• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu başka şehirde okuyanlar

XIXZMXIXR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
359
3
96
Diğer
Benim kızım geçen sene üniversiteyi kazandı İzmirde okuyor gerçi aramız uzak değil 5 saat ama yinede istediğn an göremiyorsun.Hele ilk ayrıldığımızda çok zordu,odası ,yatağı,tokaları,küpeleri neler neler tabi bunları her gördüğümde gözlerim doluyordu.Bu sene hazırlığı bitirdi,şimdi 1. sınıfa başlayacak inşallah.tabi herşey onların iyiliği için amaa.Bizim gibi olan varsa yaşadıklarımızı paylaşalım istedim.:97:

Benim oğlumda İzmir'de okuyor,ben Ankara'dayım.İlk zamanlar çok zor oluyordu bu sene 3. senesi bitti,alıştık.Özlediğinde ,için burkulduğunda onun geleceği için orada olduğunu ve mutlu olduğunu düşünürsen biraz rahatlıyorsun.
Ben, biz annelerin abarttığını ,aslında çocukların hayatından memnun olduğunu anladım fakat yinede oğlum uzaktayken içimin buruk olmasını düzeltemiyorum.

Evet abartıyoruz hele ben iyice abartıyorum,çünkü kızım annanesinin dedesinin yanında kalıyor .Bizde Bursada oturuyoruz..Bende özlediğimde bütün arkadaşlarının bir yerlerde olduğunu düşünüp biraz olsun rahatlıyorum

Back
X