Çocuğu göstermek zorunda mıyım?

Bunu size eşiniz mi söyledi. Dediğim gibi ben pek eşinize güvenemedim çok uyanık birine benziyor. Tam araştırın. Nafaka vs işlerinde de anlaşma ayağına sizi kandırmasın
Nafaka istemedim. Herhangi maddi bir şey de istemedim. Sadece evde kendi aldığım şeyleri alacağım. Aslında bir avukat arkadaşla görüşmüştüm.

Avukat mı tuttunuz acaba nasıl oldu?
Evet, benim tanidigim bi avukatti, ben buldum ama ben cok yogun calistigim icin dava dilekcesini, bi harc mi ne yatiyodu onu falan , eski esim gitti basvurdu, avukat onun adina acti davayi, mahkemede hakim bana kabul.ediyo musun sartlari diye soreu, evet dedim, ok bu kadar, cacav, bitti gitti

Nafaka istemedim. Herhangi maddi bir şey de istemedim. Sadece evde kendi aldığım şeyleri alacağım. Aslında bir avukat arkadaşla görüşmüştüm.
Neden nafaka istemiyorsunuz. Kendiniz için değil ama çocuğunuz için mutlaka almalısınız. Öyle görüntülü aramayla baba olunmuyor.

Evet, benim tanidigim bi avukatti, ben buldum ama ben cok yogun calistigim icin dava dilekcesini, bi harc mi ne yatiyodu onu falan , eski esim gitti basvurdu, avukat onun adina acti davayi, mahkemede hakim bana kabul.ediyo musun sartlari diye soreu, evet dedim, ok bu kadar, cacav, bitti gitti
Çok teşekkür ederim ben de araştıracağım

Kazancım fena değil. O olmadan da geçinebilirim. Ben demeden de çocuk için harçlık yolluyor. Yollamazsa da sadakam olsun
Bence böyle düşünmeyin. Sizin ihtiyacınız olduğu için değil ama o babası olduğu için göndermek zorunda bence. Tabi ben olsam nasıl düşünürdüm bilemiyorum ama. Şimdi harçlık gönderdiğine bakmayın.

Bir avukat tuttuğunuz takdirde siz sadece davaya giderek halledebilirsiniz boşanmayı. Siz protokolü imzalayıp vereceksiniz, avukat ücreti, dava harcı vs verilecek o kadar. Bence eşiniz eş durumu vs diyerek boşanmayı sürüncemede bırakmaya çalışıyor. Çocuğu göstermediğinizi vs ispatlarsa da sizin için dezavantajlı bir süreç olabilir.

Bir avukat tuttuğunuz takdirde siz sadece davaya giderek halledebilirsiniz boşanmayı. Siz protokolü imzalayıp vereceksiniz, avukat ücreti, dava harcı vs verilecek o kadar. Bence eşiniz eş durumu vs diyerek boşanmayı sürüncemede bırakmaya çalışıyor. Çocuğu göstermediğinizi vs ispatlarsa da sizin için dezavantajlı bir süreç olabilir.
Çok teşekkür ederim bir orta yol bulacağım dezavantajları ortadan kaldırmak adına.

Önceki mesajlarınızıda okumuştum hatırladım görünce.Biraz haksızlık ediyormuşsunuz gibime geliyor.Ayrılmanıza birsey demiyorum ama adam size eş durumunu bile teklif etmiş.Tabi siz bilirsiniz ama eşiniz kötü niyetli yada uyanik biri gibi gelmedi

Daha önce bir konu daha açmıştım. Ama özetle eşimle ayrılıyoruz. Ama anlaşmalı boşanma adına işlem yapmamız pek mümkün olamadı çünkü ben başka bir şehire atandım ve pandemiden dolayı gidemiyorum. Kesin bitti onu da eklemek istiyorum. Barışma gibi bir ihtimal yok

2.5 yaşında bir oğlumuz var babasıyla her gün görüntülü bir kaç dk görüşüyor. Daha doğrusu babası iyi misin diyor arada bakıyor kameradan. Oğlum daha çok ufak tam anlamıyla kameradan görüşme olayı sıkıntılı oluyor bizim için ama yine de babasını bilsin unutmasın diye görüşmelerini istiyorum. Fakat bugün bana ya tatilde gelince boşanalım ya da eş durumu yap öyle boşanalım dedi. 2.si olursa 2 sene beklemek lazım.

Tabi kağıt üzerinde evli kalacağız diye de belirtti Allahın çirkini. Sürekli bir şekilde kendimi toparladıkça beni demoralize ediyor. Mutsuz oluyorum ağır konuşmaları var ve artık engelledim. Ama oğlunu göremeyecek. Çok düşkün gibi davranıyor ama oğluna düşkünlüğü de yok aslında.
Demem o ki ben bu engeli kaldırmak istemiyorum. Nasıl olacak bu iş ?
Eş durumu yap derken? Sizin onun olduğu şehre mi gitmeniz gerekiyor?

Eş durumu yap derken? Sizin onun olduğu şehre mi gitmeniz gerekiyor?
Atandığım yere ailemle geldim. Normalde eşimin olduğu yerde ikamet ediyoruz. Uzun bir zaman oraya taşınmak için çabaladık. Büyük şehirde yaşıyorduk. Memleketimize geldik derken atandım başka bir ile geldim. Amacım memleketime gidip yerleşmek ama nasip bundan sonrası

Atandığım yere ailemle geldim. Normalde eşimin olduğu yerde ikamet ediyoruz. Uzun bir zaman oraya taşınmak için çabaladık. Büyük şehirde yaşıyorduk. Memleketimize geldik derken atandım başka bir ile geldim. Amacım memleketime gidip yerleşmek ama nasip bundan sonrası
Aileniz normalde eşinizin olduğu şehirde mi yaşıyordu?

Back
X