat etmiyor